Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne drıvermıs arkadas..bı cıktı pır cıktı..amma geyık malzamesı yarattı

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Yahu bu kadar mi kötü beyler yapmayin,tam da Asus Matrix 7970 almayi düsünüyordum,ne yapsam vaz mi gecsem?

Yo yok onlar yeşil fanatiği yıllardır bilinen birşey zaten, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Evet gönül rahatlığıyla alınıp driver yüklemeye çalışarak yada aylarca bekleyerek , yada çıkan driverdan sonra bilgisayarını formatlamak zorunda kalarak bu parayı neden bu karta verdim diye gönül rahatlığıyla pişman olunabilir.
    Evet ben yeşil fanatiğiyim (sizlere göre) kimseye AMD öneripte vebal almam en azından nvidia kullanıyorum ve gayet sorunsuz
    foruma bakıpta AMD kullanıcılarının yaşadıkları sorunları gördükçe başarısız AMD yüzünden rahatlıkla nvidia önerebiliyorum.
    Forumdaki bazı kişilerde anca yeşil fanatiği vs yazarlar AMD iyidir sorunsuzdur diyemezler çünki onlarda biliyorlar ne kadar sorunlu olduğunu ama haksız çıkmamak için o konulara hiç girmeden başka şeyleri bahane ederek mesaj yazıyorlar.
    AMD şu anda Nvidia gibi sorunsuz diyebiliyormusunuz hayır ... neden çünki görünen köy klavuz istemez
    ama buna yazacak cevabınız olmadığından siz ancak eskiden nvidia da bilmem ne sorunu vardı yada bu arkadaş fanatik diye yazılar yazabilirsiniz.
    Ama asıl konuya gelirsek AMD sorunlumu EVET ...asıl önemli olanda budur.
    adama 1000-1500 liralık kart alacakkken sorunlu karta sorun yaşamazssın al diyebiliyorsanız zaten orada bir yanlışlık var.
    bundan sonra da yazılanlar ancak konuyu saptırmaktır başka birşey değil bunun herkes farkında da açık açık buraya yazamıyor.
    Seçim alacak arkadaşın takdiridir ama ben o kartı almazdım.

birde ben fanatiğim evet referanslarda da amd - ati hiç yok zaten orada yazanın 3 katı kadarda yazmayan var.

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=235704

Sagolasin hocam icime su serptin inan :).. Neyse en iyisi su anki kartta kalmak sanirim..

• Ben 13.1 de sıkıntı yaşadım. 13.2 beta yı sorunsuz kullanıyorum. Driver kart mı seçiyor ne anlamadım.
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • quote:

Sürücülerdeki genel problem genelde kullanıcı hatasından kaynaklanıyor. Pc'de cirit atan vrüsler, öncek sürücüleri temizlemeden kurmalar, ses sürücülerinn veya anakartın sürücülerinde eksklikler, anti virüslerin saçma saçma hatalar verip her dosyayı virüs olarak algılamaları, korsan kullanımı, bilinçsiz Pc ullanan kişiler. Genel olarak Amd sürücülerinden hata alanlar bu ullanımlarda oluyorlar. Ben bugüne kadar hiçbir sürücüsünde sıkıntı yaşamadım, şimd burada kalkıp milyarlar ödedğiniz sistemleri nasıl kullancağınıza dair makale yazmayacağım ancak br ekran kartına 800 tl veriyorsanız orjinal Windows kullanmanız gerekmektedir. Ve eğer sürücülerde sıkıntı yaşıyorsanız bu genelde formatla çözülüyor, demek i format atara sorunu çözüyorsanız bu sisteminizden ve kullanımınızdan kaynaklı bir sıkıntıdır. 12.11 tüm betalarını kullandım tek br sııntı yaşamadım, şuan 13.1'le de br sıkıntı yaşamıyorum. Demek ki bazı şeyleri biliinçli kullanmak gerekiyor.

