Facebook'ta gezinirken böyle bir reklam gördüm. Castrol' ün bir uygulaması. Aracımın yağ ve filtre değişim zamanı geldi. Sitesinde fiyat vs bulamadım. Anlaşmalı tamircileri randevu oluşturabiliyorsun ama fiyat bilgisi gözükmüyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler ve fikir alışverişi için konuyu açmak istedim. Detayları paylaşıyorum. Promosyon kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta www.carama.com kayıtları esas alınacaktır. Bu promosyona katılan herkes burada yer alan şartları kabul etmiş sayılır. Promosyon kapsamında işlenebilecek kişisel verilerinize yönelik bilgilendirmeye Gizlilik Politikası üzerinden ulaşabilirsin BP Akaryakıt Çeki Kullanımı Hakkında: Hediye, Kod, Ad, Soyad ve Plaka” bilgileri 2802’ye iletilerek GSM numaranıza ilgili puanınızın otomatik yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Örnek SMS: Hediye 123456 Serra Onur 34BTM736. Sonrasında GSM numaranıza ilgili puan otomatik yüklenecektir. Bir müşteri birden fazla katılım sağlayabilir. Bundan sonrasında da ilgili istasyonda telefon numarasına istinaden kullanım sağlayabilirler. https://www.carama.com/aracsahibi/sss?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=carama_soft_Launch&utm_id=2022&utm_term=Akaryakit_Ceki_Dark_Post_1&fbclid=IwAR3csGeNww1glTWTQsKwBKwpK7qvwOE7oBWxhEI0r58dzpApre1GD2S-XDo |
Bildirim