Şimdi Ara

Casper laptop açılmıyor yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim casper 8m45p ürünlu laptopum var ben laptopumu tv ye falan taktım.Ancak bir anda laptopum kapandı ve bir dahada açılmıyor power tuşuna bastığımda ne isiklar yanıyor nede bir şey oluyor sanki pc kapalı isiklar yanmıyor sonra laptopumu şarja taktım isiklar yanmıyor.normalde taktığımda şarj isigi yanardı şimdi laptop acılmiyor.Laptop kapalı durumunda duruyor.Acma kapama düğmesine o kadar basıyorum acılmiyor.hic acılmiyor yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aezakmi -- 27 Temmuz 2013; 15:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aezakmi

Benim casper 8m45p ürünlu laptopum var ben laptopumu tv ye falan taktım.Ancak bir anda laptopum kapandı ve bir dahada açılmıyor power tuşuna bastığımda ne isiklar yanıyor nede bir şey oluyor sanki pc kapalı isiklar yanmıyor sonra laptopumu şarja taktım isiklar yanmıyor.normalde taktığımda şarj isigi yanardı şimdi laptop acılmiyor.Laptop kapalı durumunda duruyor.Acma kapama düğmesine o kadar basıyorum acılmiyor.hic acılmiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Batarya mı takılıydı televizyona falan bağlarken? Eğer şarjınız bittiyse adaptörde bir problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbenzze

quote:

Orijinalden alıntı: aezakmi

Benim casper 8m45p ürünlu laptopum var ben laptopumu tv ye falan taktım.Ancak bir anda laptopum kapandı ve bir dahada açılmıyor power tuşuna bastığımda ne isiklar yanıyor nede bir şey oluyor sanki pc kapalı isiklar yanmıyor sonra laptopumu şarja taktım isiklar yanmıyor.normalde taktığımda şarj isigi yanardı şimdi laptop acılmiyor.Laptop kapalı durumunda duruyor.Acma kapama düğmesine o kadar basıyorum acılmiyor.hic acılmiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Batarya mı takılıydı televizyona falan bağlarken? Eğer şarjınız bittiyse adaptörde bir problem olabilir.

Batarya takılı degildi tv ye bağlandığında yarım saat TV'de geziyordum.ekran çözünürlüğü ayarlarken pc kapandı.power tuşuna onca basmama rağmen acılmiyor isiklar yanmıyor.sanki laptop kapalı ya Bir şey mı yandı.

• aezakmi A kullanıcısına yanıt
    bataryayı çıkar tak şarja tak sonra 10 dk bekle power tuşuna bas. çalışmıyorsa kesin bi şey yanmıştır.. sakın kurcalama garanti varsa servis yoksa doğru bilgisayarcıya.. saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

bataryayı çıkar tak şarja tak sonra 10 dk bekle power tuşuna bas. çalışmıyorsa kesin bi şey yanmıştır.. sakın kurcalama garanti varsa servis yoksa doğru bilgisayarcıya.. saygılar..

Denedim olmuyor ama bataryayı çıkardım şarja taktım power tuşuna bastığımda power tuşunda hafif nokta seklinde ışık yanıyor kapanıyor sonrasında kapalı duruyor. Garantisi bitmiş herhalde en yakın bugun bilgisayarciya götürsem hemen yaparlar mı ?

önceden ışık yoktu şimdi hafif ışık mı oldu kardeş ? öleyse 1 saat şarjda dursun.. işi yoksa yapar tanıdık olmasına dikkat et bilgisayarcının..
  • quote:

önceden ışık yoktu şimdi hafif ışık mı oldu kardeş ? öleyse 1 saat şarjda dursun.. işi yoksa yapar tanıdık olmasına dikkat et bilgisayarcının..

Ya acılmiyor ışık daha acılmiyor ben bilgisayarciya gitsem ne kadar alır ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu başka yardım eden ???? Tamirciye götürsem ne kadar alır garanti var mı yok mu bilmiyorum garanti nerden ogrenecem bilmiyorum bilgisayarın neyi bilen yok mu?

• ???????

faturası veya garanti belgesi olması gerek.. yoksa bilgisayarcıya gideceksin.. gidince soracaksın kaç para diye pahalı söylerse başka bilgisayarcıya git.. parça yanmışsa o parçayı internetten sen al ve tak.. yok başka bir sorun ise o zaman 20 30 tl alır.. hele bir git sor da laptopu da al yanına şarj ve bataryası ile birlikte..
  • quote:

faturası veya garanti belgesi olması gerek.. yoksa bilgisayarcıya gideceksin.. gidince soracaksın kaç para diye pahalı söylerse başka bilgisayarcıya git.. parça yanmışsa o parçayı internetten sen al ve tak.. yok başka bir sorun ise o zaman 20 30 tl alır.. hele bir git sor da laptopu da al yanına şarj ve bataryası ile birlikte..

Yetkili servisi hafta ici açık oluyor benim en geç 3 gün içerisinde yapmaları gerek ben bilgisayarı 06/2011 almıştım garanti süresi bitmiş midir? Bugun bilgisayarciya sordum bize verip icini görüp öyle fiyat verebiliriz dedi.adam fiyat vermedi garantisi bitmişse icini açıp kendim bakacağım artık

tüm pcler 2 yıl garantilidir.. bitmiştir o zaman garantisi.. az çok anlıyorsan elektronikten aç ama anlamıyorsan servise götür, deki bir hafta oldu garantisi bitti bakalım ne diyecekler..
  • quote:

tüm pcler 2 yıl garantilidir.. bitmiştir o zaman garantisi.. az çok anlıyorsan elektronikten aç ama anlamıyorsan servise götür, deki bir hafta oldu garantisi bitti bakalım ne diyecekler..

Acaba casper yetkili servisi mi daha çok para ister bilgisayarcilar mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.