Şimdi Ara

Casper G500 Siyah Ekran Sorunu ve Recovery Tusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Casper G500 pcde masaüstü şifre gir ekranına kadar geliyor, şifreyi girdiğimde ekran simsiyah.Fare gözüküyor fakat ekran gelmiyor. Bu durumu yaşayan varmı aramızda sorunu nasıl çözebiliriz.

    F8 guvenli moda açılışta giremiyorum, bir türlü Recovery ekranına ulaşamadım.Hangi tuşlar ile giriliyor onuda araştırdım fakat bulamadım. Sistem geri yükleme için.

    Yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Usbye Windows10 single language kurarak cihaza yeniden kurulum yapabilirsin. Tuş yok bunun için. Cihazı aç kapa yaparak onarim moduna geçirip oradan gelişmis secenklere girerek Windows recovery sağlam ise sıfırlayabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler hocam. Onarım moduna dahi geçemiyor sistem bozulmuş. Tek çare ilk alındığı gündeki image dosyasına geri dönmek bende öyle yaptım. İlk aldığım gün image dosyasını kayıt etmiştim. Yinede windows old yarattım pcde. Yeni kurulum sonrası c diskindeki herşeyi windows oldu üzerinden tekrar geri aldım.

    İlk aldığınız gün image almak çok önemliymiş. Biraz titiz olmanın faydaları.Recovery mod var ne gerek var demeyin. Recovery de bozulabiliyor.

    Son bir cümle, güncelleme sonrası pc bu hale geldi. Benzer durum yaşamamak için image almak en garanti yol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.