Şimdi Ara

casio GWG-1000-1A3DR & Casio GPR-B1000-1BDR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, İki saat arasında hangisi tercih edilmelidir kararsız kaldım açıkçası .Kullanan ve bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
    https://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/GWG-1000-1A3/
    https://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/GPR-B1000-1B/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calaberno -- 10 Aralık 2019; 15:6:9 >

• İkisini de kullanmadım ama epey inceleme fırsatım oldu. GPR, diğer adıyla Rangeman çok daha özellikli bir akıllı saat ve dahili GPS'i bulunuyor. Oldukça da büyük ve heybetli bir model.

GWG ise quad sensörü olan daha klasik bir saat ayarında, yani bu modelde sadece altimetre, barometre, sıcaklık, pusula özellikleri var.

Her ikisi de safir camlı diye hatırlıyorum.

Bana kalırsa bir de GG-1000 modeline bakın. Bu model hem normal bilekler için daha uygun, hem de özellikleri ve fiyatı ile daha makul bir saat düşünürseniz.
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

İkisini de kullanmadım ama epey inceleme fırsatım oldu. GPR, diğer adıyla Rangeman çok daha özellikli bir akıllı saat ve dahili GPS'i bulunuyor. Oldukça da büyük ve heybetli bir model.

GWG ise quad sensörü olan daha klasik bir saat ayarında, yani bu modelde sadece altimetre, barometre, sıcaklık, pusula özellikleri var.

Her ikisi de safir camlı diye hatırlıyorum.

Bana kalırsa bir de GG-1000 modeline bakın. Bu model hem normal bilekler için daha uygun, hem de özellikleri ve fiyatı ile daha makul bir saat düşünürseniz.
    selam arkadaşlar,

GPR-B1000-1BDR modelin her hangi bir aktivite sonrası sanırım pilini şarj etmek gerekiyor,ayrıca bildiğim kadarı ile güneş enerjisi özelliği var,o zaman bu saati şarj etmek neden diye insan düşünmeden edemiyor basit mantıkla,tabiki akıllı bir saat gibi bir sürü fonksiyonu var ama saatin içindeki güneş enerjisi sistemi ile pil kendini bir şekilde şarj eder diye düşünüyor insan,şarj bitiyor ise bu saatin kapanma gibi bir durumuda o zaman mevcut,ya da sadece fonksiyonel özellikler içinmi acaba şarj'a ihtiyaç duyuyor,o zaman da sadece zamanı göstermek için sanırım güneş enerjisi ile şarj olan bir 2.pilmi kullanıyor ?

saat kocaman bu cüsseye göre insan içinde ileri teknoloji bir pil sistemi var diye düşünüyor,şarj açıkçası biraz kafa karıştırıcı,almayı düşünüyorum bu soru işaretlerine mantıklı bir cevap bulamadım.

teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casio EQS-A500RB hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.