Şimdi Ara

CATIA Öğrenmek için Kitap vs. Yollar Önerileriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Makine Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Haftamın 4 günü boş. Ve boş geçen her gün için ayrı ayrı üzülmekten vazgeçtim. Bunun yerine CATIA öğrenmek istiyorum. Biraz araştırdım ve çok zor bir program olduğunu anladım fakat önümde en az 3 senem var. Bende şimdiden başlamak istiyorum.

Fakat nereden başlayacağımı bilemiyorum. Burası aracılığı ile siz abilerimden, kitap, kaynak veya öğrenmek için her hangi bir yol önerisi istiyorum. Solidworks ve AutoCad içinde aynı şekilde öğrenme çabası işine girmek istiyorum. Mezun olduğumda donanımlı bir mühendis olma peşindeyim..

Kurs işini şu an düşünmüyorum açıkcası. İlk hedefim zorda olsa temelini öğrenip devamlı pratik yaparak kendimi geliştirmek. Tabi mümkünse böyle bir şey. Her türlü öneriye açığım.. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zbetk

Merhabalar,

Ben Makine Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Haftamın 4 günü boş. Ve boş geçen her gün için ayrı ayrı üzülmekten vazgeçtim. Bunun yerine CATIA öğrenmek istiyorum. Biraz araştırdım ve çok zor bir program olduğunu anladım fakat önümde en az 3 senem var. Bende şimdiden başlamak istiyorum.

Fakat nereden başlayacağımı bilemiyorum. Burası aracılığı ile siz abilerimden, kitap, kaynak veya öğrenmek için her hangi bir yol önerisi istiyorum. Solidworks ve AutoCad içinde aynı şekilde öğrenme çabası işine girmek istiyorum. Mezun olduğumda donanımlı bir mühendis olma peşindeyim..

Kurs işini şu an düşünmüyorum açıkcası. İlk hedefim zorda olsa temelini öğrenip devamlı pratik yaparak kendimi geliştirmek. Tabi mümkünse böyle bir şey. Her türlü öneriye açığım.. Şimdiden teşekkür ederim.

Kardesim ben sana ug nx i oneririm catianin modasi gecti ve ayrica butun buyuk otomobil firmalari artik unigraphics kullaniyolar imalat sektorunde su an cok gecerli dusunursen yardimci olabilirim sana.bende bu programla cam yapiyorum ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• my frıend ı can help you ın Catıa program ı take 2 courses ın thıs wonderfull programme . ı stay now ın ıstanbul
    but ı talk only englısh and arabıc contact to me ın thıs account Ibn falcon in facebook..
     CATIA Öğrenmek için Kitap vs. Yollar Önerileriniz ?
  • Hocam ne yaptınız CATIA işini? Öğrenebildiniz mi kendi çabanızla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.