Şimdi Ara

Casper Nırvana CPQ.I740-8M35P & Monster Q7NBLB200 karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LAPtop alacağım para olacak 2 milyar civarı gözden cıkartmıs bulunmaktayım sunları değerlendirebilirmisiniz

Casper Nırvana CPQ.I740-8M35P ve Monster Q7NBLB200

veya bu özelliklere denk 2.5 milyarı geçmeyen önerilerinizi alabilirim sebepleriyle beraber :)) teşekkür ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 25 Ağustos 2010; 22:49:14 >

• Exper NR81B alıyorsun ve keyfine bakıyorsun. Monster'dan tek farkı, harddiskin 400 GB ve 5400 RPM olması ve işlemcinin 0,13 MHz yavaş olması. Kalan her şey birebir aynı. Zaten iki ürünü de Compal üretiyor. Markalar etiklerini yapıştırıp satıyorlar.

1499 TL 12 taksit Carrefour fiyatı Exper NR81B'nin. Axess karta para hediyesi de var ayrı harcamaların için. Sakın gidip Monster'a o kadar para vereyim deme. Bir de Monster'da Linux var. Exper'de Windows 7 Home Premium 64 bit mevcut.

Casper'a o kadar para vermeye gerek yok. Oyun performansı olarak NR81B'nin yerini tutamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 25 Ağustos 2010; 23:05:58 >
  • çok iyiymiş :) hiç haberim yoktu bu modelden nette de görmedim sizde yazmışsınız zaten bunu değerlendiriyorum :) teşekkürler tekrardan
  • Rica ederim. Bu fiyata kaçırılmayacak fırsat. Fotoğraflardan da göreceksin, kasalar dahi aynı. Üstteki mesajda NR81B'nin fiyat 1499 olacaktı düzelttim.

3 GB bellekli, 32 bit işletim sistemli olan NR81A'nın fiyatı da 1345 TL'ye düşerek rekor kırdı. Fakat internette yok. Ankara ve Bursa'daki Vatan Bilgisayar'da kalmış sadece. Aradaki donanım farkı performansı çok etkilemez. Tabi alıp 64 bit işletim sistemi kurarım dersen, biraz daha hızlı işletim sistemine sahip olursun ve daha ucuza mal etmiş olursun.
  • Casper Toshiba Lenova ve HP laptop kullandım. 2003 yılında aldığım casper dan aşırı derecede memnuniyetsizdim. cd okuyucusu bozuldu bir dönem cd okuyucu olmaksızın kullandım. iki yıl içinde de makine kendini dağıttı. ısınma soru vs söylemiyorum bile.

HP sorunlu seri imiş i7 yeni çıkmışken almıştık. ekran kartı yandı

Toshiba olanını 5 yıldır kullanıyorum. 1. sınıf oğlum ağlata ağlata kullanıyor fakat sorun yok.

Lenova bir dönem kullandım serisine bağlı olarak ehh idi. artı arıza çıkartmadı.

Monster reklamlarını gördüm. ekran kartı işlemcisi serisi fena değil. ses seviyesi, cd sürücüsünü çıkarttığı ses ve şarjının az gittiği doğrultusunda yorumlar var.

Sormak istediğim casper ile monster karşılaştırırsanız kalite olarak nasıl yorumlarsınız. 17.3 inçlik 860 serisinden alacağım.

ayrıca tavsiyelerinize de ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550CC-XO105D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.