Şimdi Ara

Casio G-Shock GA-100 Kutu Açılışı [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar internetten yaptığım 1 aylık araştırma sonucu bu saatte karar kıldım, samsundaki bir saatçide buldum, mavisi için 5 gün bekledim, 240 tl ye aldım. şunu açıkca söyeyebilirimki bu fiyata bu tür saatler içerisinde en iyisi bu, sizi her açıdan tatmin edecektir. sanırım daha iyisini bulamazdım.resimleri çatı katında çektim, büyüklüğü oldukça tatmin edici bende bakarken küçükmü olur diye düşünüyordum ancak bildiğiniz adam saati, çocuk saatiyle alakası yok. kalitesini ortaya koyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 29 Ocak 2015; 17:22:16 >

• güzel saat güle güle kullan, benim kuzende farklı rengi vardı 260a almıştı sanırım
  • mükemmel saat bende almayı düşünüyorum.
  • Oncelikle gule gule kullan bende bu saatten aldim tabi seninki gibi orjinal degil replica cinden getirdim butce meselesi fakat adamlar kopyalamakta gercekten isin ehliler bosuna demiyolar cinliler gormesin diye xD tek calismayan fonksiyonu ortadaki kuucuk kronemetre belkide ben bulamadim ayarini iyi gunlerde kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güle güle kullanın test bekliyoruz..

15m den düşme
    200m su altı
    çekiç ile vurma
    arabanın üstünden geçmesi
    köpek ısırması
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

güle güle kullanın test bekliyoruz..

15m den düşme
    200m su altı
    çekiç ile vurma
    arabanın üstünden geçmesi
    köpek ısırması

hocam su testiyle düşme testini yapmak istiyorum ancak biraz hevesimi alim diyorum sonra %1 olacak ihtimal beni bulur 1-2 ay garantiyle uğraşmayalım
  • zülfikarr kullanıcısına yanıt
    hocam saat ilanlarında var , ben satıyorum ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denizde kullandım , hiçbir sorun yasamadım ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenpounds

denizde kullandım , hiçbir sorun yasamadım ......

hocam sormak istediğim bir kaç soru var, denizde kullandıktan sonra saatte görünüş olarak bi farklılık oldumu birde buhar falan yaptımı, birde ne kadar zamandır kullanıyorsunuz pil ömrü nasıl
  • saat 3 yıldır kullanıyorum , pil yeni değişti , pil ömrü 3 yıl , yeni pil fiyatı 15 TL panasonıc,
    görünüş olarak değişiklik yok , deniz tuzundan dolayı silikon kayısı sertleşiyor , saatde benimle birlikte duş alınca rahatlıyor

ben satıyorum ilan verdim , kesinlikle tavsiye ederim , burberry , CK saatim var ama hepsi çekmecede yaşlanıyor.

yeni serilerden alıcam , malum yeni seriler 800 tl civarı
  • quote:

saat 3 yıldır kullanıyorum , pil yeni değişti , pil ömrü 3 yıl , yeni pil fiyatı 15 TL panasonıc,
    görünüş olarak değişiklik yok , deniz tuzundan dolayı silikon kayısı sertleşiyor , saatde benimle birlikte duş alınca rahatlıyor

ben satıyorum ilan verdim , kesinlikle tavsiye ederim , burberry , CK saatim var ama hepsi çekmecede yaşlanıyor.

yeni serilerden alıcam , malum yeni seriler 800 tl civarı

aynen bu yeni seriler süper, bu pili yetkili servismi değişti yoksa normal saatçidemi değişti hocam

• yetkili servis pil değişimi yapmaz , satıcı bayide değişti ,
    su yalıtım fitili özenle takıldı sorun yok ,

http://forum.donanimhaber.com/m_102324590/tm.htm
  • quote:

yetkili servis pil değişimi yapmaz , satıcı bayide değişti ,
    su yalıtım fitili özenle takıldı sorun yok ,

http://forum.donanimhaber.com/m_102324590/tm.htm

hocam 2-3 yıl kullanılmış bir saat için 140 biraz fazla gibi geldi, bence hatrı sayılır bir fiyat girerseniz daha dikkat çeker, 100-110 bandında rahat gider, 60-70 fazla verip 0 almayı tercih eder insanlar, siz kaça almıştınız hocam ?
  • .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

arkadaşlar internetten yaptığım 1 aylık araştırma sonucu bu saatte karar kıldım, samsundaki bir saatçide buldum, mavisi için 5 gün bekledim, 240 tl ye aldım. şunu açıkca söyeyebilirimki bu fiyata bu tür saatler içerisinde en iyisi bu, sizi her açıdan tatmin edecektir. sanırım daha iyisini bulamazdım.resimleri çatı katında çektim, büyüklüğü oldukça tatmin edici bende bakarken küçükmü olur diye düşünüyordum ancak bildiğiniz adam saati, çocuk saatiyle alakası yok. kalitesini ortaya koyar.

Güzel saat hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

• Hocam yanlış anlamayin bir kaç arkadaşım g-shock kullanıyor ama biraz çocuksu degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Langerius

Hocam yanlış anlamayin bir kaç arkadaşım g-shock kullanıyor ama biraz çocuksu degil mi ?

1983'ten beri üretiliyor bu g-shock modeller..ve 1983'ten beri bunu söyleyen 1626633773828282. kişi sen oldu tebrikler :))

• Hocam özellikleri neler alıcıları neden bu kadar fazla ?

• en önemli özelliği sağlam olması diyebilirim dostum sana..gerçi casionun bütün dijital serileri sağlam ama g-shock bu konuda tam anlamıyla efsane..özellikle son yıllarda dağcısından sporcusuna,dalgıcından hollywood yıldızlarından tut işte rapçi emineme kadar çok popüler oldu ve onun dışında bütün ağır işlerde çalışanlar tarafından tercih ediliyor..her modelin kendine has özellikleride olabiliyor..kimisi çamura dayanıklı kimisi paslanmaya..bunun dışında deniz seviyesinden yüksekliği, hava basıncını,hava sıcaklığını,ayın konumunu,gelgit seviyesini ölçen modellerde mevcut..kimine göre çocuk saati kime göre zor işlerle uğraşanların saati..tercih meselesi..ben hastasıyım diyebilirim belkide 20 yıldır..

• Anladım hocam teşekkür ederim iyi günlerde kullanın :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.