Şimdi Ara

Casper Nirvana Fun Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
6
Favori
181.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar casper nirvana kullanıcıları artık burda bulussun walkman club filan var bizim nie clubumuz yok değil mi en yakın zamanda laptop hakkında yararlı bilgiler ekliyeceğim

Forum İmzamız

[link=http://http://forum.donanimhaber.com/m_10024430/tm.htm][color=#0000ff]Casper Nirvana Fun Club[/color][/link]

Üyeler

1-Funy251
    2-WaGGiSH
    3-KAÇAK
    4-burak026
    5-alikum
    6-NiRVaNaCi
    7-gencdenizci41
    8-MAK.S.S.
    9-melesigenes
    10-Spasm_WRX
    11-ozgur_erdogan
    12-samedceran
    13-turusan
    14-giresunlu_28
    15-nirvana07
    16-desdenova86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 24 Mayıs 2007; 12:06:44 >

• geldim kardeş.bende bir nirvana kullanıcı olarak gruba üyeliğimi isteyebilirim sanırım

dip not:imzandaki nirvana modeli yok.yanlış yazmışsın sanırım..
  • üyelik kaydın alınmıstır WaGGiSH
  • arkaşlar nirvana hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.memnunmusunuz,ekran kartı nasıl?
  • @MAK.S.S.

ben çok memnunum tasarım yaptığın için photoshop macromedia flash gibi agır programlar kullanıyorum pc de bir sorun kasma yapmıyor laptopta su ana kadar bi san andreas oynadım ama göüntü kalitesi son düzyde belki bugün nfs most wanted ı yukleyiceğim ve çift çekirdekli olmasının çok faydası var mesaal benim imzamdaki masa üstü pc de futbol menegerde geçişler 5 dk sürüyordu nirvanada 1 dk sürüyor çift çekirdekli olduğu içni biraz ısınıyor ama artık oda kadı kısmında olur bi sorununda olursa işallah olmaz ama teknik servisleri çok iyi beniim laptop un wi-fi kartında proglem vardı gittim bi format attılar sonra devam ediyoru sorun ben yenisini istiyorum demeden bana telefon geldi yeni laptopmunuz gelmistir adresinizi alabilirmyiiz diye ben evime teslim ettiler bilgisayarı bunlarada dikkat etmek lazım sony hp vs hiç birinde yabancı marka olduğu için bunlar yapılamıyor kasa kaliteside güzel yani siemens laptop var arkadasımda karsılasırtık özelliklerini kasa kalitesini fila benimki agır çıktı dvd-rw side philips baya kalitel bir seymost wanted ı yuklersem yorumlarını tekrar sizlerle paylasırım iyi günler

• sagol,bi sorum daha var ben mühendislik ögrencisiyim cad/cam programları için uygunmu sence,o programlar ram ve ekran kartı düşmanıda,görünümü güzel olmuş casperdada baya bi gelişim var eskisi gibi degil heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: funy251

@MAK.S.S.

ben çok memnunum tasarım yaptığın için photoshop macromedia flash gibi agır programlar kullanıyorum pc de bir sorun kasma yapmıyor laptopta su ana kadar bi san andreas oynadım ama göüntü kalitesi son düzyde belki bugün nfs most wanted ı yukleyiceğim ve çift çekirdekli olmasının çok faydası var mesaal benim imzamdaki masa üstü pc de futbol menegerde geçişler 5 dk sürüyordu nirvanada 1 dk sürüyor çift çekirdekli olduğu içni biraz ısınıyor ama artık oda kadı kısmında olur bi sorununda olursa işallah olmaz ama teknik servisleri çok iyi beniim laptop un wi-fi kartında proglem vardı gittim bi format attılar sonra devam ediyoru sorun ben yenisini istiyorum demeden bana telefon geldi yeni laptopmunuz gelmistir adresinizi alabilirmyiiz diye ben evime teslim ettiler bilgisayarı bunlarada dikkat etmek lazım sony hp vs hiç birinde yabancı marka olduğu için bunlar yapılamıyor kasa kaliteside güzel yani siemens laptop var arkadasımda karsılasırtık özelliklerini kasa kalitesini fila benimki agır çıktı dvd-rw side philips baya kalitel bir seymost wanted ı yuklersem yorumlarını tekrar sizlerle paylasırım iyi günler

• cad/cam ne oluyor biraz açarsan yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tasarım programları cad tasarım kısmı burda çizim yapılıyo cam ise bunu CNC tezgahlarına aktarmak için kullanılıyo takımın (matkap,freze vs)nereyi nasıl işleyecegini de burada hallediyosun.catia,nx,proengineer adlı programlar belki duymuşundur.abd denizaltı tasarımını falan catia ile yapıyo.
  • o programlar hakkında fazla bilgim olmadısı için yardım edemiyeceğim ama kaldırı bana aldırdığına göre

Adobe Photoshop CS2
    Adobe ImageReady CS2
    Macromedia Flash 8
    Macromedia Dreamweaver 8
    ve office 2007
    gta san andreas
    ve most wanted olucak

bunları kaldırdığına göre o programıda kaldırır
  • kaldırdıgında görünüm umarım ii olur. 7400 ile 7600 arasında çok fark olurmu sence,çok etkilermi?nirvanadaki 7400 paylaşımlı demi?
  • valla ben o kadar teknik bilmiyorum kardesfazla bir fark olmaz ama yani
  • kardeş sagolasın verdigin biligiler için.casper hep aklımda,datrondan falan sogudum.
  • http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T72HEL802 buda güzel hem forumda ilhan@fokusshop.com nickli arkadaşımız oranın genel müdürü ir sorun oldumu yardımına koşar
  • Benide ekle bakalımm vatana millete hayırlı olsun tüm sorularınıza cevap vermeye casper nirvana kullanan arkadaşlarla beraber çalışıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Reaver

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T72HEL802 buda güzel hem forumda ilhan@fokusshop.com nickli arkadaşımız oranın genel müdürü ir sorun oldumu yardımına koşar

Arkadaşlar genel müdür falan diyip güldürmeyin kendinize tükkan sahibi işte casperin medyaya verdiği reklam paralarıyla 10 tane focus shop kurulur ve burada reklamda yapmayınn!!!!

• Kismetse bende asagidaki linkteki dizustunu almayi dusunuyorum dusunceleriniz neler.http://www.casper.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=2&sintLanguageID=0&bytContentType=2&intPageNo=62&strHitCountParam=2|2|0|24|64
  • @KAÇAK

hayırlı olsun ama link e giremiyorum kayıt olmak isteyen yok sanırım illa casper nirvananızın olmasına gerek yok ilgisi olanlar ve isteyen herkez fun club e katılabilir
  • Casper in anasayfasinda nirvana laptop larin en altinda almak istedigim makina.

Yok ben almayi dusunuyorumda hem bilgi alayim hemde gruba katilayim istedim.
  • @KAÇAK
    üyelik kaydın yapılmıstır güzel bir model dir kendisi benimkinden üstünlüğü sadece core duo 2 olması 100 gb hard disk olması bide 1 gb ram olması o kadar su anda en iyi teknolojilerden biri casper nirvana serisi
  • klubunuze uye olmak istiyorummmm :) turusan nasıl gidiyor testler memnunmusun casper dan aynı modelı bende almayı dusunuyorum.. hatta alıcam galıba. ekran kartı turbocache diyor ya bu ne oluyor maximum 256 anlamındamı yani paylaşımlı olmasımı??? max ram kapasitesi ne kadar 2gb mı 4gb mı? son olarak önceki mesajlarında ölü piksel çıktı falan demiştin o ne oluyo??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.