Şimdi Ara

Cassiopeia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 ) Taktik

3 ) Nasıl bir hero ve nerelerde etkili

4 ) indirimde skini var sizce alınmalımı

• oynamasi zor ama oynandiginda cok guclu bir karakter ocelote cassi videolarini izlemeni tavsiye ederim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

oynamasi zor ama oynandiginda cok guclu bir karakter ocelote cassi videolarini izlemeni tavsiye ederim .

tamam dostum
  • oynaması hakikaten zordur . ultisi filan iyidir yani . Seviyorum yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

oynaması hakikaten zordur . ultisi filan iyidir yani . Seviyorum yani .

evet daha almadım ama kararsızım
  • eğer mid oyuncusu isen kesinlikle alman gereken bir champ.early olsun late olsun her türlü etkin olan bi champ.deli gibi harass yaparsın.

1)bot+3 başlarsın doran ring alırsın sonra+ardından wota çıkabilirsin(e skill i ile can emerim diyosan) ben çıkmıyorum ama zhonya çıkarsın ad warsa abysstal çıkarsın mr olsun diyosan rabadon rush yapma bence gerek bile yok rylai de aldınmı tmm dır sonra rabadon çıkarsın sen bilirsin
    2)ilk q yu açarsın q nun cd si hayli az yapabildiğin kadar harass yaparsın çok rahat.ama alışman gerek.mouseyi nerde tutarsan oraya atarsın skilli.mana konusunda çok sıkıntı çekmeyeceğin bi champ.ultin oyunun en iyi ultilerinden.100 canla.turretin altına gelip full canla öldürmek isteyeni alabilirsin yani ölmeden öle bişi.q skillini kaçmak içinde kullanabilirsin ayrıca.q yu tutturduğunda speedin artıyor.q ve e yi eşit vererek gidiyorum ben.
    3)ultinle tf nin kaderini değiştirebilirsin.turretlerde ultinle ölmeyebilirsin.q ulti e ile bi çırpıda adamı indirebilirsin.early dede etkili latede de etkili bana göre.latede kasabilirsen tutamassın kendini.zaten farmı çok rahat yapabilen bir hero.20 de 200 rahat yaparsın yani.
    4)eğer alıpta beğenirsen skin için almadım diye üzülme.skine değecek bi champ pişman olmassın bence.eksiklerim olabilir kabataslak yazdım öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Armadas

Aman diyim q fulleme 1 tane q ver ardından twin bite olması lazım e skillini fulle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    9 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynaması zor.Ultini çok iyi kullanman lazım.
  • Daha dün gibi aklımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

oynaması zor.Ultini çok iyi kullanman lazım.

ultide zor tflerde çok etkili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Daha dün gibi aklımda.

gerçekten cassiyi çok iyi oynuyor bakalım izledim videoyu championu aldım ilk e mi fullüyor fakat onu anlamadım

• quote:

Daha dün gibi aklımda.

gerçekten cassiyi çok iyi oynuyor bakalım izledim videoyu championu aldım ilk e mi fullüyor fakat onu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hooner

quote:

Daha dün gibi aklımda.

Laneyi çok pushluyorlarsa q pushlamıyorlarsa e.

• hiç bulaşma bence bu heroya :D oynaması cidden zor.öğrendiğinde çok iyi şeyler yapabilirsin ama hiç kasma 1 hafta oynamasan eski performansına dönemezsin :D bi ara sürekli cass oynuyordum iyi skorlar da elde ediyordum ama kısa bir süre ara verip tekrar oynamak istediğimde ölümüne feedliyordum.ayrıca ne kadar iyi oynarsan oyna bir hatanda çok kötü şeyler olabiliyor bu sebeple vayne e benzetiyorum ikisini :D mükemmele yakın oynaman gerekiyor.
  • quote:

Daha dün gibi aklımda.

0:21:7 Türkler her yerde

• Rankedta %100 ile oynadigim ve en sevdigim mid herosudur .__.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

Rankedta %100 ile oynadigim ve en sevdigim mid herosudur .__.

Yeni aldım 4 oyun attım ve 4 oyunda win gayet sevdim iyi hasar veriyor fakat kimse build sıralanış yazmamış
  • level 2 ol gg
  • İkinci satın aldığım champ ve mainim, bende çok özel bir yeri var <3 Ap ratioları olan bir Adc diyebilirim^^

Liandry's torment geldiğinden beri build biraz karıştı. Sezon 2de şöyle yapıyordum:
    Bot+pot - 2 dorans - hextech revolver - sorcerer shoes - giants belt - eğer kolay focus yiyorsan ya da takımda cc az ise vs. giants belt'i rylai ye çeviririm, herşey iyiyse direk rabadon sonra rylai- hextechi wotaya tamamlarım. - zhonyas hourglass. son item oyuna göre..
    Sezon 3le birlikte Rylai-Liandrys Torment ikilisi Cass için core oldu. Itemin pasifi atak yaptığın kimse slow yemişse 2 katı vuruyor, Rylai ile mükemmel bir sinerji. Rabadon çıkmış gibi hissediyorum kendimi.

Oyunun her bölümünde etkili bir champ. skill spam herosu olduğu için late gamei iyi apclerden. E'yi smartcaste almanda yarar var. Şahsen q'yu e'den önce fullerim. W ile çimen vs. görebilirsin, ayrıca çimene q atıp birinin olup olmadığını da anlayabilirsin; şöyle ki eğer biri varsa Q'dan gelen movement speed boostu ile ms artacaktır.
    Kite konusunda en iyi champlerden, oyunda 4 hero kovalamak tehlikeli ya da saçmadır; singed,zilean,nidalee ve cass^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 8 Aralık 2012; 0:01:48 >

• Çok değil ama biraz squishy, e skilli hariç skill shot ancak diğer skillshot herolarına göre nispeten zordur ustalaşması, hele yeni cass oyuncuları için Q spamlamak mana kaybından başka bir şey olmuyor, karşıdaki adam 1.ye otuyor 2.ye oturuyor 3. de artık menziline pek yaklaşmıyor. Çok güzel bir pasifi var, ultiyi yerli yerinde kullandığında team fighti aldınız diyebilirim abartı olmaz çünkü, sadece şunu bilmen gerek tf yi sen başlatma 1-2 kişi ultinin dışında kalabilir veya arkaları dönük olduğunda sadece hasar yiyip stun yemeyebilirler, onun dışında açıyı iyi tutturduğunu düşünüyorsan gönder gitsin, 2-3 kişi kovalıyorsa seni, biraz reflex istiyor ancak hemen arkanı dönüp ulti kullandığında Q + W + E + Q + E + E hızlıca kullanırsan hepsini alma şansın var, ocelote gerçekten bu konuda başarılı videolarını izlemeni öneririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.