Şimdi Ara

cbw-700 kablodan bağlanmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. cbw-700 modemin kablosuz bağlantısında bir sorun yok fakat bir süredir ethernet kablosuyla hiçbir cihaza bağlanmıyor. acaba modemin ayarlarıyla oynarken kablolu özelliğini mi kapadım çözemedim. modemin menüsünde aradım bulamadım kablolu özellik açık kapalı diye. bu konuda bilgisi olan var mı acaba? yoksa yeni kabloyla deneyeceğim.



  • aynı modelden bende de var ayarlarını bilmiyorum ama geldiğinde kablosuz ayarlarında sıkıntı yoktu o yüzden modemin alt kısmında reset tuşu varmış ona 10 sn basılı tutun kırmızı yanınca bırakın ve modem ayarları ilk geldiğinde döner diye tahmin ediyorum ve internet bilgilerini girerseniz sorun çözülür diye düşünüyorum ama bu iş garanti değil ve çok uzun

    birde wireless bağlanıyorum dediniz acaba 1 den fazla pcden bağlandınız mı hiç???
  • açıkçası reset atmayı gözüm yemedi ayarlarını tekrar kendim yapamam diye. yanlış hatırlamıyorsam modemin arayüzüne girince varsayılan ayarlara geri dön diye seçenekler vardı bazı bölümlerde, bunları denedim ama sorun çözülmedi. acaba modemin kablolu özelliğini kapat benzeri bir şey var mıydı onu aradım bulamadım. bir ara ayarları kurcalamıştım acaba yanlışlıkla kapatmış olabilir miyim diye düşündüm.

    evet 4-5 ay kadar önce 1'den fazla pc ile bağlandık wireless olarak. ama bağlantı sıkıntılı oluyordu. ama o aralar tek bağlantıda da sorun oluyordu saatlerce bağlantının gittiği ya da çok yavaşladığı oluyordu. (özellikle haftasonları) neyse ki uzun süredir bağlantı sorunu yok. şimdi çoklu bağlantıda da eskisi kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum. bir de win 7'ye geçtikten sonra bağlantı problemleri azaldı. birden çok sayfa açmayı deneyince açılmama sorunu gibi. bağlantıyla ilgili şu an tek sorun bilgisayar bekleme moduna geçince bağlantı gitmiş oluyor ama isteyince hemen bağlanıyor. bu da bilgisayardan mı modemden mi açıkçası bilmiyorum. ilginize teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.