Şimdi Ara

CBW-700v Kablo Modem wireless sorunu YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ethernet kablosuyla sorunsuz bir şekilde baglanıyorum ama iş wirelessten baglanmaya gelince, şifresinide dogru girdigim halde baglanamıyorum. laptoptan bağlantı ismini goruyorum baglan dedigimde baglanıyor simgesi çıkmıyor. Defalarca denediğim halde olmuyor benzer sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yar ederlerse sevinirim.

Laptopta arıza yok ttnet modemlere sorunsuz baglanıyor
    işletim sistemi XP

• Laptop IP numarası alamıyor olabilir... Elle girin: örnek 192.168.0.22 gibi...

en güzeli modemin arayüzünde güvenlik duvarı ayarlarına girip sadece IP flood akını sekmesini işaretleyip geri kalan hiçbir seçeneği işaretlemeden kaydedin... Büyük bir ihtimalle sorun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Laptop IP numarası alamıyor olabilir... Elle girin: örnek 192.168.0.22 gibi...

en güzeli modemin arayüzünde güvenlik duvarı ayarlarına girip sadece IP flood akını sekmesini işaretleyip geri kalan hiçbir seçeneği işaretlemeden kaydedin... Büyük bir ihtimalle sorun çözülecektir.

hocam modem arayuzunden dediğinizi yaptım sadece IP flood akını sekmesini işaretleyip geri kalanlardaki tiki kaldırdım sorunum hala çözülmedi degişen bişey yok

evet bilgisayar wirelesste IP alamıyor

''Laptop IP numarası alamıyor olabilir... Elle girin: örnek 192.168.0.22 gibi...'' 192.168.0.1 ile modem e giriş yaptım.
  • laptop'ta ip'yi elle giriş yaptınız mı veya yaptıysanız yine de sorun düzelmedi mi? Eğer farklı bir laptop ile deneme şansınız varsa bunu da yapın veya aynı laptop ile farklı bir modemden bağlantı yapın... Tüm bunları laptopunuzda bir sorun olup olmadığını anlamak için yapacağız elbet... Olmadı, elinizde adsl modeminiz varsa access point yapılabilir yine bu sayfalarda access pointin nasıl yapıldığını anlatan bir kaç başlık vardı ama şimdi inanı bulamıyorum... Goggle'da yazsanız da access için site içi link verir zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 3 Eylül 2011; 22:32:17 >
  • Bende de aynı sorun oluyordu, sorunu sadece WPA2-PSK şifrelemeyi etkinleştirerek çözdüm. yani şöyle olacak;

modem ayarlarından> kablosuz> güvenlik>>

WPA : devre dışı
    WPA-PSK : devre dışı
    WPA2 : devre dışı
    WPA2-PSK : etkin

WPA/WPA2 Şifreleme: TKIP
    WPA Ön-Paylaşımlı Anahtar : buraya da en az 8 haneli wireless şifrenizi yazıyorsunuz.

umarım düzgün çalışır bu şekilde,
    kolay gelsin.
  • teşekkürler arkadaşlar, deneyip sonucu buraya yazacagım.
  • benim bu modemden edindiğim izlenim: Bu modemi wireless kullanmayın! Wireless'ı etkinleştirince kablolu bağlantı bile sapıtıyor. Benim gibi kampanya ile alanlar ve voip için bu modeme mecbur olanlara tavsiyem: modem ve voip için 700V'yi kullanın ama wireless için ayrı bir wireless router alın ucuzundan, kablo ile bağlayın, paşa paşa kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 5 Eylül 2011; 13:41:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem GPON Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk ciktigindan beri bu modem i kullaniyorum bir cok bilgisayarlada kullaniyorum 1 kere bile problem yasamadim wireless ta cok iyi modem . Belki kampanyadan verilen serilerde problem vardir ben para verip almistim bir magazadan. Benim onerim. Mac filtreleme kullanip ssid i. Gizlemek. En guvenli ve hizli guvenlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 5 Eylül 2011; 14:10:24 >
  • evet aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar, ne iğrenç bir modem bu ya.
  • Aynı modem ile aynı sorunlar bende de vardı. Pingtest adresinden paket veri kaybı vardı ve pingler oldukça yüksekti.
    Kablosuz sekmesinden güvenliğe gelip resimdeki şekilde ayarlayın ve sorunların çoğundan kurtulun
    Ekstra olarak Güvenlik Duvarı sekmesinden "güvenlik duvarı koruması" haricindekilerin işaretlerini kaldırın.
    Sorunumu bu şekilde çözebildim. Sizinde sorununuzu çözebilir.

CBW-700v Kablo Modem wireless sorunu YARDIM!

• beyler modeme tek kişi bağlanabiliyor diğerlerinde erişim yok nedendir bilen varmı ?

ve modemin kontrol paneline giremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.