Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MsTmS

Artış varmı pek anlamadım ama 7870 ile bir sorun yaşamadım.

Fifa 13 te felaket kasıyor maçlarda 15:00 dk dan sonra anlamadım frame düşmeleri oluyor...driver ı kaldırdım 12.11 beta 8 kurdum canavar gibi donma yok

• işlemcilerine lafım yok ama amd nin ekran kartlarından mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor banagöre

nasıl bi yazlım ekibi varsa senelerdir adam gibi bi driver yazmayı öğrenemedi mallar
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

işlemcilerine lafım yok ama amd nin ekran kartlarından mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor banagöre

nasıl bi yazlım ekibi varsa senelerdir adam gibi bi driver yazmayı öğrenemedi mallar

Merak ediyorum hç Amd kullandın mı, tabi Nvidia'nında birçok sorunlu sürücüsüne rastladık, 2012 oyunlarında iki ekran kartın sürücüsü de hatalar verdi. Nvida Hitman'de, Ac 3'de, Far Cry 3'de, Amd Sleeping Dogs'ta Ac 3'de. Bunu tek Amd'ye indirgeyemezsin. Ayrıca Amd kullanmıyorsan şuan bu forumda trollük yapmanın amacı nedir? Beni Nvidia sürücü konusunda yazdığımı gördün mü? Göremezsin çünkü bizzat denemediğim ürünler hakkında yorum yapmaktan genelde uzak dururum.

Ayrıca ekran kartlarında uza durması gereken Nvidia. Malum bu aralar casusluk haberleri çıkıyor.Ayrıcca yaşın küçük mü bilmyorum Ati markasını bilmiyorsun galiba. Yok yok bence sen çok fazla duymadın. Aşağıda i lnkten bakabilirsin. Tabi gelecek nesil konsollarda Amd tabanlı işlemciler ve Gpu'lar olacak. Yani bence Amd değilde sen hç girme bu olaylara.

http://tr.wikipedia.org/wiki/ATI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 19 Ocak 2013; 8:56:49 >

• yok fantik miş de şuymuş da buymuş birde konuşan arkadaşlar var yarın ilk onlar değiştirirler kartlarını ...
    satıp kartlarınızı nvidia felan almayın lütfen yükseltmeyin nvidia kart piyasasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 9:22:28 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

yok fantik miş de şuymuş da buymuş birde konuşan arkadaşlar var yarın ilk onlar değiştirirler kartlarını ...
    satıp kartlarınızı nvidia felan almayın lütfen yükseltmeyin nvidia kart piyasasını

ben tam tersini yapıyorum ne olacak şimdi

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

yok fantik miş de şuymuş da buymuş birde konuşan arkadaşlar var yarın ilk onlar değiştirirler kartlarını ...

ben tam tersini yapıyorum ne olacak şimdi

Kısa vadede fiyatı dengeleyeceksin ... piyasada ters talep oluşturarak arz talep dengesinin oluşmasına katkın olacak.
    Aynı anda nvidia tarafından bir kart piyasaya sürüp bulunabilirliğini arttırarak değerinin yükselmemesine katkın olurken AMD tarafından alım yaparak AMD kartlara olan talebi arttırmış olacaksın böylelikle nvidia ve AMD tarafındaki piyasa fiyat dengesini belirleyici unsurlardan biri olacaksın ve AMD'ye Marjinal faydan çok olacak ama uzun vadede bu fayda sana zarar olarak dönecek.
    ÇÜnki uzun vadede AMD nin başarısız politikaları yüzünden kullanıclar AMD kartlarından kurtulma eğilimine girecekler bu da piyasada AMD kartların fiyat seviyesinin düşmesine yol açacak ; daralan piyasayı domine edebilmek için AMD fiyat indirimine gitmek zorunda kalacak bu durumda ikinci el ve sıfır AMD kartların piyasası düşme eğiliminde olacak ve AMD kart fiyatları iyice düşmeden satamayanlar bu işten zararli çıkacaklar ve ileride nvidia'ya dönüş yapman gerekirse oransal olarak şimdikinden daha çok bütçe ayırman gerekecek.
    Nvidia kartı elinde tutarsan AMD tarafındaki olumsuzluklar nisbi olarak elindeki kartın değer kaybetmemesine yardımcı olacak ;
    uzun vadede AMD ye geçmek istersen şimdi kartını satıp alabildiğinden daha yüksek modelleri alabilme şansın olacak.
    Sonraki süreçte insanlar ucuz AMD ye talebini arttıracakları için bu seferde AMD kartlar yine fiyat olarak yükselecekler.
    Yani bu durum iktisattaki örümcek ağı teoremi ile açıklanabilir.
    Uzun lafın kısası sen kartını 1-2 ay'dan önce satarsan bu işten zararlı çıkarsın diye düşünüyorum.
    Çünki AMD artık nvidia'nın karşısına konumlandırdığı kartlarında muadillik özeliğini kaybetmekte bazı teknolojilerde
    eksik kalmakta driver meseleleri yüzünden kartlarından tam verim alamamakta.
    Elinde marka değerini yükseltecek silahları da olmadığından fiyat indirimi yapmaktan başka çaresi yok gibi görünüyor.
    Bu yüzden şu anda nvidia kart satıp AMD ye geçmek bana hiç mantıklı gelmiyor.
    Tabi mantık sınırları dışında kişisel zevkler ,hobiler ,şeytan dürtmesi gibi sebeplerle ben yeni kartları denemek istiyorum dersen o ayrı tabi o zaman iş ekonomiden çıkare fantaziye girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 11:29:25 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• Yahu bu kadar mi kötü beyler yapmayin,tam da Asus Matrix 7970 almayi düsünüyordum,ne yapsam vaz mi gecsem?

