Şimdi Ara

CB Erdoğan Ve Meral Akşener Görüşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CB Erdoğan Ve Meral Akşener GörüşmesiFahrettin Altun (@fahrettinaltun) on Xtwitter
    Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir.
    https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1798282550542262583?t=YS90uQCyLRWdIyve35RdRw&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne yazık , aday olma aday olma diye diye milletin dilinde tüğ bitmişti gitti aday oldu. Sizde iyi aday , kim olsa kazanır diye pohpohladınız sonuç ortada. Tuvalet terliği kazanır dediniz malum kişi kazanamadı. Sonra da Akşener suçlu bla bla. Siz bu kafayla , hdp yancılığı yapmayla sittin sene kazanamazsınız.

  • Acaba neden?

  • Sarışener yerel seçimlerde Tayyip kazansın diye çok çalıştı ama olmadı. Hem kendi siyasi itibarını 2 paralık etti, hem partisini bitirdi hem de koltuğundan oldu. Şimdi de modası geçmiş, soyu tükenmiş her politikacı gibi soluğu saray'da almış.


    Yazık..tam ibretlik bir hikaye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 5 Haziran 2024; 16:8:49 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Ne yazık , aday olma aday olma diye diye milletin dilinde tüğ bitmişti gitti aday oldu. Sizde iyi aday , kim olsa kazanır diye pohpohladınız sonuç ortada. Tuvalet terliği kazanır dediniz malum kişi kazanamadı. Sonra da Akşener suçlu bla bla. Siz bu kafayla , hdp yancılığı yapmayla sittin sene kazanamazsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür görüşünce chp medyası: ne güzel demokrasi budur oh yeah

    Aksener görüşünce chp medyası: öôğ senin yüzünden 2023 seçimini kaybettik leblebi kafayı aday yapmamıza karsi cikmasaydin masayi dagitmasaydın rererö

    Daha şimdi tvde geçti yazık vallahi yazık chp mide bulandırıyor artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Kafaya bak hizaya gel. Ülkenin 1. partisinin hükümet görüşmesiyle %2lik oyu olan parti aynı zaten di mi?

  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Hele hele heleeee bu nasil bi argüman jajahaha

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CB Erdoğan Ve Meral Akşener Görüşmesi
  • CB Erdoğan Ve Meral Akşener Görüşmesi


    Saraya stepne olan belli :)) Omg (İstavroz) hamza'nın cumhurbaşkanı adayı :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unspeable -- 5 Haziran 2024; 18:29:29 >
  • İş başvurusu için mi gitti acaba bahçeli, akşener gibi.

  • Jack! kullanıcısına yanıt

    Belki saraya çaycı olmak için gitmiştir. Bilemeyiz.

  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Akşener genel seçimlerde kaybedileceğini bildiği için KK ya karşı çıktı, bir tek o karşı çıktı, masayı ve seçmenleri karşısına alabilecek tek yürekli oydu. Dediği oldu ve seçim kaybedildi. Sonra böyleleriyle birlikte yürünmez dedi ve kendi başına onuruyla hareket etti. Seçimde ciddi oy kaybetti, genel kurula gitti, genel başkanlığı bıraktı. Bir siyasetçi onuruyla daha ne yapabilir. Hangi biri bıraktı şimdiye kadar o koltuğu, ekonominin içinden geçen RTE mi, yoksa kula kulluk eden Bahçeli mi, koltuğa yapışıp zorla koparılan kılıçdaroğlu mu...


    Erdoğan şuan barış çubuğu politikası güdüyor, herkesle barışma içinde. Baktı böl parçala, kutuplaştır artık işe yaramıyor, ılımlı politikalara doğru yöneldi, eskilerle bile görüşüyor bu etkiyi perçinlemek için. Belki KK ile bile görüşebilir, bilemezsin.

