Şimdi Ara

Windows 7 Hp dv6000 Laptop Webcam Driver Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
23.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar laptopum hp dv6185 ea.windows 7 ultimate 64 bit kurdum.fakat webcam diverlerini yüklüyorum ancak bir türlü webcam çalışmıyor.sizlerde böyle bir sorun var mı acaba?varsa çözümü nedir?sırf bu sorun için tekrardan 32 bit kurmak saçmalık olur mu?Lütfen yardım edin 2 gündür driverlerini yüklüyorum ancak bir türlü açılmıyor.Bu arada sitesinde driverlar bölümünde windows vista 64 bit olanından indiriyorum.

• vista 64 bit driverini indir 7s zip ile içeriğini çıkart (extarch here) sonra aygıt yöneticisinden el ile yüklemeyi dene !

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

aygıt yöneticisinde ünlem ya da soru işaretli aygıt var mı?
    msnde ses ve görüntü kurulumunda kamera görünüyor mu?

mesut abi evet var.dğer aygıtlar yazıyor altında bilinmeyen aygıt yazıyor ve sarı ünlem işareti var.malesef msn dede görmüyor.

@hayati54 normal exe olarak iniyor.yüklüyorum ancak gene olmuyor.

O aygıta sağ tıklayıp özelliklerden aygıt kopya kimliğini buraya yazar mısın?

SAğ tıkladıktan sonra özelliklere tıkla.Açılan pencerede üstte AYRINTILAR a tıkla.
    Açılan pencerede AYGIT AÇIKLAMASI yazan yere tıklayınca bir liste açılacak..
    oraları gez..Aygıt kopya kimliği adı altında yoksa bile
    PCI\VEN_10DE&DEV_0322&SUBSYS_00000000&REV_A1\4&28 E940C1&0&0008

şöyle birşey görmelisin..Onu yaz buraya

@hayati54 normal exe olarak iniyor.yüklüyorum ancak gene olmuyor.

7s zip i indir kur sonrada drivere (exe) ye sağ tıkla 7s zip extarh here seç içeriğini bir klasöre çıkart aygıt yöneticisinden el ile (görüntü aygıtları >disketi var komutu ile) yüklemeyi dene.

FIRAT

O aygıta sağ tıklayıp özelliklerden aygıt kopya kimliğini buraya yazar mısın?

SAğ tıkladıktan sonra özelliklere tıkla.Açılan pencerede üstte AYRINTILAR a tıkla.
    Açılan pencerede AYGIT AÇIKLAMASI yazan yere tıklayınca bir liste açılacak..
    oraları gez..Aygıt kopya kimliği adı altında yoksa bile
    PCI\VEN_10DE&DEV_0322&SUBSYS_00000000&REV_A1\4&28 E940C1&0&0008

şöyle birşey görmelisin..Onu yaz buraya

mesu ati bunu bulabilidim
    USB\VID_05CA&PID_1870&REV_0100
    USB\VID_05CA&PID_1870
    aygıt açıklaması yoktu ancak özellik adı altında bir sürü şeyler açılıyordu.ilk açtığımda donanım kimlikleri yazıyordu bende bunu kopyaladım.

uyumlu kimlikler:
    USB\Class_06&SubClass_00&Prot_00
    USB\Class_06&SubClass_00
    USB\Class_06

Konum yolları:

USB\Class_06&SubClass_00&Prot_00
    USB\Class_06&SubClass_00
    USB\Class_06

belki bunlarda işine yarar diye koydum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FIRAT..

Biraz forum karıştırdım da diyorlar ki;

şuanki webcam ile ilgili driveri tamamen kaldır..Bilgisayarı baştan başlat..driveri en baştan kur..
    Bir dener misin?

FIRAT..