Ekran kartınızdan veya ssteminizden maksmum performans almak istiyorsanız Oc yapmanıza gerek yok, sistemde gereksiz işgal eden programlardan kurtulun. Bugüne kadar birçok kişi Pc'de ki yavaşlığı çözmem için veya format gibi işler atmak için bana getirdi, hepsnde ki tek orta nokta Bearshare benzeri müzik indirme veya bunun gibi araçları kullanmaları. Bunlar genelde virüs kaynıyor sürekkli Hard Diski apalı dahi olsa meşgul ediyor. Asıl sorun kullandığınız programlarda, anti vürs kullanıyorsanız öncelikle anti virüsünüzü tanımanız gerekiyor. Hard Diskinizi sürekli birleştirmelisiniz, ara planda sistem kaynalarını tüketen yığınlarca program oluyor, onları elemeniz gerekiyor. Ve birde +18 siteler. Bu bir sır değil Pc kullananlar bu siteleri ziyaret ediyorlar, orada ki reklamlardan bulaşan virüsler vb şeyler siz farkınızda olmadan Pc'de inşaat çalışmalarını başlıyorlar.

Sonuç olara yapmznı gereken şeyler öncelikle kullandığınız işletim sisteminde nasıl performans artışları yapılacağını araştırmalısınız. Şu Pc temizleme ve hataları düzeltme programları da kullanmayınız. Düzenli olarak Hdd'yi brleştrmelisiniz, arka planda çalışan programları eleyin ve özellikle sürekkli güncelleştirme yapan programları kapatın, Wndows orjinal alıp sık sık günceleşştirmesini yapın, ve anti virüs seçerken Pc'nize pek güvenmeyin ne kadar performanslı Pc olsada anti virüsler çok aynak tüketiyorlar ve oyunlarda bazen anlık takılmalara neden olabiliyor. Ve Amd sürücüleri yüklerken önceki sürücüyü tamamen kaldırmalısınız, bazı kalmayan sürücü dosyalarını elle silmelisiniiz. Yani donanım konusunda uzmanlığınızı artık yazılım konusuna da taşımanız gerekiyor. Ve birde temizlik yapmayı unutmayınız.

Ek olarak Hdmii ses sorunu yaşayanlar için bu genelde Windows kaynaklı bir durum. Bir ara bende yaşamıştım anakart yazılımı ile ekran kartı üzerinde Hdmi ses sürücüsü genelde çakışmaya neden olabiliyor. O yüzden ses sorununu anakrtı güncelleyerek ya da Amd sürücü kurarken Hdmi ses kısmını kapatmalısınız. Bunların çözümleri Google amcamızda bulunuyor. Ve ayrıa şu her Amd güncelleştirmesinde gelip ortalığı karıştıran brkaç kişi oluyor. Bunlar yıllarca aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar, sonuç olarak gerçe Amd kullanıcıları sürücü konusunda sıkıntı yaşamazen her ne işse rengini yeşil olarak belli edenler sürekli sorun yaşadıklarını söylüyorlar. Ve hiçbir zamanda sorunlarını çözecek herhangi bir adım atmıyorlar. Amd kullandıklarından bile emin değilim. O yüzden yorumlarını dikkate almayınız.

Şimdi iyi güzel yazmışsın da kardeş , konuya böyle indirgemeci bir yaklaşımla bakmak bizi doğruya götürmez . Üstüme vazife çıkardım diye sana cevap atmıyorum .Düşünülmesi gereken başka noktalar da var . Öncelikle kullanıcı hatalarından , bilinçsiz pc kullanımından yola çıkarak kendimden başlayalım .

Etraflıca düşünüyorum pc kullanımında yaptığım bir hata var mı diye acaba ? Antivirüs seçiminde her zaman dikkatli davranmış birisiyimdir , sistemi kasacak bir antivirüs de kullanmam lakin pcde bir sorun sezdiğim zaman kaldırıp farklı bir güçlü antivirüsle mutlaka tam tarama yaparım . 2005 yılından beri aktif pc kullanıcısıyım , 2010 yılında sistemi yeniledim . Her iki bilgisayarımda da AMD işlemci - AMD ekran kartı ( 9600XT - HD5850 Crossfire ) tercihlerinde bulundum . Orijinal kutulu windows 7 satın alıp kullandım 255 tl idi ücreti, orijinal windows 8 indirip kurdum . Windows'un tüm güncellemeleri düzenli olarak yaparım , servis paketlerini mutlaka kurmuşumdur .

