Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

AMDye benden kocaman bir alkış ultra highda 4msaa ile 6770mli hp notebookum akıyor akıyor

psikolojiktir o

Vay arkadaş bizim yadigârla yapamadığımızı adam mobil 6 serisi ile yapıyor, yok arkadaş kapatalım gidelim tükanı.

Sesinizde Bi alaycılık sezdim hiç hoşuma gitmedi ben yalan söylemiyorum gözlemimi belirtiyorum imzamda elimde hangi parçalar olduğu yazıyor o.cdeki başarılarım ortada ben bilgisayarı bilmeyen bi adam deilimki mobil gpunun performansını sallıyım bfyi 3 farklı sistemde denedim bu 4.sistem gözlemimi paylaştım

akıyor demekkı..ya akıyor kelımesının blg dunyasındakı anlamını ıdrak edememıssın yada saka amaclı yazmıssın dıyecektım ama bu yazından baya baya cıddı oldugunu gordum..o zaman ılk secenek..

1336x768 çözünürlükte 1800tlya aldığım bir notebookda ben 35-40 fps alıyorsam bu akıcıdır ben bu oynu 6870lede oynadım 6990lada oynadım tek ve slı kurulumunda 570lede oynadım 60fps kilitde oynadım şaka amaçlı yazdım yorumu smileınıda koydum ama biri gelir sanki bana ciddi yazmışım gibi alay eder gibi yorum yaparsa kızarım just in timea kızdım mı hayır ama bu arkadaşa kızdım ki oda cevabı vermiş

@nightwish34 dostum hikaye falan değil 1368x768 çözünürlükte arada fps düşsede gayet tatmin edici bir hızda oynatıyor
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w

• Format atıp temiz bi kurulum yapacagımda 13.1 WHQL ile 13.2 beta arasında ne fark var nedir yani bunlar hangisini kurmalıyım

• 13.1 WHQL kurdum sorunsuz çalışıyor ayrıca oyunlarda baya düzelmeler olmuş özellikle fcr 3 hitman ve ac3 te ekran kartı sapphire 7950 o.c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 18 Ocak 2013; 22:53:05 >

Orijinalden alıntı: darkdevil35

13.1 WHQL kurdum sorunsuz çalışıyor ayrıca oyunlarda baya düzelmeler olmuş özellikle fcr 3 hitman ve ac3 te ekran kartı sapphire 7950 o.c

ac3 de boston sehri takılması duzeldi mi ?

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!
  • bir de şimdi svchost.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum windows başlarken , windows 8 kullanıyorum bu ne ya kafayı yiyeceğim bir driver yükleyelim dedik bilgisayarın içine ettik

• 13.1 sorunlarından kurtulmak ıcın kesın cozum format..formattan once bf3 zart zurt hata verıyordu..format attım az once cıktım oyundan sorun yok..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

4600 serisine yok dimi?

yok hocam benim laptopta da hd 4570 var onada 8 ay önce çıkmış.

Anladım teşekkürler.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablon

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

13.1 WHQL kurdum sorunsuz çalışıyor ayrıca oyunlarda baya düzelmeler olmuş özellikle fcr 3 hitman ve ac3 te ekran kartı sapphire 7950 o.c

ac3 de boston sehri takılması duzeldi mi ?

7950 için düzeldi ama diğerleri için bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: m-99

yaklaşık 1 saat önce amd sitesinde 13.1 driver paketi güncellenmiş . HDMI ses sorunu giderilmiş ( yükleme sonunda hata alanlar vardı ) . yeniden indirip kurmak isteyen arkadaşlara duyurulur ..

Halen aynı sorun mevcut.
  • hıh çok güzel, sorunu düzeltelim derken bilgisayara virüs bulaştırdık artık bilgisayar da açılmıyor hayırlı olsun format da atamıyorum windows 8 cdlerim ankarada kaldı, Allah belanı versin AMD diyorum bütün içtenliğimle

• Şu herifin twitter hesabına biraz küfür yağdırayım ben bu sinirle

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

hıh çok güzel, sorunu düzeltelim derken bilgisayara virüs bulaştırdık artık bilgisayar da açılmıyor hayırlı olsun format da atamıyorum windows 8 cdlerim ankarada kaldı, Allah belanı versin AMD diyorum bütün içtenliğimle

Geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: xanberk

quote:

hıh çok güzel, sorunu düzeltelim derken bilgisayara virüs bulaştırdık artık bilgisayar da açılmıyor hayırlı olsun format da atamıyorum windows 8 cdlerim ankarada kaldı, Allah belanı versin AMD diyorum bütün içtenliğimle

Geçmiş olsun.

saol dostum sinirlerim bozuldu uzun süre kalacağım için Ankara'dan Erzurum'a kasamı ve monitörümü de getirmiştim ama windows 8 cdsi hiç aklıma gelmedi. Sinirlerim o kadar bozuk ki tivorlu ismaile bağladım kafayı yedim

• yeri gelmişken şu microsofta da okkalı bir mail atayım , arkadaşlar windows 8 e entegre olarak gelen windows defender(microsoft security essentials) bir b*ka yaramıyor, bilgisayara virüs girdi ve artık bilgisayar açılmıyor. mutlaka sisteminize başka bir antivirüs programı kurun yoksa benim gibi böyle yolda kalırsınız

• quote:

yeri gelmişken şu microsofta da okkalı bir mail atayım , arkadaşlar windows 8 e entegre olarak gelen windows defender(microsoft security essentials) bir b*ka yaramıyor, bilgisayara virüs girdi ve artık bilgisayar açılmıyor. mutlaka sisteminize başka bir antivirüs programı kurun yoksa benim gibi böyle yolda kalırsınız

Orjinal DVD mi?

Orijinalden alıntı: xanberk

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

yaklaşık 1 saat önce amd sitesinde 13.1 driver paketi güncellenmiş . HDMI ses sorunu giderilmiş ( yükleme sonunda hata alanlar vardı ) . yeniden indirip kurmak isteyen arkadaşlara duyurulur ..

Halen aynı sorun mevcut.

valla bilmiyorum ki hocam , ben de catalyst creatorun yalancısıyım . kaldırdım sonra driver fusion ile artıkları temizledim falan tekrar kurdum yeni paketi hata vermedi yükleme sonunda . şu driver olayından yaka silktirdi amd resmen .

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.