Netmaster CBW-700V modem kullanmaktayım. üç sorum var:
1- Ürün brosurunde SIP (Session Initiation Protocol) destegi verdiği yazıyor ancak menüsünde ayarlarla ilgili bir bölüme rastlamadım.Cep telefonu uzerinde SIP programlarıyla voipbuster/poivy gibi siteler üzerinden kullanamaktayim ancak modeme normal analog telefon bağlayıp aynı işi yaptırabilmek amacım, nasıl mümkün olur?
2- İnternet üzerinden değişik sitelerden dosya indirirken bağlantı anlık sıfırladıgından sonuc alamıyorum zaman zaman..özellikle büyük dosyalar için..Download programı kullanıyorum..wireless da daha cok oluyor kablo baglantısına gore
3- Modemin yazılımını güncellemeyi denedim,yeni sürüm var ancak menülerden yine sonuc alamadım..özellikle bazı menuler kapatılmıs gibi geldi bana..ürün kablonet kampayasından gelen model
yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
1. SIP desteği sadece şebeke üzerinden verilen telefon servisi için geçerli (türksat voip)
3. Yazılım güncelleme şebeke üzerinden otomatik yapılır, sizin yapacağınız birşey yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme