Şimdi Ara

Casper-cdvti4790a Oyun için alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynamak amacı ile bu bilgisayarı almayı düşünüyorum açıkcası piyasayı araştırmadım ve bilgisiyar toplama işindende anlamam.Fiyat açısından beni biraz zorlayacak bir ürün
    Sizin görüşlerinizi almak istedim bu paraya bu bilgisayar alınır mı?Almış olsam oyun oynarken oynayacağım oyunları kaldırır mı.Yeni çıkan tüm oyunları oynamak istiyorum.Assassin creed,battlefield gibi örneğin.
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cdvti4790a-intel-core-i7-4790-36-ghz-8-gb-1-tb-2gb-nvidia-gt730-win-81.html#ozellikler

• Onermem. Gt730dan hayir gelmez. 2gb ekran karti var diye goz boyuyorlar. Bir de i7 koymuslar tamam hadi goz boyayalim mantigindalar. Islemci iyi, ama ekran karti kotu. Ayrica hazir kasa almayin. Forumda konu acin butcenizi belirtin arkadaslar size cok daha iyi sistem dizerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1700 liraya i7 makine toplayamazsn tamam eyvallah ama daha cok oyun oynayacagın bir bilgisayar toplanır yani misal:

Asus h97m pro
    Intel i5 4460 işlemci
    4gb corsair vengeance 1600mhz ram
    thermaltake versa ii 500w kasa
    1tb wd blue disk
    Powercolor r9 270 ekran kartı

Heralde o fiyatlara denk geliyo paran artarsa bi 4gb bellek daha alırsın tabi bunla daha çok oyun oynarsın daha iyi powerın olur daha kaliteli anakartın ve ekran kartın olur ama işlemciden kısarsın :)
  • Casper'ın hiçbir makinesiyle oyin oynanmaz masaustu pc lerde kullandigi anakart bi kere rezalet.H81 diyor ki bu chipseti clevo diye bi marka uretiyordu. Ekran karti dersen gt730 ram markalari bilinmiyor. Hemde cok pahalidir.Buna verecegin parayla cok güzel sistemler dizilir.Bilgisayardan pek anlamayan adam i7 islemciyi görünce iyi zannediyor.Oyun icin alacaksaniz ve paraniz kısıtlı ise AMD sistem toplayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sağolun.toplama olayına bakayım biraz dedim öyle çok çeşit varki bildiğimide unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimsanat

arkadaşlar sağolun.toplama olayına bakayım biraz dedim öyle çok çeşit varki bildiğimide unuttum.

ben sana baştan sona yardımcı olacağım yeter ki şu kazığı yeme çok pişman olursun ve üzülürsün yoksa.

MSI
    970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    206 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    304 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    138 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    154 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    297 TL

MSI
    R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    634 TL

Toplam : 1750 TL

• quote:

Arkadaşlar oyun oynamak amacı ile bu bilgisayarı almayı düşünüyorum açıkcası piyasayı araştırmadım ve bilgisiyar toplama işindende anlamam.Fiyat açısından beni biraz zorlayacak bir ürün
    Sizin görüşlerinizi almak istedim bu paraya bu bilgisayar alınır mı?Almış olsam oyun oynarken oynayacağım oyunları kaldırır mı.Yeni çıkan tüm oyunları oynamak istiyorum.Assassin creed,battlefield gibi örneğin.
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cdvti4790a-intel-core-i7-4790-36-ghz-8-gb-1-tb-2gb-nvidia-gt730-win-81.html#ozellikler

Ben bu siteye bakmasaydım hazır kasa alcaktım. Hazır kasa tuzağına düşmeyin ben toplama işinden anlamazdım.Burda sana bi sistem sölesinler güzelce vatan a git bu bilgisayarı toplarmısınz de direk topluyorlar.Ben öle yaptım şu anda herhangi bi skıntım yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Gigabyte Laptop Alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

arkadaşlar sağolun.toplama olayına bakayım biraz dedim öyle çok çeşit varki bildiğimide unuttum.

ben sana baştan sona yardımcı olacağım yeter ki şu kazığı yeme çok pişman olursun ve üzülürsün yoksa.

MSI
    970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    206 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    304 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    138 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    154 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    297 TL

MSI
    R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    634 TL

Toplam : 1750 TL

Bı sistem güzelmiş murat arkadaş toplamış.Bence bunu al

Neden ram i 4gb koydun onu anlamadım ama bence 8gb olsa daha iyi olurdu

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Merhaba adaş. Daha evvel hiç kasa toplamadım, birkaç kez hazır sistemin kapağını açıp temizlemişliğim var o kadar. Şimdi kendim denesem altından kalkabilir miyim bu işin? Bilgisayar mühendisliğinde hazırlık okuyorum şu an, ilk sene donanım öğretilecekmiş. Olmazsa 1 sene beklerim öyle toplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasilva38

Bı sistem güzelmiş murat arkadaş toplamış.Bence bunu al

Neden ram i 4gb koydun onu anlamadım ama bence 8gb olsa daha iyi olurdu

+ 4gb ram = 150 lira

total 1900 lira

quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Merhaba adaş. Daha evvel hiç kasa toplamadım, birkaç kez hazır sistemin kapağını açıp temizlemişliğim var o kadar. Şimdi kendim denesem altından kalkabilir miyim bu işin? Bilgisayar mühendisliğinde hazırlık okuyorum şu an, ilk sene donanım öğretilecekmiş. Olmazsa 1 sene beklerim öyle toplarım.

hayır sen kurcalama aldığın yerde montajını yaptırt vatan ücretsiz yapıyor inventusta öyle galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Kasım 2014; 20:25:15 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkürler
  • Bir kişi daha casper dan kurtarılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Tamamdır, teşekkürler

bir sıkıntın olursa 7/24 mesaj at mutlaka yardım alırsın.
  • Casper alıcana bu sistemi topla 83 TL AŞTI AMA SİSTEME DEĞER.
    Site:http://www.eksenbilgisayar.com/
     Casper-cdvti4790a Oyun için alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatat07 -- 15 Kasım 2014; 21:52:48 >
  • casper dan uzak durrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.