iClarified.com'da yayımlanan habere göre Caterpillar iPhone için çok işe yarayacak küçük araçların barındıran bir yazılım çıkartmış.
RiP Dev team'in çıkarttığı bu programın modülleri isterseniz tek tek isterseniz topluca kurulabiliyor.
İncelemeye geçelim: Caterpillar iPhone araçlarından oluşturulmuş bir paket yazılımdır. Birbirinden ayrı olarak kurulabilir ve her birinin kendi içinde ayarları vardır. Bu paketlerden bazıları; Customization (kişiselleştime), business tools(iş araçları), quick contacts search (rehber arama), system font replacement (yazı tipi değiştirebilme)
iPhone'un içindeki ekran görüntüsü resimleyiciyi (screenshotter)'ı devreye sokmak için de seçenek sunmuşlar.
Uninstall (yeni özellik) Installer ile kurduğunuz programları kaldırmaya yarar. Bu işlemi 1.1.3'ten sonra gelen ikon yerlerini değiştirme modundayken yapar. Nullriver'in izni ile hazırlanmıştır.
FaceLift: SummerBoard temalarını da destekleyen tema programı. Böylece SummerBoard ile kurduğunuz temalar üzerinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. -> ikon adı fon rengi -> ikon adı fon kenar rengi -> ikon adı fon kenar kalınlığı ve yuvarlaklığı -> ikon adı yazı tipi ve rengi -> Dock'ta yer alan programlar için ayrıca yazı tipi rengi. -> Takvim ikonu için tarihin yeri ve gölge parametreleri -> Takvim ikonu için gün göstergesi yazı tipi, yeri ve gölge parametreleri Ve daha ileriki sürümü için daha fazla özellik de eklenecek. -> Springboard'ın fon parlaklığı ayarı -> Dock yansımaları için ince ayarlar.
µCalendar: -> "Slide to unlock" yazısının olduğu ekranda, takvimden alınma gelecek olan olayları gösterir.
4 günlük bır süre veriyor..ve dört gün sonunda ücretli alırsanız devam ediliyor..Bu 4 günlük sürecte kullandım kullandığımada pişman oldum cunku 1.1.4 olan versıyonumda bana ögre randumanlı çalışmadı..Çalıştırdığım sürectede ekrandsa sık sık donmalar ve telefon etme ve gelen çağrıları kabul etmeme durumuyla karşılaştım.Tüm içerik ve ayarları sıldım yıne olmadı ancak restore ıle eskı halıne döndürebıldım.Bunuda konu açılmışken paylaşmak istedım...
iphoneda itunes nasıl oluyor. böyle bir durum var mı? yoksa resimdeki sadece logomu?
quote:
Orjinalden alıntı: kaansumer
iphoneda itunes nasıl oluyor. böyle bir durum var mı? yoksa resimdeki sadece logomu?
Var iTunes mağazasına girip parça indirebiliyorsun. Tabii ücret karşılığında.
display wallpaper olayi super tmm summerboard varda oradada istedigimiz resmi ekrana koyamiyoruz ilac olursa super olur ama galiba her bir serial ayri ayri imei lere veriliyor yani birimiz alsak bile sadece birimiz kullana biliriz
1.1.1 1.1.2 1.1.3 1.1.4 de itunes wi-fi store olayi oluyor yani logo degil program ucretli olarak girip sarki vs.s ala biliyorsun iphone dan
quote:
Orjinalden alıntı: kaansumer