Şimdi Ara

CASPER KAMPANYASI 2014 (TTNET CN.TTD4200) (KUTU AÇILIMI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
4
Favori
17.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

quote:

Orijinalden alıntı: yunusakar

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu cihaz şu aşamada alınabilecek bir cihaz mıdır? Az çok denenmiştir şimdiye. Bende almak istiyorum ama kararsız kaldım.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım hocam.

Kredi kartı yoksa, nakit verecek durum da yoksa alınır tabii ki neden olmasın.

Arkadaş son durum şu TTnetin verdiği bu casper ile grundig arasında kaldım. Grundig 1.999 peşin fiyatı ama ben kredi kartsız 10 taksite 2.100'e rahat alabilirim az pazarlıkla. Grundiği mi önerirsiniz Casperi mi? Ben arada kaldım.

Grundig: Genel Özellikler
    İşlemci Intel® Core™ i7 İşlemci i7-3632QM 2.20GHZ 6MB (up to 3.20GHz)
    İşletim Sistemi Windows 8
    Ekran 15.6" WXGA (1366 x 768)
    Bellek 6 GB DDR-III
    Sabit Disk 2.5' 750 GB
    Ekran Kartı Nvidia GT740M 2 GB
    Ethernet Kartı 10/100/1000 Mb/s
    Optik Sürücü DVD-RW
    Kamera Hd WebCam
    Kart Okuyucu Var
    Kablosuz Ağ Kartı 802.11b/g/n Kablosuz Ağ Kartı +(bluetooth)
    Klavye Standart Q Türkçe (Numerik)
    Ölçüler
    Ambalajsız Ağırlık (kg) 1.9 kg
    Diğer
    Garanti Süresi 24 Ay
    Ücretsiz Kurulum Var
    Yerinde Garanti Var
    7/24 Call Center Desteği Var
    Bağlantı Noktaları USB2.0 x 2 , USB3.0 x 1 , VGA Çıkışı x 1 , HDMI x 1 , Audi Combo Jack x 1 , Kart Okuyucu (SD/SDHC/SDXC/MMC)
    Voltaj 220-240
    Frekans 50-60

http://www.beko.com.tr/dizustu-bilgisayar-fiyatlari-Grundig-Notebook-GNB-1690-B1-i7-Notebooklar.html

Hocam HDD olarak, işlemci olarak ve ram olarak Grundig daha önde görünüyor. Casper 1900 TL ye geliyor. Arada 200 TL fark var ama bence değer. Yerinde olsam ve Grundig için taksit imkanım olsa Grundig olanı alırdım.

Bende Grundig'ten yanayım. Kararsız kalmamın sebebi ekran kartı Casperden düşük mü yüksek mi onu anlayamadığım için . 10 taksit imkanım var ve esnek taksitte yaptırabilirim.

Hocam tabii ki GT 840M daha iyidir ama GT 740M de oyun için bence idare eder. Casper' in tek farkı o. Grundig diğer donanımlarıyla daha önde.

Yardım için teşekkür ederim.

• yunusakar Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim üstadım.

• kardeş şu ana kadar bi sıkıntı oldu mu casper ile ilgili ısınma ile ilgili artış falan veya gözlemlediğin başka bir olay oldu mu acaba bu arada biraz geç olmuş ama hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanmaya devam edersin :)

Orijinalden alıntı: txostati

kardeş şu ana kadar bi sıkıntı oldu mu casper ile ilgili ısınma ile ilgili artış falan veya gözlemlediğin başka bir olay oldu mu acaba bu arada biraz geç olmuş ama hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanmaya devam edersin :)

Hayır hocam ısınma sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Muhtemelen metal kasanın artısı var bu konuda. Yeni oyun Far Cry 4 orta ayarlarda gayet iyi oynatıyor. Saatlerce oynuyorum kasanın sol alt tarafında haliyle biraz ısınma oluyor. Bu her dizüstünde olduğu gibi normal ısınma.

Teşekkür ederim umarım sorunsuz kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

elden bi arkadaştan 1000 liraya aldım memnunum fiyat nasıl sizce arkadaşlar uyguna almışmıyım? sıfır aldım hiç kullanılmamış şekilde...

Bu özelliklerde o fiyata bulmak zor. Çok çok iyi almışsın üstadım güle güle kullan.

