Şimdi Ara

CAS Kararı Sonrası Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diyelim ki Fenerbahçe ön elemede ki rakibini eledi . Ancak Cas cezayı onadı ve Fenerbahçeyi Men Etti.

Bu durumda Bursaspor mu Katılacak yoksa Fenerbahçeye Elenen Rakip mi Katılacak Yeni Kuraya ?

• Rakibi katilir, bursa uefadan devam eder. Ben yine de bursasporun dava acmasini bekliyorum, ona gore transfer yapti adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel soru
  • Çaykur Rize katılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Rakibi katilir, bursa uefadan devam eder. Ben yine de bursasporun dava acmasini bekliyorum, ona gore transfer yapti adamlar.

Dava acamaz CAS'a gidecegi biliniyordu. Tum yargilama bitmeden yapmasaydin derler adama.

• Fenerbahçe'nin geçmesi ve CAS'ın men etmesi durumunda hak Bursa'ya geçerse eğer, elenmesi durumunda Bursa demez mi ben maça çıkmadan beni neden eliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

güzel soru

Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Rakibi katilir, bursa uefadan devam eder. Ben yine de bursasporun dava acmasini bekliyorum, ona gore transfer yapti adamlar.

Ne davası açacak 4 gün öncesine kadar ne olacağı belli bile değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Dava acamaz CAS'a gidecegi biliniyordu. Tum yargilama bitmeden yapmasaydin derler adama.

Alakasi yok daha gecen gun bursali yonetici CL hakkinda teminat aldik diye aciklama yapti. Ne diye bu hakkindan ceza alip almayacagi kumar olan, tahkimden bos donmus takima devretsin ? Uefa boyle bir teklif verdiyse bence bi dalavere var. İlk cas davasinda da oyuna getirmislerdi sizi, bu sefer nasi olacak bakalim. Basindakiler cok tilki adamlar, boyle bi teklif varsa altini kurcalamak lazim.

• Şimdi arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun mu denmeli yoksa geçmiş olsun mu çözemedim tam olarak durumu .
    Aziz Yıldırım böyle bir açıklamayı yaptığına göre ya koltuğunu bir bilinmeze,iki ucu boklu sopaya bırakmış ya da bildiği,güvendiği bir şey var .
    Ancak bildiği,güvendiği bir şey varsa neden Uefa önünde açıklamadı bildiklerini .
    Bir de sorum olacak tam olarak anlayamadım olayı :
    Şimdi Fenerbahçe ön elemeleri geçti , gruplara kaldı diyelim . Ama CAS'tan Fenerbahçe lehine istenen sonuç çıkmadı , o zaman Fenerbahçe kupaya yine katılamayacak ancak onun yerine gitmesi ön görülen Bursaspor'un durumu ne olacak ?
    Sonuçta Fenerbahçe men edilirse yerine son ön elemede elediği takım gitmeyecek mi ?
    Bursaspor gidemeyecek mi o zaman Avrupa'ya ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.