Hiçbir bilgisayarıma dengesiz hız aşırtma yapmadım bugüne kadar , sadece bana lazım olan programları kullanırım . Ares ,Bearshare tarzı p2p programlarla asla işim olmadı . Hard diskimi ayda veya 40 günde 1 piriformun defraggler programı ile birleştiriyorum .

Cclenar ile temizlik yaparım , Sürücüleri önceki versiyonları kaldırarak kurarım , kurmadan önce pcde kalan artık driver dosyaları da mutlaka silerim . Sürücü kurulumunu kitabına uygun yaparım, Gigabyte sitesinden anakartımın BIOSu ve driverları kontrol ederim ,bir güncelleme varsa indirip kurarım . Çakışma yapabilecek bileşenleri kontrol ederek anakart bios üzerinden kullanıma kapatıyorum . Anakarttaki realtek HD ses bileşeni ile kendi kullandığım Creative ses kartım çakışmasını böyle halletmiştim mesela .

Velhasıl neticeye gelecek olursak ben üzerime düşeni eksiksiz yapmışım , benim gibi birçok pc kullanıcısı da mevcut . Dolayısıyla her ya da bazı AMD driver güncelleştirmesinde gelip şikayetçi olan kişilerin tümü için ortalığı karıştırıyorlar diyemeyiz elbette. Arada kötü niyetli kimseler tabiki olabilir ancak ben bilinçli bir kullanım yaparken AMD driver güncellemesi akabinde bilgisayarımda sorun ya da sorunlar yaşıyorsam kimse kusura bakmasın ben bundan AMD ekibini sorumlu tutarım ve her platformda da dile getiririm . Eğri oturup doğru konuşmak lazım . Ateş olmayan yerden duman çıkmaz , yıllardır amd driver konusunda kullanıcılara bazı sıkıntılar yaşatıyor bu durum aşikar . Eskisi kadar durum kötü değil son dönemlerde toparlamaya çalışıyorlar ancak halen istenen başarıma ulaşabilmiş değiller malesef .

Burada şunu da rahatlıkla söyleyebilirim daima AMD ürünlerini tercih ettim , amd firmasını da severim . Nvidia'ya karşı hiç sempatim olmadı , bir dönem saçmasapan şekilde fanboyluk derecesinde üstüne para verseler Nvidia kullanmam dediğim de olmuştur . İşte karşında gerçek bir AMD kullanıcısı ve diyorum ki amd driver güncellemelerinde her zaman olmasa da sorunlar yaşıyorum . Gerçek amd kullanıcısı sürücü konusunda sıkıntı yaşamaz , yaşamıyor diye bir genelleme yapamayız . Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 19 Ocak 2013; 18:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Sürücülerdeki genel problem genelde kullanıcı hatasından kaynaklanıyor. Pc'de cirit atan vrüsler, öncek sürücüleri temizlemeden kurmalar, ses sürücülerinn veya anakartın sürücülerinde eksklikler, anti virüslerin saçma saçma hatalar verip her dosyayı virüs olarak algılamaları, korsan kullanımı, bilinçsiz Pc ullanan kişiler. Genel olarak Amd sürücülerinden hata alanlar bu ullanımlarda oluyorlar. Ben bugüne kadar hiçbir sürücüsünde sıkıntı yaşamadım, şimd burada kalkıp milyarlar ödedğiniz sistemleri nasıl kullancağınıza dair makale yazmayacağım ancak br ekran kartına 800 tl veriyorsanız orjinal Windows kullanmanız gerekmektedir. Ve eğer sürücülerde sıkıntı yaşıyorsanız bu genelde formatla çözülüyor, demek i format atara sorunu çözüyorsanız bu sisteminizden ve kullanımınızdan kaynaklı bir sıkıntıdır. 12.11 tüm betalarını kullandım tek br sııntı yaşamadım, şuan 13.1'le de br sıkıntı yaşamıyorum. Demek ki bazı şeyleri biliinçli kullanmak gerekiyor.

