Şimdi Ara

Casper Nirvana notebook almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1600-1900 tl arası laptop alacağım.. casper nirvana ların özellikleri fiyatına göre çok iy. diğer markalar daha pahalı.

bana kalsa direk casper alırım ancak internette casper laptop kullanıcıları genelde memnun olmadığını söylüyor. casper hakkında yorumlar pek iyi değil.

ne diyorsunuz casper laptop almalı mıyım?

casper kullanan tanıdıklarınız genelde teknik servistenmi şikayet ediyor?

Orijinalden alıntı: serkan991

ben bilgisayar bölümü okuyorum her sorun olduğunda servise göndermeme gerek kalmaz, kendim halledebilirim.
    casper kullanan tanıdıklarınız genelde teknik servistenmi şikayet ediyor?

hayır sorunlar sürekli tekrar ediyor :D hava sirkülasyonu leş gibi aldıktan 1-2 ay sonra içerisi yosun bağlamaya başlıyor zaten temizliyorsun 15-20 gün sonra yine aynı her seferinde de içini açmak zorundasın öyle arka kapağı kaldırıp temizleyeyim muhabbeti yok bazıları ekrana kadar söktürüyor :D (şuan kullanıyorum o yüzden ağzım yanık bu konuda :D)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FOR THE BANSHEE QUEEN
  • Ben yaklaşık 3 yıl Casper marka laptop kullandım. Oyun için almıştım ve özellikleri özelliklede fiyatı çok iyiydi. Ben kullandığım 3 yıl boyunca hiç bir problem yaşamadım. Son derece memnundum. Hiç teknik servislik bir işim olmadığı için de servis olayını bilemiyorum. Gene hep şans işi anlayacağınız.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.