Şimdi Ara

Casper CN BMC2430C Isınma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper CN BMC2430C modelindeki laptopum çok ısınıyor bu aralar oyundayken çok daha fazla oluyor fandan gelen ses rahatsız ediyor neredeyse. Argus monitorle şuan 70-75 arası genelde 65 civarlarında oyundayken 90-97 civarlarında. Laptop 1 yıllık format atıcam yakında bir faydası olmaz bu konuda soğutucu alsam nasıl olur sizce, ısınan ve fazla ses gelen kısım sol tarafta ızgara gibi yani laptopun altında değil sol yanında şarj girişinini hizasında ızgara gibi nasıl bir soğutucu almalıyım ya da başka önerisi olan varsa lütfen paylaşın. Şimdiden teşekkürler...

• Soğutucu alsanız da şu durumda en fazla 5 derece fark eder. Casper'lar zaten ısınmalarıyla meşhurdur. Bunu önlemek için işlemci fanını temizlemek ve termal macun yenilemesi yapmak gerekir. Servise de verebilirsiniz.. Siz açarsanız garanti dışı kalabilir..

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Soğutucu alsanız da şu durumda en fazla 5 derece fark eder. Casper'lar zaten ısınmalarıyla meşhurdur. Bunu önlemek için işlemci fanını temizlemek ve termal macun yenilemesi yapmak gerekir. Servise de verebilirsiniz.. Siz açarsanız garanti dışı kalabilir..

Evet haklısınız soğutucu ile ne kadar verim alıcam ki! Ben içini açarım açmasına da daha 2 yıl garantisi var servise versem saçma olmaz mı hiç bir problem yok aslında sadece fazla ısınma yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum da birde ücret alırlar mı bimeks'ten almıştı babam eskişehirden ama biz istanbul da oturuyoruz.

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

Soğutucu alsanız da şu durumda en fazla 5 derece fark eder. Casper'lar zaten ısınmalarıyla meşhurdur. Bunu önlemek için işlemci fanını temizlemek ve termal macun yenilemesi yapmak gerekir. Servise de verebilirsiniz.. Siz açarsanız garanti dışı kalabilir..

Evet haklısınız soğutucu ile ne kadar verim alıcam ki! Ben içini açarım açmasına da daha 2 yıl garantisi var servise versem saçma olmaz mı hiç bir problem yok aslında sadece fazla ısınma yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum da birde ücret alırlar mı bimeks'ten almıştı babam eskişehirden ama biz istanbul da oturuyoruz.

Isınmadan kapanıyor diyin. Ücret almazlar herhalde. Herhangi bir bimekse götürsen de olur..

Ahmet Teke ||| Flickr

• Yada aşırı ısınma ve ses problemi var diyin. İşte garantisi olduğu için başka bir yere götürmedim. Ve temizleme işlemini yanına not düşersen gerekeni yapmaları lazım.. Üstündede durmayı unutma, garantiden 3 ay bilgisayar beklediğimi bilirim.

quote:

quote:

Isınmadan kapanıyor diyin. Ücret almazlar herhalde. Herhangi bir bimekse götürsen de olur..

İki kere kapandı ama sürekli kapanmıyor evet vereyim bi garantiye temizlik yapsınlar büyük ihtimalle ondandır önce bir format atsam garanti gider mi? win8 kurabilirim ama orjinal cd ile win7 kurarım büyük ihtimalle. Ücret almamaları lazım herhangi bir bimeks'e götürürüm yakında tşkkrler.

quote:

Orijinalden alıntı: w0s3ra

Yada aşırı ısınma ve ses problemi var diyin. İşte garantisi olduğu için başka bir yere götürmedim. Ve temizleme işlemini yanına not düşersen gerekeni yapmaları lazım.. Üstündede durmayı unutma, garantiden 3 ay bilgisayar beklediğimi bilirim.

3 ay mı o kadar bekleyemem. Temizleme yapsalar yeterli zaten oyunda çok ısınıyor cidden bu bir sorun sonuçta.

• quote:

Formatın garantiye bir etkisi olmaz. Sizin sorununuzun çözümü temizlik..

Ahmet Teke ||| Flickr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo G560 Isınma Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Lenovo G570 Menteşe sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Yeni Acer Aspire Isınma Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.