Şimdi Ara

Casper nirvana notebook kullanıcıları acil yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın notebook unu tekrar kurmaya çalıştık.Yanında verilen dvd ile vistayı kurduk fakat c yi formatlamadan üzerine kuruyor.Casper notebook ta vista nasıl yükleniyor yardım edin pls.Açılışta herhangi bir tuşa basıyoruz cd den başlıyor işletim sistemini seçiyoruz kurulacak yeri soruyor c yi seçiyoruz kuruyor ama c yi formatlamıyor?Biz üzerine kurmak istemiyoruz formatlasın istiyoruz nasıl oluyor?

Düştüğümüzde başımıza üşüşen çakalları,ayağa kalktığımızda da görmek isteriz...
  • senin yazdığın gibi mi oldu acaba anlayamadım.bütün dosyalar duruyor silinmemiş ama windows sanki yeni kurulmuş gibi.alışmışım benim notebook a çakıyor formatı sonra kuruyor tertemiz açılıyor.
  • şuna anlam veremedim dosyalar yükleniyor - dosyalar genişletiliyor - güncellemeler yükleniyor - diye adımlar var her adımdan sonra açılıp kapanıyor ve her adımı tekrar yapıyor sonra baktık 5-6 tane wista kurmuş.birini seçtim açıldı sonunda ama bir sürü dosya var ve eski dosyalar duruyor.normalde 1 kere kurulum yapıp açılması ve c ye format atması gerekmiyor mu bunun?

Orijinalden alıntı: turkey2008abc

sürücü seçme ekranında gelişmiş var oradan c yi silip tekrar bölüm oluşturun ya da biçimlendirip öyle kurmayı deneyin

bende böyle birşey arıyordum.varsa öyle bir dava (ki mutlaka olaması lazım) ben bulamadım.parçalayasım geldi pc yi.
  • galiba problemi çözdüm.cd den önyükleme yapmak için bir tuşa basın diyo sonra bir tuşa basıyosunuz.sonra doluyo ve reset atıyo.daha sonra açılınca hangisini format atmak istediginizi soruyo üstte C altta D yada herneyse ordayken siz direk C yi seçip devam ediyosunuz sanırım.altta sil genişlet gibi seçenekler var.orda gelişmiş var galiba.ordan BİÇİMLENDİR seçenegiyle windosu kurmak istediginiz bölümü biçimlendirip devam ederseniz galiba sorun çözülür
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

galiba problemi çözdüm.cd den önyükleme yapmak için bir tuşa basın diyo sonra bir tuşa basıyosunuz.sonra doluyo ve reset atıyo.daha sonra açılınca hangisini format atmak istediginizi soruyo üstte C altta D yada herneyse ordayken siz direk C yi seçip devam ediyosunuz sanırım.altta sil genişlet gibi seçenekler var.orda gelişmiş var galiba.ordan BİÇİMLENDİR seçenegiyle windosu kurmak istediginiz bölümü biçimlendirip devam ederseniz galiba sorun çözülür

Galiba değil kesin çözülür.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.