Şimdi Ara

Casper 1TB Bilgi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farkettim casperda HDD işine girmiş. Resimlere bakılırsa gerçekten çok güzel kasaya sahip ürünleri var ancak detaylı pek bir bilgi yok.

Merak ettiğim hani resimlere kanmamak lazım alan biri resim koyabilirmi.
    2. ve en önemlisi içindeki HDD ne markadır?
    3. sü 1TB 1.000GB yazmşlar. Bu ürün şimdi 1.000 GB mı ? 930GB mı? (Aslında 1TB da 70GB pek batmaz ama) :D
    4. güvenilirmi?

Şöyleki Bende 500GB essential Western Digital var. Doldu taştı. Yeni HDD alcaktım.

Hepsiburadadan
    500GB WD Home edition alcaktm ki; (200lira)
    750GB Toshibayı gördüm (200lira) ona karar verio gibi oldm felan biraz bekliyim dedim dolarla birlikte 10 lira arttı fiyatı. derken şimdide bitiyormuş ürün. (walla iyi sattılar :) ) Birde Tipine güvenemiyorum Toshibanın herkes Resimdekinden farklı gri birşey olduğunu söylüyor. Ben öyle gri felan pek sevmem siyah olcak :) Birde hiç bilgi yok kaç gr dr kg dr?

Sonra şimdide 1TB Casper gördüm kuru sabitlemişler (270lira) özellikleri aşşağıda. kasasıküçük resimde hoş gözüküyorda. Ne biliyim. şimdi büyük resmi vardı dandik gözüktü :D

quote:

Özellikleri Bu.
    Ürün Detayları

* Usb 2.0 göre 2-3 katı performans sağlayan e-SATA bağlantısıyla hızlı veri alışverişi
    * 1TB Kapasite (1.000 GB)
    * Güçlü soğutma sistemi sayesinde yüksek performans
    * PC, Notebook ve Macintosh'lere kolay bağlantı
    * Windows XP, Vista, MAC ve Linux ile uyumlu

Paket İçeriği

1. Casper 3.5" e-sata&usb 2.0 taşınabilir disk
    2. e-SATA External Data Kablosu
    3. Usb 2.0 Data Kablosu
    4. Adaptör

Boyutlar
    Uzunluk: 20cm
    Genişlik: 13cm
    Kalınlık: 4cm

Ağırlık: 1,144 kg.

bilemiyorum valla ne yapcam. 1 TB dolduramazsın alma feln demeyin :D internetim 10Mbit olduu için sürekli birşeyler indiriyorum. Laptopumda E-sata olmadığıı ve uzun bi süre laptop deiştirmiceime göre e-sata beni pek alakadar etmiyor.

öle yani

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim? Ve özellikle Casper hakkındaki yorumlarınız? Hiç biyerde bişey yazmıyor.

Birde bendeki WD500GB 1.15kg imiş.
    Bu Casper 1TB da 1.14KG. Plastikmi ne bunun kutusu anlamdm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romsage -- 21 Şubat 2009; 0:58:48 >

• @ romsage

Cihaz 1000 gb olarak göstermez illaki

Sende ki WD 500 gb de tam olarak 500 gb göstermiyordur.
    bende ki 320 gb 300 olarak gözüküyor mesela :}

WD den memnunsan değiştirme derim.
    Casper araştırmadım ama .
    WD den şaşılmaz .

• Eet canım biliorm. Bendeki 500GB lıkta 465GB ta. (hani 0.93le çarpıorz.) Bunlar 1000GB die ayrıca belirtince dedim ilginç. :)
    Zaten Düşündüm bencede Casper ne iydüğü belirsiz bişi :) içindeki HDD si tipi mipi.
    Hani Toshibayıda bilmiorm da toshibaya karar verdim. :) Bide tipini görsem yetcekte işte.
  • O kadar alternatif varken Casper...

WD,Seagate,Lacie,Toshiba vs. bu ürünlere göz atın.

Casperı ilk siz deneyipte pişman olmaktansa, ileride gelen yorumlara bakarak tekrar düşünebilirsiniz.