Ekran kartınızdan veya ssteminizden maksmum performans almak istiyorsanız Oc yapmanıza gerek yok, sistemde gereksiz işgal eden programlardan kurtulun. Bugüne kadar birçok kişi Pc'de ki yavaşlığı çözmem için veya format gibi işler atmak için bana getirdi, hepsnde ki tek orta nokta Bearshare benzeri müzik indirme veya bunun gibi araçları kullanmaları. Bunlar genelde virüs kaynıyor sürekkli Hard Diski apalı dahi olsa meşgul ediyor. Asıl sorun kullandığınız programlarda, anti vürs kullanıyorsanız öncelikle anti virüsünüzü tanımanız gerekiyor. Hard Diskinizi sürekli birleştirmelisiniz, ara planda sistem kaynalarını tüketen yığınlarca program oluyor, onları elemeniz gerekiyor. Ve birde +18 siteler. Bu bir sır değil Pc kullananlar bu siteleri ziyaret ediyorlar, orada ki reklamlardan bulaşan virüsler vb şeyler siz farkınızda olmadan Pc'de inşaat çalışmalarını başlıyorlar.

Sonuç olara yapmznı gereken şeyler öncelikle kullandığınız işletim sisteminde nasıl performans artışları yapılacağını araştırmalısınız. Şu Pc temizleme ve hataları düzeltme programları da kullanmayınız. Düzenli olarak Hdd'yi brleştrmelisiniz, arka planda çalışan programları eleyin ve özellikle sürekkli güncelleştirme yapan programları kapatın, Wndows orjinal alıp sık sık günceleşştirmesini yapın, ve anti virüs seçerken Pc'nize pek güvenmeyin ne kadar performanslı Pc olsada anti virüsler çok aynak tüketiyorlar ve oyunlarda bazen anlık takılmalara neden olabiliyor. Ve Amd sürücüleri yüklerken önceki sürücüyü tamamen kaldırmalısınız, bazı kalmayan sürücü dosyalarını elle silmelisiniiz. Yani donanım konusunda uzmanlığınızı artık yazılım konusuna da taşımanız gerekiyor. Ve birde temizlik yapmayı unutmayınız.

Ek olarak Hdmii ses sorunu yaşayanlar için bu genelde Windows kaynaklı bir durum. Bir ara bende yaşamıştım anakart yazılımı ile ekran kartı üzerinde Hdmi ses sürücüsü genelde çakışmaya neden olabiliyor. O yüzden ses sorununu anakrtı güncelleyerek ya da Amd sürücü kurarken Hdmi ses kısmını kapatmalısınız. Bunların çözümleri Google amcamızda bulunuyor. Ve ayrıa şu her Amd güncelleştirmesinde gelip ortalığı karıştıran brkaç kişi oluyor. Bunlar yıllarca aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar, sonuç olarak gerçe Amd kullanıcıları sürücü konusunda sıkıntı yaşamazen her ne işse rengini yeşil olarak belli edenler sürekli sorun yaşadıklarını söylüyorlar. Ve hiçbir zamanda sorunlarını çözecek herhangi bir adım atmıyorlar. Amd kullandıklarından bile emin değilim. O yüzden yorumlarını dikkate almayınız.

Şimdi iyi güzel yazmışsın da kardeş , konuya böyle indirgemeci bir yaklaşımla bakmak bizi doğruya götürmez . Üstüme vazife çıkardım diye sana cevap atmıyorum .Düşünülmesi gereken başka noktalar da var . Öncelikle kullanıcı hatalarından , bilinçsiz pc kullanımından yola çıkarak kendimden başlayalım .

