Şimdi Ara

CASPER KAMPANYASI 2014 (TTNET CN.TTD4200) (KUTU AÇILIMI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
4
Favori
17.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ciha-T

hocam şimdi ttnetle işim yok casper servısıyle ısım var dırek ıhtar cekıp gonderıyım mı yada bılgısayarı goturup gıdeyım mı tamır olmasınında zıyada degısmesı daha mantıklı sonucta 13 gunluk bılgısayar birde ben buna win8 attım orjınal win8zıne nasıl cevırem servıse goturmek ıcın nası yapacagım bılmıyorum fatura ıstıcek buyuk ıhtımal faturada yok nasıl yapıcam bılmıyorum suanlık ekrandakı cızık gıttı yumruk attım suanlık bırsey yok ekranda ama aglancak halıme gulüyorum resmen nasıl yapayım hocam sımdı ıhtarmı cekeyım dırek bılgısayarı alıp gıdeyım mı servıse degısım fılan nasıl yapabılırım

Hocam zaten Win 8 olan cihaza nasıl Win 8 attınız anlayamadım ?
    Bir de yumruk atınca ekran düzeldi mi yani ?

Kutudan garanti belgesi çıkmış olması gerekir. Ayrıca TTNET' in verdiği sözleşme fatura yerini tutacaktır. Servise yollayacaksanız arıza tespiti isteyin tamir istemeyin.

Bakın siz verdiğim linke bakmadınız sanırım. Resimdeki yazıyı okuyun faydalı olacaktır.
     CASPER KAMPANYASI 2014 (TTNET CN.TTD4200)  (KUTU AÇILIMI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 18 Aralık 2014; 22:35:36 >

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    hocam ben win8,1 uptade 2 attım dırek kmspco ile crakledım kurulu wın8 beyenmedım başta ekrana gerçekten yumruk attım düzeldi ama fakat sonra tekrar aynı sorunu verdı :D

verdınız lınkı ınceledım cıktı alıp formu dolduracağım dedıgınız gıbı arıza tespıtı yaptırıp tamır ıstemeyecegım gün içinde tamır edıp gerı verırlerse kabul ederım sadece başka turlu etmeyip degısım talebınde bulucagım

bırde hocam servısten ne gıbı kâğıt alayım servıse verdım ıcın neler yazıp ımzalatmam gerekır

hocam ben win8,1 uptade 2 attım dırek kmspco ile crakledım kurulu wın8 beyenmedım başta ekrana gerçekten yumruk attım düzeldi ama fakat sonra tekrar aynı sorunu verdı :D

verdınız lınkı ınceledım cıktı alıp formu dolduracağım dedıgınız gıbı arıza tespıtı yaptırıp tamır ıstemeyecegım gün içinde tamır edıp gerı verırlerse kabul ederım sadece başka turlu etmeyip degısım talebınde bulucagım

bırde hocam servısten ne gıbı kâğıt alayım servıse verdım ıcın neler yazıp ımzalatmam gerekır

Elektronik ürünlerde oluyor maalesef. Servis varsa bulunduğunuz yerde gidip görüşün meramınızı anlatmaya çalışın. Oradaki kişinin insafına kalmış birazda. 2. nokta ise üründeki ayıbın 1 değil iki olması. Değişim talebinde üstüne bassa bassa tekrarlayım ''hem ekran böyle hemde hdd böyle'' gibisinden. Mutlaka değişim istediğinizide belirtin. Olmadı tamirine razı olacaksınız zaten. Yumruk felanda atmayın birdaha. Adamlar inceliyorlar işi ve ekranın arkasında darbe izi felan görürlerse olayı sana yıkarlar demedi deme :) Adamlar inceliyorlar bilgisayarı. İlaveten teknolojik aletler artık hassas yapıda estetik ve ağırlık meselelerinden dolayı sert kullanmaya gelmez.

Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusakar

Yumruk felanda atmayın birdaha.

:DDDDDDD

Arkadaş sinirden kafa göz dalacak bilgisayara. :DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 19 Aralık 2014; 0:22:39 >

Valla hocam değişime yanaşmazlarsa bir sürü abuk zubuk şeyle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Vakit varsa eyvallah ama yoksa verin ekran değişsin bitsin.

