Şimdi Ara

CAS, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CAS, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onadı.

Fenerbahçe'ye CAS'tan kötü haber

Fenerbahçe'nin Avrupa Kupaları'ndaki geleceği belli oldu. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS, UEFA'nın verdiği 2 yıl men cezasına yapılan itirazı reddetti.

UEFA Tahkim Kurulu, şike iddialarıyla ilgili Fenerbahçe'yi 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men etmişti. Taraflar daha sonra CAS'ta hızlı yargılama için anlaşmıştı.

CAS bugün,, UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği cezayı onadığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün, UEFA Disiplin Kurulu'nun, Süper Lig'de 2010-2011 sezonuna ilişkin, şike davasıyla ilgili verdiği 2+1 yıl men cezası için UEFA Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazla ceza 2 yıla düşürülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 28 Ağustos 2013; 12:58:29 >

• aziz yıldırım daha ne kadar yerin dibine sokacak bu takımı acaba ?
    yazık gerçekten yazık
  • BEn Trabzonsporun tapelerini dinledim, başbakanımıza baskı yapmaya çalışmaktan, Ankaragücüne teşvik primine kadar herşey var ve ayan beyan ... Trabzonspora niye ceza meza yok örtbas edildi??*

Şu cezalara zerre kadar inanmıyorum ve UEFA'nın cezasını da resmen TANRILAR KURBAN İSTEDİ olarak yorumluyorum. Çünkü bizim yandaş basın o kadar çok işledi ki bu olayı, daha ortada bir şey yokken idam sehpasını kurdular.

Bütün dünyada şike algısı oluştu, nam-ı ibret olsun diye, UEFA cezayı yapıştırdı.

Akl-ı selim futbolseverleri Trabzonspor tapelerini okumaya davet ediyorum. Bir de utanmadan, gocunmadan kupa istiyorlar...

Orijinalden alıntı: hasanmerto

BEn Trabzonsporun tapelerini dinledim, başbakanımıza baskı yapmaya çalışmaktan, Ankaragücüne teşvik primine kadar herşey var ve ayan beyan ... Trabzonspora niye ceza meza yok örtbas edildi??*

Şu cezalara zerre kadar inanmıyorum ve UEFA'nın cezasını da resmen TANRILAR KURBAN İSTEDİ olarak yorumluyorum. Çünkü bizim yandaş basın o kadar çok işledi ki bu olayı, daha ortada bir şey yokken idam sehpasını kurdular.

Bütün dünyada şike algısı oluştu, nam-ı ibret olsun diye, UEFA cezayı yapıştırdı.

Akl-ı selim futbolseverleri Trabzonspor tapelerini okumaya davet ediyorum. Bir de utanmadan, gocunmadan kupa istiyorlar...

Sizin şikede ört pas edildi . Dua edin Türkiye Futbol Fedarasyonuda Sizin şikelerinize kandı yoksa Bank Asya 1.Lige gitmeniz gerekirdi .

• Türk futbolu en az 5 yıl geriledi....Bunda katkısı olan herkese
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

Fenerbahçenin yüz karası yönetiminin şu an yapacağı tek onurlu davranış kupayı sahibine vermektir.

Trabzon'da onur mu var ki FB'li yöneticiler kupayı verince onur kazansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 3 Eylül 2013; 12:46:34 >

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Fenerbahçenin yüz karası yönetiminin şu an yapacağı tek onurlu davranış kupayı sahibine vermektir.

Emin ol fenerbahçeden daha fazla onurlu TRABZON .

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Emin ol fenerbahçeden daha fazla onurlu TRABZON .

Emin ol değil. Özellikle taraftarı. Onursuz demek istemiyorum ama vahşi. Holigan. Tanıdığımın arabası sırf aynasında sarı lacivert boncuklu tesbihi var diye camı indirildi. Arabası çizildi. Ayrıca Trabzon'a her maça gittiğimze nasıl taşlandığımız gün gibi aşikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

BEn Trabzonsporun tapelerini dinledim, başbakanımıza baskı yapmaya çalışmaktan, Ankaragücüne teşvik primine kadar herşey var ve ayan beyan ... Trabzonspora niye ceza meza yok örtbas edildi??*

Sizin şikede ört pas edildi . Dua edin Türkiye Futbol Fedarasyonuda Sizin şikelerinize kandı yoksa Bank Asya 1.Lige gitmeniz gerekirdi .

Fenerbahçe şike yaparken Aziz Yıldırımın yanında mıydın ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.