Şimdi Ara

Casper Monitor Siyah Cizgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Monitor Kullaniyorum. Ekranda İlk once Sag ustte 1-3mm kalinliginida 2-3 cm uzunlugunda yatay bir cizgi cikti rengi siyah. Bu cizgi Durmadan Kalinlasti 1 cm ye kadar artti. Sonra uzamaya basladi. Simdi de ekranin Yukari tarafini Hep Kapladi Kalinligi 1,5 cm siyah. Sorun Ekran Kartindan Diye Dusundum Fakat Ekran goruntusu Alinca Cizgi Gorunmuyor. Yani Sorun Monitorde 2-3 ay garantisi var Garanti Kapsamindami Yardim icin tesekkurler.

• fiziksel hasar ve voltaj yüzünden olmadıysan garanti kapsamındadır. Casper yetkili servise götürün değiştirsinler.
  • Çözünürlükten dolayı olmasın?

Monitörünüzün önündeki AUTO tuşuna basın yeniden kalibre etsin kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

Çözünürlükten dolayı olmasın?

Monitörünüzün önündeki AUTO tuşuna basın yeniden kalibre etsin kendini.

yok yok Autoyla alakasi yok. Ben Parca Kirilma İhtimalini Dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

fiziksel hasar ve voltaj yüzünden olmadıysan garanti kapsamındadır. Casper yetkili servise götürün değiştirsinler.

Dogru Diyorsun Fakat Bir Turlu Firsat Bulamiyorum. Bi de Monitpr Teknosa dan Alinma Teknosa ya Getirsem olur mu?
  • Parca Kirilmis olabilir Cunku Kardesim Var.6 yasinda oyuna kendini cok kaptiriyor Yapamayinca sinirleniyor.Etrafina Zarar veriyor. Monitore vurmus ve sorun bundan olabilir. ama Kardesim Bu yaz Burda Degildi Ve Pc Cok az Kullaniliyordu Fakat Bu yine Artti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisviktorreznov

quote:

fiziksel hasar ve voltaj yüzünden olmadıysan garanti kapsamındadır. Casper yetkili servise götürün değiştirsinler.

Dogru Diyorsun Fakat Bir Turlu Firsat Bulamiyorum. Bi de Monitpr Teknosa dan Alinma Teknosa ya Getirsem olur mu?

Teknosa yine teknik servise gönderecek ama bırak teknosa göndersin. Kargo parasından kurtulursun. Teknosayadan da hangi teknis servis oldugunu , adres ve numarasını iste. Böylece kendin teknik servisten direk bilgi alabilirsin. Teknosayla ugrasmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Kasa icin lcd ekran
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Teknosa yine teknik servise gönderecek ama bırak teknosa göndersin. Kargo parasından kurtulursun. Teknosayadan da hangi teknis servis oldugunu , adres ve numarasını iste. Böylece kendin teknik servisten direk bilgi alabilirsin. Teknosayla ugrasmazsın.

Dediklerini uygulayacm. Bi de Ben Bu Monitoru Bi AVM deki teknosadan aldim ama uzakti simdi bana yakin bir AVM acildi. Ordaki Teknosya getirsem olur dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediklerini uygulayacm. Bi de Ben Bu Monitoru Bi AVM deki teknosadan aldim ama uzakti simdi bana yakin bir AVM acildi. Ordaki Teknosya getirsem olur dimi?

onu bilemiyorum. Gidip sormak lazım.

• doğruuu teknik servise, çabuk çabuk ...
  • Uygulicam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.