Etraflıca düşünüyorum pc kullanımında yaptığım bir hata var mı diye acaba ? Antivirüs seçiminde her zaman dikkatli davranmış birisiyimdir , sistemi kasacak bir antivirüs de kullanmam lakin pcde bir sorun sezdiğim zaman kaldırıp farklı bir güçlü antivirüsle mutlaka tam tarama yaparım . 2005 yılından beri aktif pc kullanıcısıyım , 2010 yılında sistemi yeniledim . Her iki bilgisayarımda da AMD işlemci - AMD ekran kartı ( 9600XT - HD5850 Crossfire ) tercihlerinde bulundum . Orijinal kutulu windows 7 satın alıp kullandım 255 tl idi ücreti, orijinal windows 8 indirip kurdum . Windows'un tüm güncellemeleri düzenli olarak yaparım , servis paketlerini mutlaka kurmuşumdur .

Hiçbir bilgisayarıma dengesiz hız aşırtma yapmadım bugüne kadar , sadece bana lazım olan programları kullanırım . Ares ,Bearshare tarzı p2p programlarla asla işim olmadı . Hard diskimi ayda veya 40 günde 1 piriformun defraggler programı ile birleştiriyorum .

Cclenar ile temizlik yaparım , Sürücüleri önceki versiyonları kaldırarak kurarım , kurmadan önce pcde kalan artık driver dosyaları da mutlaka silerim . Sürücü kurulumunu kitabına uygun yaparım, Gigabyte sitesinden anakartımın BIOSu ve driverları kontrol ederim ,bir güncelleme varsa indirip kurarım . Çakışma yapabilecek bileşenleri kontrol ederek anakart bios üzerinden kullanıma kapatıyorum . Anakarttaki realtek HD ses bileşeni ile kendi kullandığım Creative ses kartım çakışmasını böyle halletmiştim mesela .

Velhasıl neticeye gelecek olursak ben üzerime düşeni eksiksiz yapmışım , benim gibi birçok pc kullanıcısı da mevcut . Dolayısıyla her ya da bazı AMD driver güncelleştirmesinde gelip şikayetçi olan kişilerin tümü için ortalığı karıştırıyorlar diyemeyiz elbette. Arada kötü niyetli kimseler tabiki olabilir ancak ben bilinçli bir kullanım yaparken AMD driver güncellemesi akabinde bilgisayarımda sorun ya da sorunlar yaşıyorsam kimse kusura bakmasın ben bundan AMD ekibini sorumlu tutarım ve her platformda da dile getiririm . Eğri oturup doğru konuşmak lazım . Ateş olmayan yerden duman çıkmaz , yıllardır amd driver konusunda kullanıcılara bazı sıkıntılar yaşatıyor bu durum aşikar . Eskisi kadar durum kötü değil son dönemlerde toparlamaya çalışıyorlar ancak halen istenen başarıma ulaşabilmiş değiller malesef .

Burada şunu da rahatlıkla söyleyebilirim daima AMD ürünlerini tercih ettim , amd firmasını da severim . Nvidia'ya karşı hiç sempatim olmadı , bir dönem saçmasapan şekilde fanboyluk derecesinde üstüne para verseler Nvidia kullanmam dediğim de olmuştur . İşte karşında gerçek bir AMD kullanıcısı ve diyorum ki amd driver güncellemelerinde her zaman olmasa da sorunlar yaşıyorum . Gerçek amd kullanıcısı sürücü konusunda sıkıntı yaşamaz , yaşamıyor diye bir genelleme yapamayız . Saygılar

adam doğru demiş bana paso bilgisayarım yavaşladı format atarmısın diye getiriyorlar 5 dk halledip ellerine veriyorum naptın diyolar sonra gereksiz bi sürü program salak salak yazılımlar sonra neden böle oldu bende yıllardır ati kullanırım daha bi gün sorunla karşılaşmadım sürücülerden hepsinide çıktığı gibi indirip yüklerim

• Bir driver kurmak için deli gibi pc bilmek mi gerekiyor, alt tarafı bu sürücü beyler. 2 tıkla kurulabilecek şeyden bahsediyoruz. Program yazmıyoruz Nvidia da temizlemeden üzerine kuruyoruz, kaç kişide sorun olmuştur belki 3 belki 5. Bir sürücü kurmak bu kadar komik olmamalı. Yok neymiş bilinçsiz kullanıcıymış, ee yazılımcılar driveri geeklere mi yazıyor?

