Şimdi Ara

Casper Nirvana 15.6 Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Video incelemesinde ekranı neden tam incelenmedi? Çünkü ekranı berbat.

    Casper IPS veya görüş açısı 180 dreceye yakın RGB LED li paneller YILLARDIR NİYE KULLANMIYOR?


    Blueray yazıcısı hiç olmazsa okuyucusu ve full HD ekran lı niye gelmiyor?

    Ölü doğan yeni bir model daha...

    Garantidışı bıraktıran hdd kapağı etiketli olması tam bir fiyaskodur. Gerçi Casper baştan kaybettiği için bu tip eksiklikler ve mantıksız garanti politikaları Casper dan daha da soğutmaktadır.

    Yerli malı desen ismi bile yabancı toplama montaj veya fason bir ürün. Asıl para kazanan Çinliler olmakta ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 17 Mart 2013; 21:56:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sage12

    quote:

    Orijinalden alıntı: NiqhTMar3

    Aa çok garip mobil bir inceleme değil.


    O kadar açıklama yapıldı. Bırakın artık şu yorumları. Bende isterim ekran kartı vb. donanımların incelenmesini fakat olmuyorsa da ne yapsınlar.

    bu kullanıcıların tepkileri. ve her videoda bu tepkiyi dile getirmek editörlerin burası donanım haber niye burada mobil ıvır zıvırı işliyoruz düşüncesini getirebilmek için.

    eskiden sürekli donanım incelemeleri gelirdi ve başka bir forma gitmezdim genelde. sürekli incelemesini merak ettiğim parçalar bulurdum. şimdi eğer bir donanımı merak ediyorsam hiç bakmıyorum buraya.


    s4 vs haberlerden sonra en kötü markanın incelemesi bile çölde susuz bir bedevinin su bulması gibi mutlu ediyor insanı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TempleJoker

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doanc4ni7 işlemci ve 16 gb ram i olan bir bilgisayara 1366x768 çözünürlük şaka gibi. Casper ı asla tercih etmem o ayrı ama bu sisteme daha yüksek çözünürlük olabilirdi.
    1366x768 çözünürlüğü pek dert etmemek gerek zira oyunlarda yüksek çözünürlük dezavantaj sağlar. Ve tabi birde fiyat unsuru var.


    Kaliteli ve FULL HD LCD ler o kadar da pahalı değil.

  • 3 cigabayt ekran kartı 16 cigabayt ram tüm oyunları rahat 10 sene ultrada oynaytır bu canavar.
  • bi bitmedi şu 15.6 1366*768 takoz laptoplar

  • Casper ??
    Casper Nirvana 15.6 Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 17 Mart 2013; 22:23:22 >
  • Hafıza kısmı şişirmeden başka bişey değil. Ayrıca şu testlerde biraz daha güncel oyunlar(Far Cry 3,Tomb Raider 2013,Crysis 3 vb.) kullanılsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum. Böylesi bir makinaya neden GT630M koyarlar anlamıyorum(Sadece Casper değil, Asus ve Samsung'un da buna benzer bir-iki modeli var) Ve son bir not:
    Kendim GT630M kullanıyorum ve şu an oynayamadığım oyun yok

  • gt 630m hahahhahaha bu mu üst düzey

  • Ekran kartı testini merak edenlere harbi detaylı inceleme aşağıdakisite gibi profesyonel ve kapsamlı bir inceleyen site yıllardır daha iyisini görmedim...


    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html

    Sürekli güncellenen listeye göre Casper ın ekran kartı 2. sınıf kategorisinde ve o kategornin de ortalarındadır...


    Bu da tüm liste içinde 630m i arayın uzun liste ...

    http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html




  • işlemciyi ram i şişir ekran kartı 630m!! isterse 5gb olsun!! gerçekten komik!! fazla bilgisi olmayan kişiler 3gb ı görüp aldansın diye.. sahtekarlık resmen!sonra neden oyun ağır neden takılıo! laptop almadan önce çok iyi araştırmak gerek. özellikle oyun için alınacaksa!yazık dünyanın parası..

  • Casper alacak kadar zengin değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 18 Mart 2013; 9:17:41 >
  • gt630'un kırpılmış versiyonu ki normal gt630 hangi oyunları iyi derecede oynatıyorki kırpılmış versiyonunu koymuşlar peh.Ben casper'i sadece sevimli hayalet olarak hatırlamak istiyorum.

  • Acer S7 incelemesi istiyoruz.

  • hayatımdan bi kaç dakka caldı

  • Yahu o kadar testi dakikalar boyunca söylemeye (okumaya) ne hacet?! Sıkıldım izlerken resmen. Ekrana tıpkı mobil incelemelerde yaptığınız teknik özellik tablosu gibi bir tablo koyup 3 saniye bekletseydiniz kafiydi. İlgilenen stop yapıp bakardı.

  • Selam;

    12 yıllık casper kullanıcısıyım ve şuanda videoda bahsi geçen ürünü kullanmaktayım.Kullanıcı yorumlarında bulunmak isterim.

    Birincisi makine win 8 yüklü geldiğinden 3 gün kadar win 7 kurma çabalarım oldu ve casperın yetkili servisleri bu konuda kullanıcı dostu değil.Ama neyseki bu sorunu hallettim ve win 7 ultimate kurdum ancak gel gelelim hem verilmiş olan driverlar hemde kendi sitesindeki sürücüler eski sürüm, casperın güncel driverlardan haberi yok.Hele hele format sonrası int bağlantısı olmayan bir bilgisayarda bu ciddi sorun.

