obsesif bir adamım ve 3 gündür cataclysm kurmaya çalışıorm inatla! herhangi bir private servera yarım saat neymiş nasılmış baksam kafi gelecek ama ne hikmetse 3 gündür patchleyemedim şu oyunu ve aşırı yardıma ihtiyacım var. normal bi cataclysm indirdim (enus-engb si varmı bilmiorm) yaklaşık 8gb. kurdum güzelce full insall şeklinde kuruldu ardından patclerini indirdim enus olarak. 4.0.0.12911 zaten oyunun boş hali. 4.0.1.13164 kurdum gayet güzel bir şekilde kuruldu exe ye cift tıklıosun kendisi kuruor zaten. 4.0.1.13205 de kurdum onda da sorun yok ama gel gelelim 4.0.3.13287 patchine... bu patchden sonrasında "exe ye çift tıkla kurulsun" mantığını kaldırmışlar. indiriorm dosyayı içinde .mpq uzantılı tek bir dosya cıkıor ve bu dosyayı nasıl acıcam oyunun icerisine bilemiorm. launcherimi kesinlikle 13205 in üzerine cıkaramadım. yemin ediorm launcher da 13287 görsem bi içim ferahlıcak belki oyunu bile oynamayacağım=) ama bir oyunu patchlemek bu kadar mı zor olur arkadaş. kimisi dior, patchi update klasörüne at launcher calıştır, ötekisi dior data klasörüne at ismini değiştir blizzard updater i calıştır, ötekisi dior ana klasöre at blizzard downloader i calıştır =)))eğer yardım elini uzatabilecek ehli bir vatandaş çıkarsa eğer müteşekkir olurum. teşekkür ediorm şimdiden...