Adamları savunacağım diye komik duruma düşüyorsunuz ya.

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

adam doğru demiş bana paso bilgisayarım yavaşladı format atarmısın diye getiriyorlar 5 dk halledip ellerine veriyorum naptın diyolar sonra gereksiz bi sürü program salak salak yazılımlar sonra neden böle oldu bende yıllardır ati kullanırım daha bi gün sorunla karşılaşmadım sürücülerden hepsinide çıktığı gibi indirip yüklerim

iyi de ben (1-1.5 yıl kadar önce) hd 5850 kullanırken bir driver vardı onu yüklemeye az uğraşmadım devamlı yükleme yapılamadı diye yüklemeyi iptal ediyordu.
    sonrasında eski sürücüye dönüş yapmıştım.sonrasında 3-4 ay o sorun düzelmemişti uzun süre güncel sürücü kuramamıştım.
    sonra düzeldi derken hop youtube da izlediklerim yemyeşil oldu onunda düzeltilmesi aylar sürdü sonra kart boşta iken hız düşürmez bir üç beş ay da öyle gitti
    velhasılıkelam bir yıl boyuncu paso sorun... şimdi de yeni driver çıktı milletin hevesi kursağında kaldı daha kuramadan yeni sürüm betası çıktı
    zaten son bir yıl neredeyse beta üstüne beta çıktı whql çıktı o da sorunlu çıktı şimdi onunda üst sürüm betası çıktı ...
    Nvidia da 301 li driverlar ilk çıktığında fermi kartlarda 3d hızına geçememe problemi yaşamıştım onda da 26 lı driverları dönüş yapmıştım.sonar bir ay içinde düzelttiler.
    Yıllardır şu markayı kullanırım sorun yaşamadım demek pek gerçekçi bir yaklaşım değil hem AMD hemde nvidia tarafında zaman zaman insanlar sorun yaşadılar.
    Ama AMD çok geriden geliyor bir hatayı düzeltmesi için veya sorunlu olduğu bir oyunu tam oynatabilmesi için 5-6 ay beklemek gerekiyor o arada zaten oyun eskiyor.
    O yüzden sorun her zaman çıkabilir ama AMD bunu düzeltmekte çok başarısız.
    Sizin ki Nasreddin hoca masalına benzedi kadı sormuş kapıyı kapattın mı camı kapattın mı hoca hava sıcaktı cam açıktı diyince kadı camı açık bıraktıysan suç sende demiş.
    Hoca da aman kadı efendi hırsızın hiç mi suçu yok demiş.
    bu yazılarda öyle birşey olmuş driverı yapan firmanın hiç mi suçu yok ?
    Arkadaş bu driver kurma meselesi için adamın yıllarca yurtdışında bilgisayar eğitimi felan mı alması gerekiyor AMD yi kurtarmak için ortaya atılan fikirlere bak...
    (Aslında bir yerde doğru AMD driverları kurabilmek için artık özel eğitim almak gerekiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 17:50:42 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Bir driver kurmak için deli gibi pc bilmek mi gerekiyor, alt tarafı bu sürücü beyler. 2 tıkla kurulabilecek şeyden bahsediyoruz. Program yazmıyoruz Nvidia da temizlemeden üzerine kuruyoruz, kaç kişide sorun olmuştur belki 3 belki 5. Bir sürücü kurmak bu kadar komik olmamalı. Yok neymiş bilinçsiz kullanıcıymış, ee yazılımcılar driveri geeklere mi yazıyor?

