Şimdi Ara

Casper Nirvana H36 Şarjı Ömürü Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper Nirvana H36 Laptopum Var PiLi Takdıgımda Üzürinde ! Ablemi Var Ve Mesale %75 Dolu Olmsına Ragmen Kapanıyor Yeni Alıcam Mejburn Ve Çok BuLunan Bisey DeiL DiorLar Sizin Bildiginiz Bisey Varmı Veye Eskisini Kurrtara BiLirmiyiz Kurtra Bilrsek Nasıl Kurtarız Simdiden Cevap Veren Herkeze Teşekürler...

• şoklama yapılabilir ama kar etmez fazla. anca netten bulursun ikinci el gittigidiyor gibi sitelerden yada sıfır alcan pc nasıl kullanıyon bilmiyorum ama tak fişe kullan zaten öyle kullanmışın gibi yoksa pil bozulmazdı şarj aleti takılı iken batarya takılı ise ölür.ben 2 sene bozuk halde kullandım çok gezdirmiyorsan sorun olmuyor anca otobüste priz yok zaten her yer priz :D
  • internete arastırıdm biraz 3,5güne fuul biter dediler kardesim bende normalde fiste kulanıyorum mesla bi odan bi odaya geçrken mejbur fişi çıkartıcak 2saat ama pil öyle deil tabi şoklama nasıl yapılır sen biliosan biraz bahsedermisin
  • şoklama yüksek akımlı enerji veriyosun işte kendine geliyo misal 1000mah pile 5000mah veya daha fazla adaptör ile kutuplarını değdiriyon çekiyon zaten hızlı dolacağıdan ısınır. böyle bir şey ama onda işe yararmı bilemem hem bozmadan yapabilirmisin bilemem bence kurcalama bilmiyorsan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyo -- 6 Haziran 2013; 22:50:37 >
  • hiçbir işe yaramıyacaktır yeni bir batarya alın yada fişe takın öyle kullanın casperin bazı parcaları vestel arcelik gibi pc lere uyumludur 3 markada cinde yaptırıyor o yüzden uyumlu bataryalar olabilir. ve bir daha casper almayın elinizde kalmasın ...
  • Casper in neyini kötülüyorsunuz. İşlemciyi intelden alıyor anakartı asustan alıyor ramı kingstondan alıyor. Nasıl kötüleyeceksin. Casperda diğer markalar gibi kasayı başka yerden alıp kendi ismini yapıştırıp satıyor. Eğer ki çok iyi bir nb istiyorsan 2 marka var alınacak. Biri toshiba ama sadece pahalı olan modelleri diğeride dell. Yinede işlemciyi rami falan farklı yerlerden alınıyor. Anlatabildim mi?
  • Hocam yardım edebilirim fakat resmen türkçeyi katletmişsiniz. Yazını okurken zorlandım. Piliniz tamamen bitikken yüzde 40 şarj edin. 1 gün hiç kullanmayın. Ertesi gün tamamen şarj edin. Eğer ki sorun devam ediyorsa lion atomları ölmüştür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColoNize

Casper in neyini kötülüyorsunuz. İşlemciyi intelden alıyor anakartı asustan alıyor ramı kingstondan alıyor. Nasıl kötüleyeceksin. Casperda diğer markalar gibi kasayı başka yerden alıp kendi ismini yapıştırıp satıyor. Eğer ki çok iyi bir nb istiyorsan 2 marka var alınacak. Biri toshiba ama sadece pahalı olan modelleri diğeride dell. Yinede işlemciyi rami falan farklı yerlerden alınıyor. Anlatabildim mi?

