quote:Orijinalden alıntı: Faruk Abi Hayırlısı be gülüm. Gülüm be hayırlısı da ben çaylak üye değilim kimse bana çayla üye muamelesi yapamaz O citizen buraya gelecek
quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre quote:Orijinalden alıntı: mea97 Hepsi Citizen'in oyunu. cinsel reklam filminde bitik adamlar gibi poza bak
quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre quote:Orijinalden alıntı: mea97 Hepsi Citizen'in oyunu. mübarek dudaklarda at dudagı gibi.bi purrrsss yapsa at gibi dalgalanacak.
quote:Orijinalden alıntı: Kazmapolitan quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre quote:Orijinalden alıntı: mea97 Hepsi Citizen'in oyunu. mübarek dudaklarda at dudagı gibi.bi purrrsss yapsa at gibi dalgalanacak. Yok la o kadar da değil
quote:Orijinalden alıntı: PhotoShop Man quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre quote:Orijinalden alıntı: mea97 Hepsi Citizen'in oyunu. cinsel reklam filminde bitik adamlar gibi poza bak
quote:Orijinalden alıntı: John Voxville quote:Orijinalden alıntı: PhotoShop Man quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre quote:Orijinalden alıntı: mea97 Hepsi Citizen'in oyunu. cinsel reklam filminde bitik adamlar gibi poza bak
quote:Orijinalden alıntı: TiredWarrior Mail adresimi değiştirdim aktivasyonu tekrar yaptım forum bana çaylak üyelik dedi bendede aynı sorun oldu , bende mi çaylağım şimdi