Adamları savunacağım diye komik duruma düşüyorsunuz ya.

evet hocam sende farkına varmışssın sadece savunmak amaçlı yazıldığının.
    Ama driver kur desek kuramazlar , test al desek oyun bunları atar ,fps2ler sürünür ,crossfire çalışmaz yeni oyunlarda donukluk yaşanır
    bunların tek sorumlusu bilinçsiz kullanıcılardır ah o kullanıcılar
    Bunları söyleyincede adımızı Fanatiğe çıkarmaya çalışıyorlar.

bari konu linki vereyim de belki şu tool milleti boşu boşuna format atmaktan kurtarır.
    Ki bunu yeni çıkan driver içinde ilk başta çalıştırsalardı belkide yeni driver kurulumu daha sorunsuz olurdu.
    Ama bu araç için AMD yi tebrik ederim en azından faydalı birşey yapmışlar.

http://resim.donanimhaber.com/m_70486851/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70486851

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 17:54:37 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• Panpalar sidik yarışınızı gidin başka yerde yapın , konu dışına başlık açın kim daha uzağa yapabilcek diye tartışırsınız. Driver ile ilgili paylaşım yaparsanız iyi olur.

13.1 whql kurdum ama çalışmadı gibi en azından control center açılmayı reddetti şimdi 13.2 beta modlu versiyonunu indirip deniyeceğim.

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

format attım windows 7 ile bakalım şimdi kuracağım ne olacak driverı bu sefer de hata verirse varya

bende de hata veriyordu 12.11 beta vs.driver fusion ya da sweeper kullaniyorsan kullanmadan denetim masasindan kaldir ya da actigim konudaki amd'nin tool'u da basarili hata almadim ben onu kullandiktan sonra.

http://forum.donanimhaber.com/m_70486851/tm.htm

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

format attım windows 7 ile bakalım şimdi kuracağım ne olacak driverı bu sefer de hata verirse varya

bende de hata veriyordu 12.11 beta vs.driver fusion ya da sweeper kullaniyorsan kullanmadan denetim masasindan kaldir ya da actigim konudaki amd'nin tool'u da basarili hata almadim ben onu kullandiktan sonra.

http://forum.donanimhaber.com/m_70486851/tm.htm

evet o konuyu gördüm eyw

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Panpalar sidik yarışınızı gidin başka yerde yapın , konu dışına başlık açın kim daha uzağa yapabilcek diye tartışırsınız. Driver ile ilgili paylaşım yaparsanız iyi olur.

13.1 whql kurdum ama çalışmadı gibi en azından control center açılmayı reddetti şimdi 13.2 beta modlu versiyonunu indirip deniyeceğim.

Beğenmiyorsan okumazssın , tahammül edemiyorsan şikayet edersin bu kadar basit seviyesizleşmeye gerek yok.
    Yöetim uygun görmezsse zaten siler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 18:49:21 >
  • fan boy kavgası izlemekte ne güzelmiş yav.

Orijinalden alıntı: nightwish34

fan boy kavgası izlemekte ne güzelmiş yav.

evet en büyük fan boy benim çekemeyen çatlasın

ENNNNVVVVİİİİİDDDİİİİİYYYYYAAAAAA

ota püsüre hd 7850 al diyenler yüzünden fan boyluğumu ilan ediyorum...
    AMD fanboyları hani neredeler anlaaaddıım şu driverı kurabilseler gelecekler ama kuramıyorlar bir türlü yaaazzzzııııkkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 18:54:29 >

• Madalyayı kaptırdık mı yani...

Hocam,

Ben kendi huyumu sevmesem de, AMD'yi değil de ATI'yı seven ve savunan biriydim.

Fakat şu kadar net olarak söylüyorum, bu işlerden anlamasam rahatlıkla driver kuramam. Mesela gidin bir APU'lu laptop alın, bir sürücü kurmayı deneyin. Kurulmasına kuruluyor ama uğraştırıyor insanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Madalyayı kaptırdık mı yani...

Pardon seni unutmuşum
    hangimiz daha fanboyuz kibrit çöpü mü çeksek acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 19:26:45 >
  • quote:

quote:

AMD fanboyları hani neredeler anlaaaddıım şu driverı kurabilseler gelecekler ama kuramıyorlar bir türlü yaaazzzzııııkkkkk

enivecivokke

• quote:

quote:

quote:

enivecivokke

eveyi ci vocce, eveyi ci vocce
    aya vocce yeri
    yulbin hilbe, yulbin stok be
    es muut a mut..!

eveyi ci vocce, vigi tanis, aya vocce
    dada sana dada window, deri tokyu
    a ya vocce yeri

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.