iyi yazmışsın güzel yazmışsında dostum öngürülerinde kendince haklı sebeplerin olabilir veya işler tam terside olabilir bence amd mutlaka toplayacak arkasına aldığı konsol rüzgarı ile ve apu stratejisi ile eskiye nazaran belirli oranda yükseliş kaydedecektir. Gpu tarafına baktığımızda ise şuanda en f/p ürünler amd tarafından piyasada bulunmakta amd ve nvidia arasıdaki muadil kartlara baktığımızda ikisi arasında atla deve farkı yok biri bir oyunda 2-3 fps fazla verir diğeri bir oyunda 2-3 fps fazla verir ikisi arasında kıyas yapacaklar işine yarayacak ek özelliklere göre tercih yapmalıdır. Amd kartların ikinci elde ucuza gitmesinin sebebi zamanla fiyat indiriminin nvidia oranla daha fazla olması nitekim aldığımız kullandığımız bütün elektronik eşyalarda ikinci el fiyatı belirli oranda ne yazıkki düşüş yaşamaktadır.Şuanda yeni nesil konsollar çıkana kadar bir daha kart değiştirmeyi düşünmüyorum aynı kartla devam ederim unutulmaması gereken bir noktada 7970 in tıkandığı yerde 680 de tıkanacaktır.Velhasıl benim kart değştime mevsununa gelince geçen hafta mağazaya 7970 matrix platinium almak için gitmiştim teşhir ürünü olduğunu görünce almaktan vazgeçip farklı mağazadan kart istetip tekrar eve dönüyordumki orada yine teşhir ürünü olan 680top modelini gördüm elimdede kart olmadığı için o kartı değişim maksatlı alıp geldim ve gördümki arada hiç bir fark yok neticede ek özellikler konusunda nvidia önde olamasına rağmen oda tartışılır görecelidir ve ben hiç birini kullanmadım iki kartıda alan pişman olmaz

• quote:

quote:

iyi yazmışsın güzel yazmışsında dostum öngürülerinde kendince haklı sebeplerin olabilir veya işler tam terside olabilir bence amd mutlaka toplayacak arkasına aldığı konsol rüzgarı ile ve apu stratejisi ile eskiye nazaran belirli oranda yükseliş kaydedecektir. Gpu tarafına baktığımızda ise şuanda en f/p ürünler amd tarafından piyasada bulunmakta amd ve nvidia arasıdaki muadil kartlara baktığımızda ikisi arasında atla deve farkı yok biri bir oyunda 2-3 fps fazla verir diğeri bir oyunda 2-3 fps fazla verir ikisi arasında kıyas yapacaklar işine yarayacak ek özelliklere göre tercih yapmalıdır. Amd kartların ikinci elde ucuza gitmesinin sebebi zamanla fiyat indiriminin nvidia oranla daha fazla olması nitekim aldığımız kullandığımız bütün elektronik eşyalarda ikinci el fiyatı belirli oranda ne yazıkki düşüş yaşamaktadır.Şuanda yeni nesil konsollar çıkana kadar bir daha kart değiştirmeyi düşünmüyorum aynı kartla devam ederim unutulmaması gereken bir noktada 7970 in tıkandığı yerde 680 de tıkanacaktır.Velhasıl benim kart değştime mevsununa gelince geçen hafta mağazaya 7970 matrix platinium almak için gitmiştim teşhir ürünü olduğunu görünce almaktan vazgeçip farklı mağazadan kart istetip tekrar eve dönüyordumki orada yine teşhir ürünü olan 680top modelini gördüm elimdede kart olmadığı için o kartı değişim maksatlı alıp geldim ve gördümki arada hiç bir fark yok neticede ek özellikler konusunda nvidia önde olamasına rağmen oda tartışılır görecelidir ve ben hiç birini kullanmadım iki kartıda alan pişman olmaz

tamam dostum herkesin görüşleri farklı olabilir.
    Umarım senin dediğin gibi olur piyasa hangi firmaya kalsa kullanıcıya son kullanıya acımıyor.
    elindeki kartı satacağın zaman haberim olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 11:35:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Yahu bu kadar mi kötü beyler yapmayin,tam da Asus Matrix 7970 almayi düsünüyordum,ne yapsam vaz mi gecsem?