• Arkadaşlar bu cihazı aldım , şuan için memnunum. Bilgisayara format atıp windows 10 kurdum. Taabii harddiski sıfırlayarak kurdum, tekrar windows 8 yükleyeceğim ürün anahtarını nasıl haalledebiliriz? Yaardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar bu cihazı aldım , şuan için memnunum. Bilgisayara format atıp windows 10 kurdum. Taabii harddiski sıfırlayarak kurdum, tekrar windows 8 yükleyeceğim ürün anahtarını nasıl haalledebiliriz? Yaardımcı olabilir misiniz?

Hocam daha önce Lenovo cihazımdan orjinal Win 8 in kopyasını almadan kaldırıp Win 7 kurmuştum. Tekrar orjinale geri dönmek için servisin yardımına başvurduğumda, kopya Win 8 dvd si ile denememi ve olmazsa yapacak bir şey olmadığını, servise yollamam gerektiğini söylemişlerdi. Bende bir arkadaşımdan Win 8 kopya dvd sini alıp kurdum fakat; ürün anahtarı biosta gömülü olduğu için maalesef orjinalini tanımamıştı.

Muhtemelen servise yollamanız gerekecek.

quote:

Arkadaşlar bu cihazı aldım , şuan için memnunum. Bilgisayara format atıp windows 10 kurdum. Taabii harddiski sıfırlayarak kurdum, tekrar windows 8 yükleyeceğim ürün anahtarını nasıl haalledebiliriz? Yaardımcı olabilir misiniz?

Hocam daha önce Lenovo cihazımdan orjinal Win 8 in kopyasını almadan kaldırıp Win 7 kurmuştum. Tekrar orjinale geri dönmek için servisin yardımına başvurduğumda, kopya Win 8 dvd si ile denememi ve olmazsa yapacak bir şey olmadığını, servise yollamam gerektiğini söylemişlerdi. Bende bir arkadaşımdan Win 8 kopya dvd sini alıp kurdum fakat; ürün anahtarı biosta gömülü olduğu için maalesef orjinalini tanımamıştı.

Muhtemelen servise yollamanız gerekecek.

Servisle uğraşmak sıkıntı. TTnet'i aradım onlarda servise yönlendirdiler. Geriye key sorunu halledilmiş bir windows indirip yüklemek kaldı. Kaçakta olsa çare yok gibi şuan.

Düzenleme: Servisi aradım, arkadaş fatura ve garanti belgesini mailine istedi. 10 dakika içerisinde de etkinleştirme anahtarını e-mail ile gönderdi. Arkadaşa buradan teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusakar -- 15 Aralık 2014; 18:27:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

elden bi arkadaştan 1000 liraya aldım memnunum fiyat nasıl sizce arkadaşlar uyguna almışmıyım? sıfır aldım hiç kullanılmamış şekilde...

Bu özelliklerde o fiyata bulmak zor. Çok çok iyi almışsın üstadım güle güle kullan.

eyvallah üstad teşekkür ederim
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    kardesım meraba aynı bılgısayarı bende aldım gayet memnunum tek sorunum benım harddsıkden tıkır tıkır sesler gelıyor aynı sorun sendede varmı oda ıncelıne yada metal oluyosuna verıyorum belkı bozuk göstermedım bırde kardesım sana fatura verdılermı bende faturada çıkmadı

Orijinalden alıntı: ciha-T

kardesım meraba aynı bılgısayarı bende aldım gayet memnunum tek sorunum benım harddsıkden tıkır tıkır sesler gelıyor aynı sorun sendede varmı oda ıncelıne yada metal oluyosuna verıyorum belkı bozuk göstermedım bırde kardesım sana fatura verdılermı bende faturada çıkmadı
    Merhaba hocam.
    Öncelikle hayırlısı olsun. Sorunsuz bir şekilde kullanırsınız inşallah.

Bana da fatura verilmedi. Bu benim TTNET ten aldığım 2. cihaz. Öncekinde de fatura vermemişlerdi. Sadece taksitle teslim edildiğine dair bir belge veriyorlar o yeterli oluyor.

Hocam benim cihazdan her hangi bir ses gelmiyor. Hiç duymadım şimdiye kadar. Müşteri hizmetlerine bir danışın bence. Ayıplı ürünse vakit kaybetmeyin, değişim talep edersiniz.

