Şimdi Ara

catıdakı modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kısa oz sormak ıstıyorum yapmıs oldugum antenı catıya cıkardım SIEMENS Gigaset SE551 dsl/cable. isimli bı alet var elımde antenı buna bagladım bundan da ethernet kablosu cekecegım laptopuma
    aletın anten sayesınde dısardan yayın yapan dıger ap lerı nasıl alacagını cozemedım okuduklarım kadarı ıle clıent moduna almam lazımmıs cıhazı bu konuda yardımcı olabılırmısınız acaba mınnettar kalıcagım yuzduk yuzduk kuyruguna geldıkburda takıldım ıyıce (alete elektrık baglantısını yaptım )
    saygılarımla sımdıden tesekkurler

yok
  • TAM OLARAK NE YAPMAYA ÇALIŞTINIZ, NASIL BİR ANTEN YAPTINIZ,ATTIĞINI ALET HANGİSİ, ANTEN Mİ YOKSA SIEMENS Gigaset Mİ?
  • catıya sıemens marka aletı cıkardım ondan cat 5 kablosu uzattım aletın antenıne calısırsa daha sonra yuksek dbı lı bı anten baglayacagım ıns sorun surda nasıl bır ayar vereyımkı bılgısayarımda cevremde dıger yayın yapan modemlerı gorebıleyım bır turlu ısın ıcınden cıkamadım devamlı okuyorum ama cozemedım bılgısayarımda kucuk wıfı kartı var ıntel pro 3945abg lısteye baktıgımda kendı modemımı goruyorum sankı dısardakı farklı bır modemmıs gıbı yanı bır turlu modemımı wıreles kartı gıbı kullanamadım lutfen bır cozum soyleyın az evvel cekıcı yanıma aldım gıdecek hersey yakında .. attım dedıgım mecazı tabı bu arada ama antenı cıkardım sımdılık modemle ugrasmaya devam etmeye calısıyorum acıl yardımlarınızı beklıyorum
    23 yıl önce açıldı
    GPON ETHERNET KABLOSU?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.