Yo yok onlar yeşil fanatiği yıllardır bilinen birşey zaten, 7970 ile 680 arasında bazı oyunlarda 680 bazı oyunlarda 7970 öndedir. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 19 Ocak 2013; 11:42:20 >

Umarım senin dediğin gibi olur piyasa hangi firmaya kalsa kullanıcıya son kullanıya acımıyor.

tabiki dostum herkesin dünya görüşü sevdiği şeyler vs. farklıdır önemli olan karşındakinin görüşünüde saygılı olmak tahammül ederek dinleyebilmek ama bu forumda bu söylediklerim çok az ne yazıkki

haber ederim

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Yahu bu kadar mi kötü beyler yapmayin,tam da Asus Matrix 7970 almayi düsünüyordum,ne yapsam vaz mi gecsem?

Yo yok onlar yeşil fanatiği yıllardır bilinen birşey zaten, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Evet gönül rahatlığıyla alınıp driver yüklemeye çalışarak yada aylarca bekleyerek , yada çıkan driverdan sonra bilgisayarını formatlamak zorunda kalarak bu parayı neden bu karta verdim diye gönül rahatlığıyla pişman olunabilir.
    Evet ben yeşil fanatiğiyim (sizlere göre) kimseye AMD öneripte vebal almam en azından nvidia kullanıyorum ve gayet sorunsuz
    foruma bakıpta AMD kullanıcılarının yaşadıkları sorunları gördükçe başarısız AMD yüzünden rahatlıkla nvidia önerebiliyorum.
    Forumdaki bazı kişilerde anca yeşil fanatiği vs yazarlar AMD iyidir sorunsuzdur diyemezler çünki onlarda biliyorlar ne kadar sorunlu olduğunu ama haksız çıkmamak için o konulara hiç girmeden başka şeyleri bahane ederek mesaj yazıyorlar.
    AMD şu anda Nvidia gibi sorunsuz diyebiliyormusunuz hayır ... neden çünki görünen köy klavuz istemez
    ama buna yazacak cevabınız olmadığından siz ancak eskiden nvidia da bilmem ne sorunu vardı yada bu arkadaş fanatik diye yazılar yazabilirsiniz.
    Ama asıl konuya gelirsek AMD sorunlumu EVET ...asıl önemli olanda budur.
    adama 1000-1500 liralık kart alacakkken sorunlu karta sorun yaşamazssın al diyebiliyorsanız zaten orada bir yanlışlık var.
    bundan sonra da yazılanlar ancak konuyu saptırmaktır başka birşey değil bunun herkes farkında da açık açık buraya yazamıyor.
    Seçim alacak arkadaşın takdiridir ama ben o kartı almazdım.

birde ben fanatiğim evet referanslarda da amd - ati hiç yok zaten orada yazanın 3 katı kadarda yazmayan var.

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=235704

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 13:09:16 >

• quote:

quote:

tabiki dostum herkesin dünya görüşü sevdiği şeyler vs. farklıdır önemli olan karşındakinin görüşünüde saygılı olmak tahammül ederek dinleyebilmek ama bu forumda bu söylediklerim çok az ne yazıkki

haber ederim

savunucular da iyi oluyor.
    mesaj yazarken felan hareket oluyor vakit geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 12:03:14 >

• Need for Speed Most Wanted'da bariz Fps artışı var. Öncekinde 3 ayarı ortaya alıyordum şimdi full ayarlarda 30'dan aşağı düşmüyor.

Need for Speed Most Wanted'da bariz Fps artışı var. Öncekinde 3 ayarı ortaya alıyordum şimdi full ayarlarda 30'dan aşağı düşmüyor.

30'dan yukarı çıkıyor mu?

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

quote:

Need for Speed Most Wanted'da bariz Fps artışı var. Öncekinde 3 ayarı ortaya alıyordum şimdi full ayarlarda 30'dan aşağı düşmüyor.

38-45 arası gidip geliyor bazen.

quote:

Hayırdır, sende sabit fps kurbanı mısın?

quote:

quote:

Aynen, 30'un üstüne çıkmıyor. Oyun orjinal bide şimdi o settings dosyasını ellemek istemiyorum EA'nın sağı solu belli olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen, 30'un üstüne çıkmıyor. Oyun orjinal bide şimdi o settings dosyasını ellemek istemiyorum EA'nın sağı solu belli olmaz.

Yamaları yaptın mı, gerçi oyun berbat hç uğraşma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yamaları yaptın mı, gerçi oyun berbat hç uğraşma.

En son oynadığımda 30'un üzerine çıkmıyordu, birkaç gün daha oynadım sonra da sildim zaten. Bir daha da yüklemedim bile.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.