Şimdi Ara

casper marka leptop fani temizligi ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sorun su casper marka leptopum var bunu fani tozlandi bunu hissediyorum çünkü gta4 oynardim yuksek ayarlarda kasmazdi fan seside 30 dk falan sonra baslardi yukselmeye simdi acar acmaz basliyor fan 1. Sorum su leptop Soğutucu alsam cozulurmu 2.birde 1-2 günlüğüne ankaraya gidiyorum bunun servisini bilen varmi annem babam servise guvenmiyor parcalarini calarlar falan diyorlar 1 yil oldu garanti devam ediyor ne yapayım 1. Yi yap diyenler ucuz iyi birsey onerin 2. Yap diyenler adres falan verebilir mi birde garantiden cikarmi mobilden yazdım inş anlaşılır olmuştur

• Verecegin servis yetkli servisi zaten ne yapsınlar senin laptop un parçalarını zaten adamların ellerinde sıfırları var ) fan temizletmen bile yeterli bence hic değiştirmeden cunku yeni bilgisayar sayılır bir hava komprosoru bul fan ve peteklerine hava uflettir pc yi açmaya gerek yok bisikletçilerde bile var komprosor
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    Kardeş altindaki yerden mi havayi üfletecem yoksa bu solda bakir elektrik telleri ne benzeyen yerden mi üfletecem birde leptop soğutucusu hakkindaki fikrin nedir birde bisikletciye mi götüreceğim laptobu birde garanti devam eder degilmi birde bu ufuruk isi riskli degil dimi kablo fala cikmax degilmi
    Özet = birde
  • alexcarloronaldo kullanıcısına yanıt
    evet o bakır dediğin peteklerin arasına üfleteceksin fan ile o petekler arasında biriken tozlar zamanla sünger gibi olur
    Leptop soğutucusu hakkindaki goruslerin
  • extradan ne koyarsan olur vantilatör klima vs.... dışarıdan alacağı her hava ise yarar
    kardeş şimdi babam içinden parça alırlar işte seninkine kötüsünü takarlar falan diyo bunu ikna için bi cümle söylesene 2. sorum garantiden çıkarmı bu hareket yetkili serise gidecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o peteklere üfletme işini yapamam
  • baba servisinde 0 malzemeler var de bendeki eski parçayı ne yapsınlarda )) arabamı bu parça eksiltecek de...
  • insanlara biraz güven lazım yetkili servis bu napıcak senin ikinci el parçalarını orda sistem dükkan formatında işlemez artı sen elindeki cihazının donanımını bilmiyormusun eğer arkadaşların tavsiyesine uymazsan o şekilde kullanacaksın yada kendin açıp temizleyeceksin zaten servise götürmüyorsun garantisi olsada olur olmasada
  • quote:

Orijinalden alıntı:  alexcarloronaldo

o peteklere üfletme işini yapamam
    servise gönderince zaten başka birinin açmadığını onaylayıp temizleyecekler. yoksa para alırlar(temizlemede alabilirler bilgim yok). bakarsın dxdiagdan parçan eksikse adliyeye fırlarsın zaten adamlar bakar servis açmış açmamış falan der açtığı belli olur onlar basınçla vidalıyorlar sıkı sıkı. zaten modelin parçaları bellidir.
    fan temizleme garanti kapsamında değildir servis para alır temizlemek için garantisi devam eder. Parça olayında da baban haklı olabilir kimse babanın oğlu değil ve servisteki teknik adamın kişiliğine kalmış bir şey. Emin ol bir parça değiştirse farketmezsin. Ama genelde yapmazlar böyle şeyler...
  • ali-candan kullanıcısına yanıt
    yarın götüreceğim servise fanı temizlesin.Casperin yetkili servisine götüreceğim inş sorun olmaz.Ankaradyım açıkcası burayıda hiç bilmiyorum.Sadece laptobu götürüyorum (batarya,sarj cihazı fare vs hiçbirini götürmüyorum)birde olası parça değişiminde sonucu ne olur?Birde senin ankarada bildiğin güvenilir bir yer varsa ismini alabilirmiyim
  • Mithatpaşadaki koprunun orda casper bayii var oraya goturursen ilgileneceklerdir. Ya da simdi var midir bilmiyorum ama Necatibey caddesinde daha buyuk bir yer vardi oraya da goturebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Necatibey caddesindeki gerçekten sağlam bir servis, Arkasındaki caddede de hp servisi var.İşim düşmüştü bir kere. Gördüm gerçekten temiz çalışıyorlar. Ama paragözler biraz. Önden para konusunu görüş.
    https://maps.google.com/maps?q=39.921339,32.846868
    Yeri tam burası, güvenparktan 5 dakika.
  • Herkese çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.