Şimdi Ara

CARTEL CNP-3500 NAVIGASYON İNCELEME (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
3
Favori
28.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu yazılımı değiştirme olayı hiçbir yerde yokmu? navigasyon forumunda sadece sd ye atma olayı var. birisi özel mesaj atıp yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: conboo

Denedim onu da kurdum aynı şekilde onda da donmalar oluyor...
    Merak ettiğim sadece ben de mi oluyor bu ?

Siz nasıl sıkıntısız seyredebiliyor musunuz ?

Cihazı kullanmadım ama sonuçta işlemcisi orta karar, donanım hızlandırıcısı olmayan bir WinCE cihaz olduğu için aşağı yukarı performansını tahmin edebiliyorum. İnternetten indirdiğiniz normal 1-2 Cdlik film ve 350MBlık dizi bölümlerini takılma-atlama olmadan izleyemezsiniz. Bitrate'i daha düşük dosyalar bulmanız ya da kendi bilgisayarınızda dönüşüm yapmanız lazım.

Ben 700 mb divx filmi olduğu gibi sd karta attım, canavar gibi oynatıyor, herhangi bir takılma donma yok.

• USB kablosu ve adaptör ile prizden rahatlıkla şarz edebiliyorsunuz.
    Anycool telefonu şarz için almıştım bir tane, buna da oluyor.
    Sadece usb girişli bir elektrik fişi (2-3 liradır en fazla)

quote:

Orijinalden alıntı: Inspector

quote:

Orijinalden alıntı: metin8028

CARTELİN ŞARJI ÇABUK BİTTİĞİNDEN ŞARJININ GİTME SÜRESİNİ UZATMA FİKRİ BENİ ARAŞTIRMAYA SEVKETTİ VE SONUÇ:

Bir elektrikçi arkadaş içine 3,7 volt 1000 mha özellikteki bir nokia pili takılablir dedi.Cihazın performansı 2 katına çıkarmış..Olursa süper olur..Cihazın kalitesi fiyatını geçti...

inşallah, bekliyoruz...

bir de evdeki prizden şarj edebilecek şekilde adaptörlü bir düzenek de kurulabilir herhalde değil mi?
    cihazı sadece arabada kullanmayacağımız göz önüne alındığında bence bu da çok hoş olur...

• Yahu dimka skin'in ne işe yaradığını bilen var mı??

Ayrıca nasıl yükleneceğini??

Bir de TomTom daha iyi bir program mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

1) Kendimizin lisanslı IGO 2008 yazılımını, artık Cartelimizde kullanacağız, IGO yazılımının klasörünü bilgisayarda hazır bulunduruyoruz.

Demişsiniz ??? Benim 4GB kartta cep telefonumda kullandığım igo8'im var bir anlatırmısınız bunu nasıl yapacağımı Çünki 7 mahallenin bildiği gibi PND'lerde igo8 ayrıca satılmaz,sadece cep telefonları için orijinal kartta satılmakta ve bendede 4gb olanı var.Anlatıma göre yapınca igo8 açılıp kapanıyor hemen

Yazılım sözleşmesine göre sadece tek cihazda mı kullanılır (cihazın bundle yazılımı mı oluyor)? Cihazımı kullanmıyorsam içindeki IGO yazılımını da çöpe mi atıyorum? Başka cihaza taşıyamaz mıyız? Sözleşmesini incelemedim, bilen varsa bilgi versin lütfen.

• Biz bilmiyoruz.Sizin bir yönteminiz varsa söyleyin de biz de bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

1) Kendimizin lisanslı IGO 2008 yazılımını, artık Cartelimizde kullanacağız, IGO yazılımının klasörünü bilgisayarda hazır bulunduruyoruz.

Demişsiniz ??? Benim 4GB kartta cep telefonumda kullandığım igo8'im var bir anlatırmısınız bunu nasıl yapacağımı Çünki 7 mahallenin bildiği gibi PND'lerde igo8 ayrıca satılmaz,sadece cep telefonları için orijinal kartta satılmakta ve bendede 4gb olanı var.Anlatıma göre yapınca igo8 açılıp kapanıyor hemen

Yazılım sözleşmesine göre sadece tek cihazda mı kullanılır (cihazın bundle yazılımı mı oluyor)? Cihazımı kullanmıyorsam içindeki IGO yazılımını da çöpe mi atıyorum? Başka cihaza taşıyamaz mıyız? Sözleşmesini incelemedim, bilen varsa bilgi versin lütfen.