  • bi bklar yenildiği o kadar açık ki, kokusu çıkar ya da çıkmıştır haberimiz olmamıştır muhtemelen

  • Cem kullanıcısına yanıt

    6’lı masa olarak 200 kere toplandılar..madem öyle aday işini son dakikaya bırakmasalardı. KK suçlu olabilir, adaylığını dayatmış olabilir ama sarışener de en az onun kadar suçludur. Seçime 5 kala KK’nın adaylığına karşı çıkmış. Ne yapayım ben onun tavrını. O tavrı seçimden aylar önce alacaktı. 1 yıl boyunca bilmem kaç kez toplandınız yediniz içtiniz o toplantıların hiçbirinde mi adayınızın kim olacağını tartışmadınız diye sorarlar adama.


    Son yerel seçimde yaptığı şeyler normal değildi. Resmen sarayın 3. ortağı gibi çalıştı. MHP’nin başındaki şey bile yerel seçim performansı (yancılığı) yüzünden sarışener’den övgüyle konuşacak duruma gelmişti. RTE kendi çıkarı olmadan yaralı parmağa tuvaletini bile yapmaz o konuda hemfikiriz ama sarışener bu davet gerçekleşmeden çok öncesinden kapağı saraya atmaya çalışıyordu zaten.


    Bu ülkenin politikacısı ‘’ yeter artık benden bu kadar ‘’ deyip defolup gitmeyi bilmiyor. Hep bir şeylerin peşindeler. Yerel seçim fiyaskosundan sonra İYİP’in başında kalamayacağı belliydi. Tayyip’in kendisini MHP’nin başkanlığına atamasını istemiş olabilir. 80 yaşındaki KK bile rahat durmuyor, perde arkasından işler çeviriyorken sarışener’in siyasetten elini eteğini çektiğine inanmıyorum.





  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Siyaseti azcık ucundan takip eden birisi bile İYİ partinin KK'yi istemediğini anlar bilir zaten. Çıktığı neredeyse her programda KAZANACAK ADAY GÖSTERMELİYİZ dedi Meral Akşener. Kibarca genel başkanlar aday olmamalı dedi en az 5-10 kere... Ama KK gözü dönmüş gibi için için işleri kendi genel başkanlığı... Kasıtlı olarak konuyu açmayarak geri plana attılar. Aday en kolay iş diyerek.


    Hatta oy çokluğu KK Tarafına geçmesin diye masaya ekstradan parti lideri sokmaya çalıştı Meral Akşener ama onuda KK egale etti. Meral Akşener'i dinleseler ve anket yapalım sokak kimi istiyorsa Mnasur Yavaş veya İmamoğlu biz okeyiz İYİ partili biride olmasın dediği halde KK hayır ben aday olacam dedi ve kaybetti. Meral Akşener parti liderleri milletvekili olsun meclisi güçlendirelim dedikçe diğer ufak partiler yok Cumhurbaşkanı yardımcılığı yok bakanlık pazarlığı ile iyice at pazarlığına çevirdiler işi. Yüzde 1 oyu olmayan parti 1 Cumhurbaşkanı yardımcılığı ve 2 baknlık alıyordu şaka gibi işler. Biz olmadan bizden izin almadan imza atamaz diyordu Davutoğlu Cumhurbaşkanı için :D Yüzde 51 oy alacan yüzde 1 oyu olmayan adamdan emir alacan işe bak sen...


    Ayrıca Yerel seçimlere Meral Akşener ayrı girerek aslında CHP'ye çalıştı. Ayrı girmese İYİ parti CHP gene ittifak halinde girse emin ol bu başarı gelmezdi. İYİ partililer DEM e sallar DEM İYİ partiye sallar AKP bunları gazlardı ve seçmenleri birbirine küstürürdüler. Ve iki tarafta birbirinin adayına oy vermez aradan AKP çıkardı. Bu sayede İYİ parti seçmeni komple CHP'ye gidebilir. İYİ parti ayrı giriyor diye DEM partide kemiksiz CHP'ye oy verebilirdi...


    Meral Akşener'e çok sallanıyor ama siyaseten doğru konuştu ve doğru hamleler yaptı çoğu zaman. Bazen şereflice kaybetmekte bir kazançtır. Veya kaybettiğinde bırakabilmekte. KK gibi zorla adaylık dayatıp üstüne koıltuğu bırakmap üstüne kurultayda yenildiği halde partinin başarısını gölgelelemik için her gün TV tv gezip partisini kötülese hançerlediler beni sattılar diye anlatsa daha mı iyidi !!!





