Şimdi Ara

Casper All İn One Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir all in one alacağım. Oyun oynamayacağım çünkü PS4/3 te oyun oynayacağım. Alacağım All in One'ı sadece film izlemek ve internette dolaşmak için kullanacağım. Sizce nasıl? Ben görünümünü alan beğendim. Sizce almalı mıyım?

Casper All İn One: http://www.casperstore.net/?urun-3295-casper-nirvana-one-pc-nas-459s-4t45a

• Alynmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz dostum.Bende alacaktım fakat bir bilgisayarcı arkadasım sayesinde almadım.Parcaları kotu ve kotu bir anakartı varmıs.Ekran kartının felan kotu bir markası varmıs.Pegatron
  • casperin hiç bir şeyi alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinekvalesi41 -- 18 Eylül 2014; 22:27:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekvalesi41

casperin hiç bir şeyi alınmaz

Aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • casperı almayı aklından geçirmen hata dostum sakın bulaşma.
  • Zamanında bi hata yapıp casper aldım .Casper'ın tüm parçaları dandik tavsiye etmem. Made in China üzerine made in Turkey diye etiket yapıştırıp satıyolar habire.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    All in one vs HDMİ+monitör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki bana 1950 tl ye oyun için değil ama internette rahat dolaşabileceğim, programları rahat bir şekilde çalıştıran bir all in one önerebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazark

Peki bana 1950 tl ye oyun için değil ama internette rahat dolaşabileceğim, programları rahat bir şekilde çalıştıran bir all in one önerebilirmisiniz?

allinone mı illahaki
  • Notebook da olabilir. Fakat ya mağazası olan sitelerden ya da hepsiburada.com gibi güvenilir sitelerden alabileceğim bilgisayarları gösterin.d
  • Vatan'da lenovo aio vardı aldım dükkanımda kullanıyorum. Win 8.1 ile çatır çatır valla donma kasma yok. 1500 civarı vermiştim.

• casperdan uzak durun bedava verılse almayın
  • Casper,Acer bunlardan uzak durucan DELL de öyle aslında marka olarak çok iyi fakat sorun çıkartıyor sürekli

• 1950TL ye oyun içinde internet içinde film içinde çok güzel pc toplanır ama kullanımı daha portatif olsun diyorsan laptop al laptop alacaksanda asus yada lenovo al
  • Açıkçası sırf tüketim için, yani internet film ve müzik için 2000₺ verilmez. Verilse de Casper alınmaz. İlle de masaüstünde bir monitör dursun, adı all ine one olsun diyorsanız, son seçtiğiniz ürün mantıklıdır. 2000₺ ödemek için azimliyseniz arkadaşların da dediği gibi notebook daha mantıklı. Bana göre ise 22" civarında bir monitor tv alıp, o tv'nin arkasına vesa ile mikro atx kasa takmak, sistemi de amd 7700 apu ile kurmak hem tv hem oyun oynayan hem all in one tarzı hem de diğer her şeye yetecek uzun ömürlü bir pc sahibi olmak demek.

http://www.dark.com.tr/donanim/pc-kasa/dark-minivesa-ii-60w-adaptorlu-monitor-arkasina-takilan-mini-itx-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 6 Ekim 2014; 13:05:31 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.