Şimdi Ara

Casper M760s model laptopa cd'den xp yükleyememe problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamda casper M760s modelinde iğrenç bir laptop var dün makinasını açmak istediğinde bu hatayı aldı ;
     Casper M760s model laptopa cd'den xp yükleyememe problemi.

Tamam dedim bu sorun basit xp cdsini takmak yeterli bende hem windows 7 hemde xp cdsi var fakat biostan cdrom'u 1. seçenek yapsamda cdleri bir türlü görmüyor ve hep aynı ekrana geri dönüyor nette araştırdım aynı sorunu yaşayan bir sürü insan var ve bios ayarlarını kimse yapamamış çok sinir oldum.

bunun bir ayarı bir yolu yokmudur arkadaşlar nasıl görür cdleri yada nasıl bu problemden kurtulur tekrar windows yükleyebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• varmı bilen acep (:
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Cihazın üzerindeki dvd-rom sorunsuz çalışıyor mu ? Elindeki cd ve dvd'ler sağlam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Cihazın üzerindeki dvd-rom sorunsuz çalışıyor mu ? Elindeki cd ve dvd'ler sağlam mı ?

hocam dvd romda sorunsuz cd'lerde sorunsuz bu casperlarda zaten genel bir problemmiş göstermenin bir yolu var fakat kimse bilmiyor ilginç bir durum yani.
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Emin misin ? Bikaç sene önce bi arkadaşın vardı aynısından. Format atmıştım sorun çıkmamıştı ama.
    Usb ile format atmayı denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Emin misin ? Bikaç sene önce bi arkadaşın vardı aynısından. Format atmıştım sorun çıkmamıştı ama.
    Usb ile format atmayı denedin mi ?

onu denemedim bir bakayım internetten windowsuda usb ile yükleyebilirmiyim çünkü anlaşılan cd ile yapamayacağım.
  • Usb den format çok daha kısa ve kolay aslında, özellikle şu laptoplarda cd romlar hakikaten başa bela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir xp iso kalıbını rufus programı ile usb belleğe yazdır ve formatını at...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.