  • O masada KK nın doğru aday olmdığını, halkın İmamoğlu yada yavaşı istediğini, onların aday gösterilmesini gerektiğini sadece Akşener söyledi. KK resmen 2sini satın almış MV karşılığında. Onun yüzünden oy alamayan partiler meclise girdi. Son ana bırakmışlar ama akşener bunu tek başına yapmadı, aday yıpranmasın şu bu sebeplerle bu iş sona bıraktılar, evet doğru hareketti ama KK kazığı geldi. Akşenerde tepkisini koydu. Ama sadece o koydu, o masada tek erkek oydu. Diğerleri bostan korkuluğumu. Nedense tek o suçlu oluyor. Karamollaoğlu bile ses çıkarmadı.


    Yerel seçimlerde de evet akşener herkesi o bu demeden eleştirdi, iyi yaptı ama halk doğru söyleyeni dokuz köyden kovalar misalı onuda siyasi arenadan sildi. O da onuruyla gitti. Şuan bunun sonucunda KK hariç ki o da CB liği kaybetti, başarısızlığı kabul edip koltuğu bırakan sadece akşener oldu.

  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    6’lı masa olarak 200 kere toplanırken Cem Toker her hafta 3-4 farklı canlı yayına katılıp Sarışener'e hitaben sürekli şunu bağırdı:

    - Türk siyaset geleneğinde boynuz kulağı geçemez. alt konumda olan bi belediye başkanı kendi partisinin liderine: "sen kendini aday yapma, beni aday yap" diyemez. diyecek olursa partide onu yok ederler, çünkü Türkiye'deki siyasi partilerde parti lideri parti içinde dikdatördür. buyüzden Mansur beyin aday olabilmek için Kılıçdaroğlu ile aynı seviyede olan, yani parti başkanı seviyesinde olan Akşener'in açık desteğine ihtiyacı vardır. Akşener bu desteği verdiği an Mansur beyin adaylık yolu açılır.

    o sıralarda Ümit Özdağ da bağırdı: "artık apartman günlerine dönüşen masa toplantılarında sohbet etmeyi bi kenara bırakıp, adaylık konusunu nasıl yapacaklarını konuşsunlar"

    Sarışener ise kendisine hitaben yapılan bu haykırışlara aylarca kulak tıkadı. kek yeme toplantılarını sürdürdü ama bir kere olsun: "adayı belirleme sürecimiz nasıl olacak" demedi.

    seçime ramak kala RTE'nin ekmeğine yağ süren masa devirmeyi yaptı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Sarışener ise kendisine hitaben yapılan bu haykırışlara aylarca kulak tıkadı. kek yeme toplantılarını sürdürdü ama bir kere olsun: "adayı belirleme sürecimiz nasıl olacak" demedi.


    seçime ramak kala RTE'nin ekmeğine yağ süren masa devirmeyi yaptı.



    Kesinlikle katılıyorum. Masayı devirecekse de 1 sene önce devirecekti. Seçim arefesinde dağılmış masanın bize yararı ne? Bir yararı da olmadı zaten işte insanların hali ortada. Gerçi sürekli geriye gidip maziyi tartışmanın bir yararı da yok durduk yere sinirleniyoruz

  • Biz 5 yıl evvelden 6lı masaya "6lı masa tiyatrosu" dediğimiz zaman edilmeyen laf kalmıyordu.

    KK aday olacak, hayal kurmayın, bu masa toplantıları 5 çayı muhabetine evrildi, uyanın dediğimizdede çok küfür yedik buralarda..


    Öküz öleli 1 yıl olmuş, seneyi devriyesini konuş konuş bitmez şimdi..Akşener şimdi Erdoğan'la konuşa ne olur konuşmasa ney? Vakti zamanında ismine toz kondurulmayıp "Meral mommy" diyenler utansın ne diyelim..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.