Şimdi Ara

Casper Nirvana TW8 Modeli Laptobum Var ve Xp Yüklemek İstiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yükleme başlıyor donanımsal yüklemeler bittikten sonra hdd yi görmeden mavi ekran geliyor ve format atamıyorum çözüm varmı ?
    Birde Vistadan xp ye geçince1 gb ram farketti bende wista arkadasta xp var bende 4gb gorunuyor arkadasta 3 gb gorunuyor bunun sebebi nedir ? ve çözümü varmıdır ?

bide pc yi değerlendirirseniz sevinirim :)

İşlemci : Intel Core 2 Duo İşlemci T6400, İşlemci Hızı 2.00 GHz 2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB
    İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Basic Türkçe
    Bellek (Ram) : 4 GB DDR2 800 MHz
    Harddisk : 250 GB SATA
    Ekran Kartı : 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek
    Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT Parlak Renkli
    Ana Kart : Intel PM45 Chipset
    Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
    Bluetooth : Bluetooth
    Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
    Card Reader : Multi Card Reader
    Ethernet : Var
    Ses : High definition audio, mikrofon
    USB Port : 2 x USB 2.0 port
    Diğer : 1X eSATA, 1X HDMI
    Batarya : Li-ON smart battery

Kamera : 2.0 MP Web Camera

• Biostan HDD ayarlarini AHCI den IDE ye cevirirsen XP yukleyebilirsin. RAM leri 4GB yada 3GB gormesinin sebebi ise kullanidign Isletim Sisteminin 32Bit yada 64Bit olmasindan kaynaklaniyor. 32Bit olan tum isletim sistemleri en fazla 3GB calistirabilirler yani 4GB taksan bile 1GB yi kullanamazlar ve sadece 3GB gorur. Yalnizca Vista SP1 4GB gorur ama yine sondaki 1GB yi kullanamaz.

Eklenti : PC harika gule gule kullan gercekten cok guzel emin olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 13 Nisan 2009; 20:54:57 >

• Arkadaşlar benm de aynı pc var xp ye çevirdm ancak ne yaptıysam wirelles driverini kurduktan sonra "sürücü yüklü değil" diğe bir hata alıyorum çözümünü internette aradm buldm bazı şeyler ama işe yaramadı ,, sizin bir öneriniz varmı ?
    bilgisayar açılıyo mavi eran geliyo tekrar başa dönüyo tamire verdik hdd arızalı dedi değiştirdi wndvs 7 yükledi 2 gb ramde çıkarttı bu sefer grafikleri oynatmadı oyunları hiç oynatmadı sonra anakart da dedi hatayı... valla şimdi ne yapacam bilmiyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.