HDD'den sesler gelmesi %90 oran ile bozulmaya işarettir. HDTune programının en son sürümü ile hız testi ve Error Scan yapıp sonuçları görsel olarak burada paylaşın lütfen. Ayrıca Error Scan yaparken Quick Scan seçemeğini işaretlemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim şuan ki sorunum recovery olmaması. Freedos ve win 10 yüklemek için tam format atmıştım, şuan ise bi yerleerden recovery image alamazsam servise göndermek. (Bir arkadaş lütfetsede bana verse çokda iyi olurdu :) )

-Arkaadaşlar dikkatimi çeken baaşka bir konu ise ekrn boyutu. Ekran boyutlarının ölçülerinden anlamam. Daha öncede bende Casper Nirvana 15.4 ekran vardı TW8 serisinden, bu cihaz ise 15.6 ekran. Aldığımız bu yeni cihazın ekranı 15.6 olmasına rağmen yüksekliği düşük gibi geldi. 15.4 yüksekliğe uzun enine kısa, 15.6 ise enine uzun yüksekliğine kısa. 15.6 ekran 15.4 ekrandan dahaa uzun ve dahaa yüksek olması gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusakar -- 17 Aralık 2014; 19:38:41 >

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/17/20141217_211051.jpg güvenlidir

fotorafı başka yerden upload ettım cunku mesajı yazarken dosya ekle bölümünden fotorafı sectım 1 saat bekledım yuklemedi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciha-T -- 17 Aralık 2014; 21:34:48 >
    hocam şuan hayattan sogudum dıye bılırım cok canım sıkıldı hdd ses gelmesı es gectım ama bugun gordugum ekranda yeşil bir nokta dokunmamla olusan cızgıler :( müşterı hızmetlerını aradım 2 kez yok bız bılgısayar olusan sorunlara cevap veremıyoruz casper arayın servısını arayın dıyor ben bu urunu alalı ya 10 oldu ya 13 gun olu ıade etme ve yanısı ıle degıstırme hakkım yokmu. ben nabıcam ekran servıse gıttıkden sonra ne anlamı var bunun off offffffffffffffffffffffffffff

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/18/20141218_1718281.jpg

Orijinalden alıntı: ciha-T

hocam şuan hayattan sogudum dıye bılırım cok canım sıkıldı hdd ses gelmesı es gectım ama bugun gordugum ekranda yeşil bir nokta dokunmamla olusan cızgıler :( müşterı hızmetlerını aradım 2 kez yok bız bılgısayar olusan sorunlara cevap veremıyoruz casper arayın servısını arayın dıyor ben bu urunu alalı ya 10 oldu ya 13 gun olu ıade etme ve yanısı ıle degıstırme hakkım yokmu. ben nabıcam ekran servıse gıttıkden sonra ne anlamı var bunun off offffffffffffffffffffffffffff

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/18/20141218_1718281.jpg

Hocam ne olmuş o ekrana öyle yahu.

Üstadım vakit kaybetme bence. TTNET ilgilenmez o konularla. Casper müşteri hizmetlerini aramanız lazım. 1 ay içinde ayıplı ürünleri değişim yapmaları gerekir diye biliyorum. Yanlışta olabilir. Değilse de ekran değişsin kafanıza takmayın bir şey olmaz. Her elektronik üründe böyle şeyler olabiliyor maalesef.

• ciha-T C kullanıcısına yanıt
    Üstadım şurayı bir gözden geçir istersen. Yerinde olsam tamirden ziyade direk değişim için uğraşırdım.

http://blog.milliyet.com.tr/ayipli-malin-iadesi-/Blog/?BlogNo=284536

hocam şimdi ttnetle işim yok casper servısıyle ısım var dırek ıhtar cekıp gonderıyım mı yada bılgısayarı goturup gıdeyım mı tamır olmasınında zıyada degısmesı daha mantıklı sonucta 13 gunluk bılgısayar birde ben buna win8 attım orjınal win8zıne nasıl cevırem servıse goturmek ıcın nası yapacagım bılmıyorum fatura ıstıcek buyuk ıhtımal faturada yok nasıl yapıcam bılmıyorum suanlık ekrandakı cızık gıttı yumruk attım suanlık bırsey yok ekranda ama aglancak halıme gulüyorum resmen nasıl yapayım hocam sımdı ıhtarmı cekeyım dırek bılgısayarı alıp gıdeyım mı servıse degısım fılan nasıl yapabılırım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.