    İkincisi g-şok uygulaması sadece win 8 driverına sahip ama bunuda win 7 uyumluluk ayarlarını kullanarak hallettim şu an için sistem gayet stabil ve hızlı.

    Ben bilgisayarda sürekli oyun oynayan birisi değilim ancak pes 2013,ets vs gibi oyunların müptelası olduğumdan ve deneme amaçlı olarak kurup oynadım.Ekran kartı bir çok markanın ve casperın bir çok modelinde 2-3 gb'lık versiyonu olan bir model ve şunun şurasında 1-2 sene öncesine kadar daha iyi sıralamalarda yer alan bir kart.Yani bu kart çok kötü hiç bir oyunu açmaz değil.Bilgisayarı sadece oyun oynamak için almıyorsanız gayet başaralı oyun içinse zaten dizüstü almayın.

    Son dönemlerde çıkan cihazların genel özelliklerine bakarsanız zaten bu kullanıcı profilinden dolayı ya ekran kartı iyi sistemi vasat yada sistem genel olarak iyi ama ekran kartının vasat yada vasata yakın sayılabilecek şekilde dizayn edildiğini görüyorsunuz.Hepsinin bir arada olduğu makineler zaten 4 ile 6 bin tl arası ve bence gereksiz.

    Şuan bilgisayarımda oyunlardan,photosop cs 6 sistem optimize araçlarından ofis ve ciddi oranda ram ekran kartı vs isteyen diğer iş programlarını kullanıyorum ve şimdiye kadar donma açılmama mavi ekran vs hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım bu yüzden ekran kartı bence yeterli ama işi oyun olanlar için yeterli gelmeyebilir.

    Format aşamasında farkettiğim sorun ise casperın güncel bios kullanmaması.Asıl tartışılması gereken konular bunlar olmalı ekran kartı ram vs bunlar her markada hemen hemen aynı özeliklerde casper bu açıdan rakiplerinin ciddi gerisinde.

    Isınma sorunu yaşamıyorum.Deneme amaçlı bir kaç program vs açar resimlerim ancak fanlar her ne kadar sessiz olsada zaman zaman hatta bilgisayar ilk açıldığı esnada sıcaklık değerleri stabil olsada gereksiz yere tam güç çalıştığını gözlemledim.Ama genel olarak ısınma fan sesi sorunu yok.Hard diskler zaten toshiba ürünü ve sessiz (windows 7 ile daha sessiz)Ancak bilgisayarı alıp yatak yorgan sarılan tiplerdenseniz bilinki ısınmayan makine zaten yoktur.

    Ciddi anlamda diğer eleştirim ise kapağın ön yüz ve arka yüzünün birbirine geçmeli olması.Ancak bu malzeme bu kısımda yumuşak kırılgan ve esneyen bir malzemeden kullanılmış zaman zaman eliniz tırnağınız veya kıyafetiniz takılabiliyor ve ekranı tutan bu kapağın ön ve arka yüzünün esnediğini görebiliyorsunuz.Dikkatli kullanılmazsa sorun çıkarabilir.

    Ancak genel olarak kasanın ve tuş takımının malzeme ve kullanım kalitesi yüksek özellikle çok şikayet edilen konu "kasanın boyası" soyulma dökülme iyileştirilmiş ancak kaliteli olsada ciddi oranda kasanın üstünde parmak izi bırakıyor.Ancak özellikle iş için veya hesaplama programlarını kullananlar için sayısal tuş takımının olmasıda artı bir özellik.

    Şarş süresi şuan için 2.5 ve 3 saat arası değişiyor.Ekranla ilgili videoda bahsi geçtiği üzere parlama gibi bir sorunla karşılaşmadım.Web camerası donanım olarak başarılı gözüksede ve gerekli tüm codec sürücüler java vs uygulamarının tamamını güncellesemde özellikle forumlarda chat sitelerinde kamera bozukmuş gibi görüntü veriyor.Ancak msn vs gibi tüm uygulamalarda görüntü çok iyi.

    Ben bu makineyi 1800 tl'ye aldım ve bu özelliklere sahip.Benim için makine sadece oyun ve ekran kartından ibaret olmadığı için ben şuan için cihazdan son derece memnunum fiyat performans oranı karşılaştırıldığında bence en mantıklı seçeneklerden birisiydi ve hala öyle.Dedğim gibi oyun amaçlı alacaksanız almayın yoksa her türlü işinizi uzun yıllar görür.12 yıllık casper kullanıcısı olarak geçer not veriyorum yine

    Fikir vermesi açısından birde aida 64 resmi ekliyorum
    Casper Nirvana 15.6 Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme





  • Sen i7 koy, üstene gt630m oldu mu bu şimdi kespır?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

    casper yöneticileri neyin kafasındaysa artık koydukları GPU ya bak insanlar alırken anlamıyor ya tabi dayayın rami 2gb mış ekran kartıymış resmen dalga geçiyorlar insanlarla

    o kisilerin neyin kafasında oldugunu bir bilsen sende sasırırsın
  • Gidip CASPER incelemek elbette DH'ye gelir amaçlı arkadaşlar, bu CASPER markasının ne kadar berbat olduğunu herkes biliyor, yorumlarla konuda harcadığımız vakte yazık, hemen geçilmeli bu haber hızlıca !

  • her ne kadar tanıtım sıkıcı ve uzun olsa da ürün gayet şık ve performanslı.

    ürünü kullanan ve memnun olan birisi olarak , yukarıda ki yorumlara bakıldığında bu markaya haksızlık edildiğini düşünüyorum.

    bu fiyata bu özellikler gayet cazip , kaldı ki servisi de oldukça başarılı.

    bu ürünü alıp kullananlar memnun kalacaklardır.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.