+1000tl lik pcyi 1500tlye satıyor bileştirme falan demişsin ama bu kadar kötü işçilik olamaz ve teknik servisi çok kötü servisten geldikten sonra pcyi kontrol etmeniz gerek parça eksilmişmi diye özetle casper en kalitesiz markadır.
    not: casper kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kullandım casper çok memnun kaldım. Servisede gönderdim en kısa sürede çok güzel bir hizmet sundular.
  • quote:

Bende kullandım casper çok memnun kaldım. Servisede gönderdim en kısa sürede çok güzel bir hizmet sundular.

o zaman sadece bana yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam yardım edebilirim fakat resmen türkçeyi katletmişsiniz. Yazını okurken zorlandım. Piliniz tamamen bitikken yüzde 40 şarj edin. 1 gün hiç kullanmayın. Ertesi gün tamamen şarj edin. Eğer ki sorun devam ediyorsa lion atomları ölmüştür.

eyw kardesimde türkçeyi katletmişsiniz derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llKuZey -- 7 Haziran 2013; 11:18:54 >
  • Bizim laptopta da bu sorun var. Bilgisayar pilli birkaç dakika dayanıyor. Masaüstü bilgisayar gibi kullanıyoruz, açmadan önce fişini takıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilaras

quote:

Casper in neyini kötülüyorsunuz. İşlemciyi intelden alıyor anakartı asustan alıyor ramı kingstondan alıyor. Nasıl kötüleyeceksin. Casperda diğer markalar gibi kasayı başka yerden alıp kendi ismini yapıştırıp satıyor. Eğer ki çok iyi bir nb istiyorsan 2 marka var alınacak. Biri toshiba ama sadece pahalı olan modelleri diğeride dell. Yinede işlemciyi rami falan farklı yerlerden alınıyor. Anlatabildim mi?

+1000tl lik pcyi 1500tlye satıyor bileştirme falan demişsin ama bu kadar kötü işçilik olamaz ve teknik servisi çok kötü servisten geldikten sonra pcyi kontrol etmeniz gerek parça eksilmişmi diye özetle casper en kalitesiz markadır.
    not: casper kullanıyorum.

bende size katılıyorum servis berbat ama ürüne bir şey diyemem teknik bilgi varsa sorun yok
    not: bende casper kullanıyorum

• ayrıca şoklama risklidir hem ürün hem sağlığınız için şoklarken patlatabilenler bile varmış bilmiyorsanız yapmayın
  • casperin hangi ürünü iyi ve mennün kalan olmuşki söylermisin bana ? teknik servisde cıldıranı gördüm bir cihaz 1 senede 10 kez gelirmi leptobun fanı sübürge motoru gibi calışıyor .. bir dünya markası değİl türkiyeden başka casper adını duyan yok cinde üret kasayı gel burda pazarla aynı sekilde 10 a yakın firma var. ama hiçbiri hp toshiba del sony gibi değil. bunlar tasarımını kendi mühendisleri tasarlıyor. içine konulan parcaların hepsi aynı değildir.

casper sis marka anakart kullanıyor ve web sitesi bile cin 1 tane drıver cıkartıyolar başka yok ne güncelleme ne başka birşey site bazen acılmıyor indiremiyorsun.

plastik kasa kalitesi berbat menteşeler vatlıyor . teknik servisimizde onlarca casper marka leptop var kolilerde arızalı bir şekilde. yapılamıyor cünkü yedek parcası cinde cinde yedek parca üretmiyor.

casper masa üstü bilgisayarlarda insaları kandırmak için yeni bir piyasa oluşturmuş.

6 gb ekran kartı 64 bit veri yolu koyunca insanalr rame aldanıp basıyor parayı alıyor. 6 gb ekran akrtınıda sisfirmasına yaptırıyor 6 gb ne işe yarıyorda takıyorlar bilen yok sat gitsin.

elimde casper 8640 modlei var 2003 den kalma driverlerini bulamadım cünkü sitesinden kaldırılmış.
    hp marka 2001 den kalma leptobun halen drıverli sitede mevcut

casper malı satar ama teknik servis drıver güncelleme yoktur alırsın şab diye ortatda kalırsın.....

• ARKDASLAR BUGUN DAHA KÖTÜ OLUDU LÜTFEN YARDIM ŞOKLAMA YAPICAM NASIL YAPARIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-candan

ayrıca şoklama risklidir hem ürün hem sağlığınız için şoklarken patlatabilenler bile varmış bilmiyorsanız yapmayın

kardesim daha kötü oldu ne yapmalıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.