Şimdi Ara

Casio EQS-A500RB hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu saaten aldım yurtdışından sipariş verdim 200 tl . Türkiyede 900-1100 arası değişiyor fiyatı çok araştırmadım gönderen arkadaşım .

Ama pek bilgi bulamadım internette .

Varmı aramızda kullanan veya bilgi sahibi olan.

Casio EQS-A500RB hk.

Birde arkadaşlar milletin casio saatlere bir önyargısı var yoksa bana inatmı yapılıyor anlam veremedim

Gösteriyorum bu saati güzel diyor markasını soruyor casio deyince burun kıvırıyor casio o kadar dandik bir markamı , öte yandan adamın kolunda replika saat var .

Bir tavsiyedede bulunayım , replik saat olsun telefon olsun bir çok ürün denedim kullandım fakat hiç birinden hayır gördüğümü söyliyemem . Armani çakması ssaat aldım hesapta birinci kalite ne tarih çalışır ne bişey 10 gün sonra bozuldu :)

ulysse nardin aldım 3 ay sonra kordono koptu kordona 70 tl verdim ama olmadı saat hiç oldu , bunları dahada çoğaltırım .

Karar verdim 20 tl olsun özeliği olmasın ama orjinal olsun .

Gidip replika saate 200 vereceğime orjinal saate veririm daha mantıklı .

Casioya karşı önyargıyı anlıyamadım halbuki edificenin saatleri çok hoş . 3 tane getirttim yurtdışından 3 taneside 3 yıldır sorun çıkarmadı .

• 200 tl.ye orjinal olduğuna emin misin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

200 tl.ye orjinal olduğuna emin misin hocam?

Orjinal hocam hic şüphem yok. Arkadasim gönderiyor diğer 3 tanesini test ettirdim sorun yok. Kutusunda casio hologrami herseyi mevcut. Replika olsa su alirdi birini arkadasima verdim dalis yapiyor hic bir sikayeti yok cami bile cizilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unnamedist

http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-Sale-2014-NEW-Men-s-Quartz-Movement-Watch-EQS-A500RB-1AV-fashion-military-quartz/1202870_1864689267.html

arkadaşın fazla istemiş senden 50 dolardan fazla verme

Buna güveneceğime arkadaşıma güvenirim daha mantıklı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

quote:

http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-Sale-2014-NEW-Men-s-Quartz-Movement-Watch-EQS-A500RB-1AV-fashion-military-quartz/1202870_1864689267.html

fiyat ortada ne kadar vereceğiniz size kalmış :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

quote:

fiyat ortada ne kadar vereceğiniz size kalmış :)

Ben fiyattan memnunum , fiyatı tartışmıyoruz , saati kullanıp bilgiverebilecek kişilerin yorumları daha önemli .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASİO EXILIM EX-Z110 MODEL
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu saatten almayi planliyordum. Arkadasiniz bir tane de bana getirtebilir mi?

• eğer sahte olmadığına eminsen ki sahte değil eminim diyorsun o zaman fiyat güzel bende bu saatin düz hali var yani eqs 500db yanlızca özel günlerimde kullanıyorum ama bozulacağından değil temiz dursun diye ama başka bir saatim daha var ef 501 tam 10 senedir kolumda hiç bişeyi de yok camında çizik bile zor görünüyor kısacası sen o burun kıvıranlara bakma asıl onların saat kadranında beş tane motor yok neyse bu saatin kendi sitesi http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/EQS-A500DB-1AV/ saat aynı sadece deri -plastik-çelik kordon ve kasa durumuna göre model sonundaki harfler değişiyor ayrıca

• ayrıca saatin modelini veya altındaki modül numarasından kullanım kılavuzuna ulaşırsan daha rahat ayarlarsın ayrıca zaten kullanım kılavuzu olmadan kesinlikle ayarlayamazsın gerçekten çok zor ve ince ayarlara girmen gerekiyor ama bir kere ayarladınmı hiçbir şeyine karışmana gerek yok bulunduğun yılda şubat 28 çeksin sorun yok kendisi otomatik 3 gün atlıyor karanlık ortam örneğin kutusunda 1 hafta kalsın kendisi otomatik olarak tüm kadranlarını durdurur saat alttan çalışmaya devam eder sen saati kutusundan çıkardığın an gün ışığını gördüğünde günün hangi saatindeysen gelir orda durur şimdilik bu kadar iyi geceler saatin hayırlı olsun güle güle kullan...

• Saatte sıkıntı çıktı geri gönderdim ayrıca dediğiniz güncelleme olayı türkiyede çalışmıyormuş edindiğim bilgiye göre .

Saat çok güzel bakalım buna eşdeğer başka alternatiflere bakıyorum .
  • saatte sıkıntı çıktı diyorsanız bişey diyemem ama güncelleme olayı derken tarihi otomatik geçişinden bahsediyorsanız türkiyede çalışıyor saatin kadranında atina yazıyor 1 yanında Atina'nın saati Türkiye'nin saatiyle aynı saat diliminde otomatik geçişlerini yapıyor kendim kullandığım için biliyorum alternatif arıyorsanız o fiyat bandında size kendim kullandığım saati öneririm... Eqs 500db tr fiyatları 400-550 arasında oynar detaylı bilgihttp://www.tr-kaynak.com/2011/02/casio-eqs-500c-1a1dr/ daha önceden söylediğim gibi sondaki harfler saatin kordon ve kadranının plastik veya çelik olduğunu belirtir hoşçakal... Kullanım konusunda yardıma ihtiyacın olursa ben buralardayım...

• konuyu tekrar up ediyorum ama; bu şekilde saat almak isteyip bilgi arayan arkadaşlara yol göstermekde bir vazife...

Arkadaşlar edifacelerin felaket bir şekilde sahteleri dolaşıyor.Hatta Türkiye deki büyük e ticaret sitelerinin bir kaçında da yarı fiyatından daha ucuz bir fiyata satılıyor. Hatta bazı ilanlarda "Casio saatler orjinal kutuları ile gönderilmektedir" diye kelime oyunları da yapılıyor.

Saati satanlar ile irtibata geçiyorsunuz, otomatik takvim,alarm,geri kronometre Türkiyede desteklenmiyor diyorlar.EeeBende 550 modeli var hepsi çalışıyor diyorsun, utanmadan birde kızıyorlar.

Türkiye'de casionun 2 tane ithalatçısı var.Casio saat alırken bune dikkat edin.
  • Evet arkadaşlar maalesef çok fazla sahte var !
    Casio konusunda çok fazla tecrübeye sahibim konuyu açan arkadaş yurtdışından gelen ürün için sahte değil diyor ama kesinlikle sahtedir. Ve hatta % 100 sahte arkadaşlar.
    Bahsi geçen fiyata TR de ki ithalatçi firmaları ürünü getirtemiyor bunu bilin neden TR de siteler de fiyatları fazla sanıyorsunuz?
    Casio konusun da yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. Dikkat edin 200 TL sahte ürün almak yerine 300-350 TL orijinal alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.