• yunusakar Y kullanıcısına yanıt
    yarın sabah 10da ılk ısım gıdıp göstermek olucak bakalım ne dıcekler umarım ekranda darbe vb çıkmaz normal bır hızla vurmuştum sanmıyorum cıkacagını ınsallah çıkmaz yoksa bana yıkarlar sucu arıza tespiti yaptırıp degısım talebınde bulacağım
    şimdide tek korkum bu orjınal wındowsu degıl deyıp göndermeye kalkarsa harbı kavga çıkarırım aratırım musterı hızmetlerı keyını aldırırım derım formatla yukumlusun zaten hdd degıscegı ıın sıkıntı olcagını sanmıyorum

şimdide tek korkum bu orjınal wındowsu degıl deyıp göndermeye kalkarsa harbı kavga çıkarırım aratırım musterı hızmetlerı keyını aldırırım derım formatla yukumlusun zaten hdd degıscegı ıın sıkıntı olcagını sanmıyorum

Pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bende orjinali sildim ve geri yüklemek istedim. Hatta hala recovery image verecek bir gönüllü arıyorum :)))) Aramıştım servisi, ne yapacaaz orjinale dönmek için deyi ssordum. Adamlar servise getir hallederiz dediler. Garantisi bozuluyor olsa bakmazlardı heralde.
  • Hocam bilgisayari werdim ariza tespit ve tamir istemiyorum urun degisimi istiyorum dedim adamda ariza tespit formunu veririm ama kime goturcen urun degisimi icin ttnetemi dedi bian dusundum dedim ttnet ilgilenmedi zaten bile ben kime derdimi anlatcam werdim servise ürün tamiri ekran ve hdd icin 20gun dedi hdd degisimi icin istanbula gidiyormus bakalim beni ne aksiyonlar bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bilgisayari werdim ariza tespit ve tamir istemiyorum urun degisimi istiyorum dedim adamda ariza tespit formunu veririm ama kime goturcen urun degisimi icin ttnetemi dedi bian dusundum dedim ttnet ilgilenmedi zaten bile ben kime derdimi anlatcam werdim servise ürün tamiri ekran ve hdd icin 20gun dedi hdd degisimi icin istanbula gidiyormus bakalim beni ne aksiyonlar bekliyor

Hocam ayıplı ürünün değişimini istediğinizi ve tamir istemediğinizi söyleyecektiniz. Eğer değişime karşı çıkarlarsa; buna hakkınız olduğunu ve sadece arıza tespit formu istediğinizi, tüketici haklarına başvuracağınızı söyleyecektiniz.

Arıza tespit formu, değişim kabul edilmediğinde tüketici hakem heyetine başvurduğunuzda lazım olacaktı.

Uğraşamam diyorsanız tamir edip geçsinler. Sonuçta orjinal sıfır parça takılacak.

Bu arada cihazdaki HDD Toshiba marka.

• Dediginiz doğru bir arkadasim daha aynısını soyledi fakat lcd ve hdd degesecegi için tamir istedim fakat ayriyetten da gökkusagi renkleri olmasi buda ekran kartı chipset arizasi oldugunu gosterir bunuda degistire bilecek babayigit warsa serviste değiştirir lcd degistirirse tekrar aynı sorunu verecektir ekranda cizgi ve renk karışıkligi gokkusagi tekrar olacaktir harddiski zaten degistirecek zaten buyuk ihtimal bilgisayar istanbula gidecek
    Aslinda gidip ariza tespiti yaptırıp tüketici haklarina gitsem olur ama ben genede bekleyecegim merak ediyorum sonucu cunku ekran karti chipset degistirmek akillarina gelmicek bakmicaklar bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciha-T -- 19 Aralık 2014; 16:46:29 >

• Oyunu harici grafik kartıyla baslat , oyuna sag tikla sonra grafik birimi falan yazar yuksek guclu 840 gibi bir sey yazar onla ac hata bu olabilir cunku laptoplar bazi oyunlara otomatik dahili atiyor

Hocam vermis oldugum servis ilgili kisiler mukemmel hergun ariyorum nazik ve ilgili bir sekilde cevap veriyorlar bursa bilnet casper servis mukemmel
    Belirtmis oldugum lcd hdd arizasinda lcd istanbula gittigi icin suan istanbul genel servisten yeni lcd beklenmektedir bir haftadir lcd bekliyoruz ve artik sıkildim beklemekten
    Hocam elimdeki servis formu ile tuketici haklarina basvurabilirmiyim

Hocam tamiri kabul etmişsiniz tüketici haklarına ne diye başvuracaksınız ? ((:

Yapacak bir şey yok artık tamir edip yollamalarını bekleyeceksiniz.

