Şimdi Ara

ÇAYMATİK ALACAKLAR OKUYUNUZ.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
5
Favori
80.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye de hiç kimselerin konuşmadığı, yazmadığı hayati önem taşıyan bu konuyu binlerce insan okusun diye yazı bıraktım..Beğenen ve beğenmeyenler düşüncelerini aktarıyorlar...Şimdi ne deyim ? Karar senin arkadaşım...Gönül kimi severse güzel odur....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Mart 2016; 13:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serrasimo

Bende korkmaz ile king arasında kaldım.
    King ince ama komple çelik korkmazda öyle fakat alt haznenin tutacağının tam karşısı minik bir plastik.

Şaşırdım hangisini alayım.

Rezidansın olduğu yer en alt mı plastik? Onun dışında çelik ise alın gitsin. Çamaşır Yıkandığımız makinelerin kazanları da plastik. İlla bir yerden kaçayım derken bir yerden doluya Tutuluyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taiki Kou

quote:

King ince ama komple çelik korkmazda öyle fakat alt haznenin tutacağının tam karşısı minik bir plastik.

Rezidansın olduğu yer en alt mı plastik? Onun dışında çelik ise alın gitsin. Çamaşır Yıkandığımız makinelerin kazanları da plastik. İlla bir yerden kaçayım derken bir yerden doluya Tutuluyoruz.

Hayır üst kısım da plâstik olan minik yer.

• quote:

quote:

quote:

O zaman almayın. Alt kısım rezidansın olduğu yer plastik olması daha iyi orası susuz çalıştırılmaya karşı daha güvenli olsun diye yapılıyor. Susuz çalıştırdığınız zaman yangın falan çıkmıyor plastik kısmı eriyor sadece.
    Bende çay makinelerine bakıyorum yüzde 100 çelik bulamadım henüz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman almayın. Alt kısım rezidansın olduğu yer plastik olması daha iyi orası susuz çalıştırılmaya karşı daha güvenli olsun diye yapılıyor. Susuz çalıştırdığınız zaman yangın falan çıkmıyor plastik kısmı eriyor sadece.

Yok bizde hiçbir şey sorun olmaz.
    Susuz kalmaz,vana kapamadan evden çıkılmaz, tüp detantörden kapanmadan uyunmaz,evde regülatör var yani herşey full dikkatli kullanılır.

King heryeri çelik olmazsa alacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok bizde hiçbir şey sorun olmaz.
    Susuz kalmaz,vana kapamadan evden çıkılmaz, tüp detantörden kapanmadan uyunmaz,evde regülatör var yani herşey full dikkatli kullanılır.

King heryeri çelik olmazsa alacağım.

Belli zaten yazım kurallarından düzeninizi belli ediyorsunuz .
    King her yeri çelik ise onu alın. Bu tür aletlerin her yeri çelik olsun yeterli. Fazla para vermeye gerek yok. Çamaşır makinesi gibi fazla yük içeren iş yapmıyor sonuçta.

• Şu an vatan da 125 lira + 9 lira kargo olan ürün mu tam olarak bahsettiniz çeşitleri de var sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elektrikte çay olmuyor bunu anladım.
  • King iyi değil, şöyleki metali çok çok kötü ve malzemesi kokuyor.
    Ben önermiyorum metal kokusu sevenler tercih edebilir.
  • Birde King komple metal değil yalan demlik kapağının içi komple 35. sınıf plastik.
  • Yalan diyen önemli kişi....Benim yazdığımı önce oku, sonra anla, sonra neden ? Hangi modelden bahsediyorum ? Algılamaya çalış......Sonra tanımadığın insanı yalancı yap....O yalan dediğin markanın bir kaç farklı modelini gördüm...Cam demlikli olanıda var.....ASIL DİYECEĞİM......Adam ucuz maliyet için ABS kapak koyduysa seninde almama hakkın var...Tercihini istediğin beğendiğin mal hangisi ise ona yaparsın...Allah hepimize akıl vermiş....Düşünüp bakıp inceleyip beğendiğimiz çay takımını alırız...TEKRAR YAZIYORUM....DİKKAT EDİN KAPAĞI VEYA İÇİNDE HİÇ BİR KISIMI ABS OLMASIN..İçinde plastik gösterge falan olmasın...En sağlıklı olanı cam ve porselen demlik, çaydanlık...Onları bulamıyoruz...Veya çok aşırı pahalı ise metal tercihimiz oluyor...Son bir not.... King babamın fabrikasında yapılmıyor....Kim ne isterse onu alsın..Güle güle kullansın...Benim görevim forumdaşlarımı Kanser belasına karşı uyarmak...Bunlardan uzak durun demek...Sonuçta kim ne isterse onu alıyor......Saygılarımla....

