Şimdi Ara

Casper laptop windows 7 cd yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptoptan çikan windows 7 cd sini ewdeki masaüstüne kurabiliriyip seriali laptopun arkasindan girerek tşkler yardimlariniz için

• Kurabilirsin Yalnız laptobuna özelleştirilmiş bir DVD işe sanırım driverlarda problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 15 Temmuz 2011; 12:15:07 >
  • key kara listeye alinmasin kurduktan sonra nasil olcak o sonucta laptopla verildi ve ben ayri pc ye kuruyorum bunu ?
  • Eğer o laptopta kullanmaya devam etmezsen kara listeye alınmaz.Ha riske girip ikisinde de kullanırsan bir süre zaten çakılmaz
  • internetteki ürünleri onerirmisiniz peki mesela son çikcan 12.05.2011 orjinal denilen win7leri?
  • İnternet derken satın mı alacaksınız? Yoksa torrentte yeni düşecek Win 7 den mi bahsediyorsunuz?
  • 2sinide açiklarsaniz güzel olr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bütçeniz varsa internetten satın alırsanız en iyisi olur,hem updateleri sorunsuz yüklersiniz sisteminiz daha düzgün çalışır, hem de içiniz rahat eder,güvenlik açısından sorun yaşamazsınız.Torrentte ise updateler oluyor ama bazen yüklenme de sorun çıkarabiliyor.Mesela bir arkadaşımın PC'sine Windows 7'yi kurdum ama service pack 1 i kuramadım.Sanırım Windows orjinal olmadığı için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.