Orijinalden alıntı: elkarun

Oyunu harici grafik kartıyla baslat , oyuna sag tikla sonra grafik birimi falan yazar yuksek guclu 840 gibi bir sey yazar onla ac hata bu olabilir cunku laptoplar bazi oyunlara otomatik dahili atiyor

Üstadım bana yazmışsınız galiba bunu.

Ben bunun sebebini konuya eklemiştim görmediniz sanırım.

''Bu cihazdaki ekran kartı NVIDIA GeForce GT 840M. Bu ekran kartı yeni nesil olan maxwell adında bir mimariyi kullanıyormuş. Diğer oyunlarda sorun yaratmıyor ama maalesef Pes 2013 te soruna şimdilik çözüm yok. '' yazmıştım.

Yazdığınız yöntemler bilindik yöntemler. Onları elbette uyguladım fakat sorun oyunun yeni nesil ekran kartı desteğinin bulunmamasında.

Pes 2015' i muhteşem kalitede oynatıyor. Gerek kalmadı Pes 2013 'e.

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Maxwell cok yeni bir sey degil ekran kartları kepler ve maxwell olarak ayrılır genelde ucuz olanlar kepler gtx olan veya x4x ustu olanlar guc icin yapilanlar maxwell mimarili olur yani pes 13 adina ozel bir hata olmadigi surece maxwell hata vermez pes yazilimda, crackta vs. De olabilir. (Kartin kotu demiyorum kardeşim ama oyun icin kullanilacak bir kart bile degil sendeki 840 sen onun maxwell ine bakma suan 2 k nin ustunde kepler yoktur zaten kepler cok nadir olur bendeki gt750m gddr5 de maxwell )

Orijinalden alıntı: elkarun

Maxwell cok yeni bir sey degil ekran kartları kepler ve maxwell olarak ayrılır genelde ucuz olanlar kepler gtx olan veya x4x ustu olanlar guc icin yapilanlar maxwell mimarili olur yani pes 13 adina ozel bir hata olmadigi surece maxwell hata vermez pes yazilimda, crackta vs. De olabilir. (Kartin kotu demiyorum kardeşim ama oyun icin kullanilacak bir kart bile degil sendeki 840 sen onun maxwell ine bakma suan 2 k nin ustunde kepler yoktur zaten kepler cok nadir olur bendeki gt750m gddr5 de maxwell )

Hocam ne cracki yahu oyun orjinal oyun ((:

Anlattıklarınızı biliyorum zaten. GT 840M ekran kartına sahip Pes 2013 oyuncuları hep aynı dertden yakınıyor. Bir tek orjinal olmayan oyun oynayanlardan bazıları crack, yama gibi şeyler kurarak anca açabilmiş. Fakat bu herkeste başarılı olan bir şey değil. Oyunu görmemesinin sebebi ekran kartı değil. Altını çizerek söylüyorum oyunu görmeme sebebi Pes 2013' ün bu yeni ekran kartına güncelleme gibi bir şey yapmaması.

Ayrıca şu kısımda çok alakasız olmuş ((:

quote:

(Kartin kotu demiyorum kardeşim ama oyun icin kullanilacak bir kart bile degil sendeki 840 sen onun maxwell ine bakma suan 2 k nin ustunde kepler yoktur zaten kepler cok nadir olur bendeki gt750m gddr5 de maxwell )

Hocam ben son çıkan oyunları bile orta ve düşük ayarlarda oynayabiliyor muyum ? (Evet bal gibi oynuyorum)

Ben de biliyorum GTX 980 almayı. ((:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 26 Aralık 2014; 23:44:40 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.