• Bugün avmye gidip çeşitli modellere baktım. Minimum fiyat 100 liradan başlıyor 500 liraya kadar çıkan modeller var.

Beğendiğim bazı modeller oldu. Özellikle korkmazın güzel modelleri vardı. Tefalinde güzel bir modeli vardı.Üstte linkini paylaştığım ürünün plastik versiyonu vardı sadece mağazada.

Son olarak aldığım ürün ise Fakir ceremony modeli oldu. Fakir mağazasından 220 liraya aldım.Belki biraz daha indirebilir yada internette daha da ucuza bulunabilir.

Fakirin tam f/p modelleri mevcut. Malzeme kalitesi diğer markalardan bariz daha iyi.

Aldığım model burada bahsedilen üründen şuanki fiyatından 70tl daha pahalı ama hem tasarım hem de malzeme kalitesi olarak bayağı üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Türkiye de hiç kimselerin konuşmadığı, yazmadığı hayati önem taşıyan bu konuyu binlerce insan okusun diye yazı bıraktım..Beğenen ve beğenmeyenler düşüncelerini aktarıyorlar...Şimdi ne deyim ? Karar senin arkadaşım...Gönül kimi severse güzel odur....Saygılarımla...

İyi günlef sn taşkafa. Ben çaymatiği aynı zamanda kettle olarakta kullanıcam. Kettle olarak kullanmak istediğim için, kaynadıktan sonra kendiliğinden kapansın istiyorum. Sunny e geçen sene bakmıştım. Çok güzeldi. Ama kaynadıktan sonra kapanma yoktu. King te bu özellik varmıydı? Birde king gerçekten çok fazlamı ses çıkarıyor?

• Her ikiside şu anda elimizde...King kaynanamda Sunny bizde...King daha kullanışlı..Suyu kaynatıp devamlı sıcak tutuyor...Fokur fokur kaynatıp bitirmiyor...Sıcak tutuyor.....Sunny sıcak tutma fonksiyonunda yeşil yanarken 20 dakikada yarım çaydanlık suyu bitiriyor..İki bardak çay alıp içiyorsun....Tekrar doldurmaya gidiyorsun çaydanlık ta 1 parmak su kalmış...Hemen su ilave ediyoruz...King tavsiyemdir..Su kaynatırken ses çıkarmayan çaymatik daha icad edilmedi...Ses olmadan kaynama nasıl olacakki ???? Karar sizin....Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhas

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Türkiye de hiç kimselerin konuşmadığı, yazmadığı hayati önem taşıyan bu konuyu binlerce insan okusun diye yazı bıraktım..Beğenen ve beğenmeyenler düşüncelerini aktarıyorlar...Şimdi ne deyim ? Karar senin arkadaşım...Gönül kimi severse güzel odur....Saygılarımla...

İyi günlef sn taşkafa. Ben çaymatiği aynı zamanda kettle olarakta kullanıcam. Kettle olarak kullanmak istediğim için, kaynadıktan sonra kendiliğinden kapansın istiyorum. Sunny e geçen sene bakmıştım. Çok güzeldi. Ama kaynadıktan sonra kapanma yoktu. King te bu özellik varmıydı? Birde king gerçekten çok fazlamı ses çıkarıyor?

