Şimdi Ara

Case 4U Akıllı Güvenlik Kamerası 360 Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p-HB 149 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
5
Favori
4.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Case 4U Akıllı Güvenlik Kamerası 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p - 149 TL

Case 4U Akıllı Güvenlik Kamerası 360 Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p-HB 149 TL

• Geçen 4*4 indirimde bu fiyata düşmüştü 25 TL de kupon vardı aldım gayet güzel gece görüşü olsun hareket sensörü falan özellikle çocuğu olanlar için birebir telefon uygulamasından anlık hareket olunca bildirim geliyor telefondan kontrol var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu kullanmak için evde wifi bağlantısına ihtiyaç var, değil mi ?

kullanımında yazıyormuş tamam gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eser. -- 19 Nisan 2020; 16:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvErEsT0671

Geçen 4*4 indirimde bu fiyata düşmüştü 25 TL de kupon vardı aldım gayet güzel gece görüşü olsun hareket sensörü falan özellikle çocuğu olanlar için birebir telefon uygulamasından anlık hareket olunca bildirim geliyor telefondan kontrol var
    Hafıza kartı takılıyor mu?
  • Hafıza kart yuvası mevcut . Evde Wi-Fi olması şart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

bunu kullanmak için evde wifi bağlantısına ihtiyaç var, değil mi ?

kullanımında yazıyormuş tamam gördüm.
    Bağlantı ve kontrol etmek için. evde olmasınız bile. wifi bağlı olması lazım ki uzaktan erişmeniz için.
  • Case 4U Akıllı Güvenlik Kamerası 360 Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p-HB 149 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kameraların kutusuna neden kablo koymazlar. Xiaomide de aynı muhabbet var. Güç kablosu çıkmazmış adaptör çıkmazmış. Suyla mı çalışıyor kamera

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Bu kameraların kutusuna neden kablo koymazlar. Xiaomide de aynı muhabbet var. Güç kablosu çıkmazmış adaptör çıkmazmış. Suyla mı çalışıyor kamera
    Fiyati dusuk tutmak sebebiyle, bu bir sorunsa almazsin tepkini gosterirsin, illa ki problem etmeyip alanlar olacaktir
  • Bu kameraların yazılımlarına uzaktan müdahale edilip başka kişiler tarafından evin gözetlenmesi ihtimali var değil mi? Sırf bu sebepten geriyor beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qeep kullanıcısına yanıt
    Soz konusu degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Bu kameraların yazılımlarına uzaktan müdahale edilip başka kişiler tarafından evin gözetlenmesi ihtimali var değil mi? Sırf bu sebepten geriyor beni
    yok hocam. elini kolunu salaya salaya izleme şansı yok. sizin wifi bağlı olan kişiler programı telefonu kurup öyle izleyebilir. dışardan da programına kamerayı tanımlıyorsunuz ve sizin bir kullanıcı adı şifreniz var. ama Hack olayı her zaman mümkün yani :) bu her şeyde öyle.
  • Bunu Webcam gibi bilgisayarda kullanma imkanımız var mı?
  • Sd kart takılmıyor mu bu cihazaa. Hepsiburada yorumlarında birisi sd kart takılmıyor yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankapyapar -- 19 Nisan 2020; 17:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Bu mesaj silindi.
    3:07 den itibaren izle.
  • Merhaba. Kullanan arkadaşlar,kayıt videosu ekleyebilir mi acaba

• 180 tl yapmışlar.

199 oldu

her f5 de artıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 19 Nisan 2020; 18:4:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

180 tl yapmışlar.

199 oldu

her f5 de artıyo
    Tam alacakken oldu, vazgeçtim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.