Biraz forum karıştırdım da diyorlar ki;

şuanki webcam ile ilgili driveri tamamen kaldır..Bilgisayarı baştan başlat..driveri en baştan kur..
    Bir dener misin?

peki deniyorum şimdi.
  • mesut abi malesef olmadı.xp driverlerinide yükledim gene olmadı.vista 64 bit yükledim(zaten 1 driver koymuşlar pacth yazıyordu).hatta aygıt yöneticisinden bilinmeyen aygıtı kaldır dedim pc başlarken otomatik yüklemeye çalışıyor donanım bulundu gibisinden ancak bu aygıt düzgün yüklenemiyor diyor. bende nette araştırmıştım birisi yazmış pavillion serisi notebook varmış.çalışmamış webcam.ilk önce xp driverini kurmuş sonrada win7 kurmuş düzelmiş.bende hiçbirşekilde işe yaramadı nedendir anlamış değilim.

hayri senin dediğinide yaptım ancak işe yaramadı

edit : webcama ait tüm yazılım/driverleri kaldır ama !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 30 Kasım 2009; 17:36:31 >

Orijinalden alıntı: hayati54

ağlama gel gel yardım edeyim bari.teamviewer kur (ayarlarıyla oynama sumaq gibi ) bana pmden id password ver bende bakim neymiş nie kurulmuyormuş.

edit : webcama ait tüm yazılım/driverleri kaldır ama !

hayati kardeş bugün müsait olamam ancak yarın olursa sanada uyarsa teamweavir kurarız olurmu acaba?
  • ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp33501-34000/sp33544.exe
    bu dosyayı indirip çalıştırın.
    kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: ysonmezer

ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp33501-34000/sp33544.exe
    bu dosyayı indirip çalıştırın.
    kolay gelsin.

arkadaşlar belki eski konuyu hortlattım ama
    malesef ki benimde webcam çalışmıyor. win 7 ultimate 64 bit kurdum driver ini indirdim vista için olanı en son yukarıdaki linkide indirip kurdum ama nafile var mıdır dv6922et yani dv6000 serisinde webcam o çalıştırmayı başaran kimseler?

• aynı sorun bende de var arkadaşlar.benim sistemde xp 64 bit.tüm driverları buldum bi webcam olmuyor.yalnız ben bir driver buldum kurar gibi yaptı.şimdi srom writer device diyor ? yerine ama kamera gene yok.

Orijinalden alıntı: supremeracer

aynı sorun bende de var arkadaşlar.benim sistemde xp 64 bit.tüm driverları buldum bi webcam olmuyor.yalnız ben bir driver buldum kurar gibi yaptı.şimdi srom writer device diyor ? yerine ama kamera gene yok.

Mesaj tarihine dikkat etmelisin
    http://rapid *share.com/files/409985014/VISTA_WEB_CAM_F11_ile_KURULUM_YAPTIKTAN_SONRA_MUTLAKA_KURUNUZ.exe

Bunu indirip kurmayı dene

*rapid share arasındaki boşluğu kaldırmayı unutmayın

• valla kaç gündür ugraşıyorum kafam kazan oldu tarihe dikkat etmemişim. linkte vista diyor? ben vistadan xp ye geçmedim.sıfırdan xp 64 kurdum.

Orijinalden alıntı: supremeracer

valla kaç gündür ugraşıyorum kafam kazan oldu tarihe dikkat etmemişim. linkte vista diyor? ben vistadan xp ye geçmedim.sıfırdan xp 64 kurdum.

Hocam sen bi kur olmazsa başka bir yol deneriz bir de hp nin sitesinde xp diriveri varsa ona da bak ama yoktu heralde
  • şimdi bunu kurdum bi işe yaramadı.bugün format attım henüz bunu kurmadım ama.f11 e felan basarak diyor tam olarak nası yapcam bunu? hp sitesinde sp34746.exe die bi driver var xp içinde oluyor.bir çok kişinin sorunu çözmüş sanırım benim sistem 64 bit olmasından kaynaklanıyor yada bir şşeyi yanlış yapıyorum.aygıt yöneticisinde sadece srom writer die bişi kuruyor o driverdan.kendim manuel olarak hp pavillion web cam ekledim görüntü aygıtlarından ama çalışmadı malesef.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.