Ben de çay makinesi alma arefesindeyim. Terasta içeride demlenmiş çayı getirip sıcak tutmak çok zor oluyor.

Bence şu an en mantıklı makine Homend 1711. Genelde çay makineleri 1600, 1800w yetersiz güçte ve demlikleri küçük (0,7-0,8 lt civarı). Ayrıca çoğundaki çay süzgecinin çerçevesi plastik.

Homend ise 2000w, demliği 1 lt, çaydanlığı ise 1,9 lt. Süzgeci, çaydanlığı ve demliği komple çelik. Tasarımı da son derece şık. Fiyatı da 140 TL civarlarına kadar iniyor. Bu yüzden kararım Homend olacak. Daha iyisine denk gelmedim henüz.

http://www.hepsiburada.com/homend-1711-royaltea-2000w-celik-cay-makinesi-p-MTHOM1711

• Candoğan tercihin çok güzel ve makul ve mantıklı.. Bütçe sıkıntısı yoksa HİSAR, KORKMAZ, EMSAN markalarının tamamı çelik içinde hiç bir plastik veya ABS bulunmayan modelleri var...Çok kaliteli ve kabın dış cidarı , et kalınlığı fazla olan muhteşem ürünler .. Kapakları, süzgeçleri her tarafı çelik.....Fiyatları ise oldukça şişkin...Şu an için ihtiyacım yok....Bakıp geçiyorum...Bilgin olsun.....Kolay gelsin...
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Candoğan bey,
    Homend 1711 şuan n11'de 119 TL. 15 TL çek ve 10 tl kredi kartlarından biriyle uygun fiyata geliyor gerçekten ve her yeriin çelik olması gerçekten çok güzel.
    Ben bu ürünün koşan modelinin 1709 şuan hepsiburada 194 TL. Konuşup konuşmamasından ziyade 40,80,100 derecelerde suyun sıcaklığını seçebilecek olmak cezbedici geliyor.
    Bebek maması için 40 derece gerekeceği, bitki çayları için 80 derece olması iyi. Ancak pratikte ne kadar fayda sağlar veya aradaki fiyat farkına değer mi bilemiyorum.
    Açıkcası n11'den 119 TL ve fırsatlarıyla almak mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekrem09

Merhabalar Candoğan bey,
    Homend 1711 şuan n11'de 119 TL. 15 TL çek ve 10 tl kredi kartlarından biriyle uygun fiyata geliyor gerçekten ve her yeriin çelik olması gerçekten çok güzel.
    Ben bu ürünün koşan modelinin 1709 şuan hepsiburada 194 TL. Konuşup konuşmamasından ziyade 40,80,100 derecelerde suyun sıcaklığını seçebilecek olmak cezbedici geliyor.
    Bebek maması için 40 derece gerekeceği, bitki çayları için 80 derece olması iyi. Ancak pratikte ne kadar fayda sağlar veya aradaki fiyat farkına değer mi bilemiyorum.
    Açıkcası n11'den 119 TL ve fırsatlarıyla almak mantıklı olabilir.

Ekrem Bey merhaba,

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Ancak bahsettiğiniz fiyata Homend 1711 modelini maalesef bulamadım. Yalnızca çay demleme amacı ile kullanılacağından konuşan/ ekstra ısı kontrollü makineye şimdilik ihtiyacım yok. 1711'i bahsettiğiniz fiyat aralığında arıyorum, denk geldiğinizde link paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Tekrar teşekkürler.

• Merhabalar, yukarıdaki mesajı yazdigimda urun 119 tlydi ve sepete eklemiştim ancak ertesi gün bitmis ve satıştan kalkmış. Konussun mu konuşmasını mi derken kacirdik. :-)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.