Ama şu anda tavsiye etmiyorum.
  • tam emin değilim ama sanırım casper diskler içinde seagate hard disk var o yüzden bence güvenilir
  • benim bundan önceki pcim casperdı vede seagate hdd vardı şimdiki pcim de casper ve bundada seagate hdd var büyük ihtimal seagatedir.
  • valla ne yalan söyleyeyim tasarımı benim de hoşuma gitti. Yalnız koca koca Casper yazmasaymış daha hoş olurmuş E-sata olması önemli bir +, ürünü alanlar bir inceleme yapar artık forumda :).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook SSD ve Ram tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.5'' 320 gb lık casper ı sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek e sata varmış gayet iyi gibi fiyata göre özellikler
  • Arkadaşım Casper marka fiyat bakımından güzel;anvak teknik servis çok öenmli forumda Casper kulanan arkadaşlarımız var onlara bir danışını Casper'in Teknik Desteği nasıl diye?
  • artık çok geç umarım iyidir teknik servisi zaten bozulunca seagate bana yenisini yolladı onlar öle yapar tamir edecek durumları yok
  • ahmet331, umarım öyledir arkadaşım çünkü Casper kulanana ve Donanım Haber'de şikatçi olanları bizzat gördüm servis kötü diyorlardı.
  • o zaman şöyle dua edeyim umarım servisle işim olmaz
  • ahmet331, arkadaşım Allah kabul etsin.
  • hahaha sağol ya önce babam kabul ederse sonra Allah a havale edicez
  • geldi bugün alet toshiba disk var içinde test ettim 4.37 gb tek dosyayı usb ile 3,17 dakikada e-sata ile 1,4 dakikada attı valla alet güzel sormak istediğiniz birşey olursa söyleyin arkadaşlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet331 -- 26 Şubat 2009; 0:04:41 >
  • Ya arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz?? Bende Casper 1TB taşınabilir disk almıştım hepsiburada.com'dan. Yalnız bir türlü XP ye tanıtamadım.Aygıt Yöneticisinden baktım PCMCIA ile Flash bellek aygıtları alt sekmesinde- M-Systems DiskOnChip 2000 var ama üzerinde ! (ünlem) işaretide var :(Yani Xp'ye nasıl tanıtabilirim arkadaslar Casper 1TB T.Diskin yanında Driver CD si felan da gelmedi gerci daha öncede Philipsin almıstım ondada yoktu onu takmıstım hemen olmustu.Nasıl çalıştırabilirim yardım ederseniz cok sevinirim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayavuz2007 -- 25 Şubat 2009; 22:43:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet331

geldi bugün alet toshiba disk var içinde test ettim 4.37 gb tek dosyayı usb ile 3,17 dakikada e-sata ile 1,4 dakikada attı valla alet güzel sormak istediğiniz birşey olursa söyleyin arkadaşlar ;)

http://www.hepsiburada.com/casper-2.5-5400rpm-tasinabilir-disk-/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84907
    ürün bu galiba kasa olarak güzele benziyor fiyatta bence çok iyi esata var en başta bir kaç test daha yapabilirmisin ve tavsiye edermisin

• http://forum.donanimhaber.com/m_30057482/tm.htm

tamamdır arkadaşlar ekledim incelemeyi merak ettiklerinize yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar

evet kardeş bendekide 320 gb olanı aynı disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet331 -- 26 Şubat 2009; 16:21:23 >
  • eyvallah üstad
  • Arkadaşlar yeni CASPER 1 TB lık Harici HDD aldım.. Bugn taktım bilgisayara ve tuşundan açtım..
    Masaüstü ekranında sağ alt köşede USB Aygıtınız kullanıma hazır yazısı çıktı ancak bilgisayarım'a girdiğimde bu harici hdd yi gösteren bir simge oluşmadı.. Harici diski formatlamak için Bilgisayar'ıma sağ tıklayıp ---> Yönet ---> Disk Yönetimi dediğimde ise Bağımlılık Hizmeti ve ya Grubu Başlayamadı uyarısı veriyor ve Disk Yönetimi'ne giremiyorum... Bu sorunu çözüp,harici harddiski kullanmaya başlamak istiorum,can sıkıcı bir durum çünkü :( Yarıdmcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.