Şimdi Ara

Casper CHY serisi ve WiDi (Video Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GG den Casper Nirvana CHY.4702-8N45A-N aldım. Yaklaşık 1400TL ye maloldu.. Önceki Laptop umda Casper olduğundan ve 4-5 yıldır sıkıntısız (Pil Pert oldu) kullandığımdan bunu tercih ettim.

I7 işlemci HM87 anakartı var fakat WiFi si intel değil. Intel sitesinden WiDi update tools u indirdim. Tabiki WiFi si testi geçemediğinden doğal olarak çalışmadı..

TV LG 42 LN575S model TV WiDi desteği var ve GM Discovery ile bağlanabiliyorum..

Dün bir baktım Benim evdeki TV ler (42 LN575S ve 47LW5500) PC de Cihazlar sekmesinde görünüyor. Her iki TV Yürütme mensünde görünürken WiD Miradcast desteği olan 42LN575S TV Projektör sekmesindede görünüyor.

Win8 de sağ kenarda bulunan menüdeki cihaz tıkladım buradan Yansıt ı tıkladım ikinci ekran tataması yaptı ve Benim 42LN575S i buldu Buna tıkladım Masa üstü görüntüm sesi ile birlikte TV de karşımda idi..

Yani intelin WiDi uygulama programından testi geçemedği halde Win8 bu WiDi işini halletti..

Sizinde başınıza böyle bir durum geldimi? Bilgilerimizi paylaşalım..

Telefondan video çekmeye çalıştım. En kısa sürede Youtube ye atacağım.. Bir ara temiz video çekmeye çalışırım..

http://www.youtube.com/watch?v=i5OsG6mdtyY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 13 Haziran 2014; 7:34:51 >

• Video eklendi..

Bu arada zorda olsa Sayfaya Youtube eklemesini öğrenmiş oldum. Sondaki bir boşluk karakterinden uğraşıp duruyormuşum...

Telefon çok kıpırdamış ama görüntü fena değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 13 Haziran 2014; 7:53:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.