Evet aynen öyle,tek cihazda kullanırsınız.Yani cihazda igo8 varsa ve bozulduysa zaten bu ikili birliktedir.Siz HP bir notebook'ta yüklü bir windows aldığınızda ve bu notebook bozulduğunda ne yapıyorsunuz ? Aynı şeyi,yani ön yüklü gelen windows'u kullanamıyorsunuz,başka bir pc yede kuramıyorsunuz. Navigasyon cihazındaki yazılımıda başka bir yere transfer edemez ve kullanamazsınız.Burada anlatılan sözde yüklemeler tamamen yasadışı ve HIRSIZLIKTAN farkı olmayan işlemler.Sadece PDA için aldığınızı başka bir PDA da kullanırsınız,PDA yazılımıda zaten PND de çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 26 Ekim 2009; 19:38:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shark06

arkadaşlar merhaba bende bu cihazı yeni aldım fakat navigasyonda sesli yönlendirmeyi yapamadım.Acaba arızalımı? Bilen varsa açıklayabilir mi ?

Igo kullanıyorsan: Navigasyon menüsünde "Ayarlar -> Ses -> Ana Ses Düzeyi kutucuğun içine tik koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conboo

Denedim onu da kurdum aynı şekilde onda da donmalar oluyor...
    Merak ettiğim sadece ben de mi oluyor bu ?

Siz nasıl sıkıntısız seyredebiliyor musunuz ?

Ekran 4/3 olduğu için elimdeki TVRip bir dosya olan "Haneler"i attım. tam ekran çok güzel akıcı bir şekilde oynattı. 700 mb divx dosya attım, geniş ekran olduğu için üstten alttan boşluk kaldı tabiiki Yalnız, aletin maşallah'ı var, GÖRÜNTÜDE EN UFAK TAKILMA ATLAMA DONMA YOK..

Bilginize saygıyla sunarım.
  • 4 gb sd karta full cem yılmaz divx attım en ufak bir takılma yok Arkadaşlar igo da poiler nasıl görünür hale geliyor bilen var mı aynı yolda garmin aynı harita çiçekçiler vs full igoda poi yok nasıl çıkartacağımızı bilen var mı?
  • Arkadaşlar, cihaza her türlü yazılımı kurabilirsiniz. Bu bir ebook yada video yazılımı olabilir , ne olduğu sorun değil.
  • Yazılım kurmak için tek yapmanız gereken cihaz içinde bulunan örneğin EBOOK klasörü içine kuracağınız program dosyalarını atıp programı çalıştıran exe dosya ismini EBOOK.EXE olarak değiştirmek. Bunun sonucu Cartel ana menüsünden ebook programını seçince yüklediğiniz program açılır. THE END

tüm programlarınızın yedeğini almayı unutmayın. Igo lisansı hakkında bilgi veren arkadaş sağol. İyi forumlar.
    not: cihaz 139 olmuş, ikinciyi almaktan vaz geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Arkadaşlar, cihaza her türlü yazılımı kurabilirsiniz. Bu bir ebook yada video yazılımı olabilir , ne olduğu sorun değil.

Windows Mobile işletim sistemli bir cep bilgisayarı kullanıyorum ve kurulacak yüzlerce programı var ama kısıtlı sürede araştırdığım kadarıyla Windows CE işletim sistemine yüklenecek fazla program yok malesef. (son kullanıcıya en azından)
  • yardımcı olan arkadaslar cok teşekkür ederim hepinize..kurdum canavar oldu valla. özellikle shadowan, koppa ve fuattanrikulu arkadaslar sıze ayrıca teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar fotoğraf/video/mp3 bunları hangi klasörlere atıyorsunuz?
  • arkadaşlar bu cihaz için bir Sd kart alacağım. maks kaç gb desteklediğini deneyen var mı acaba? bir de SDHC kartı destekliyor mu yoksa standart Sd kart mı almak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbatur

arkadaşlar bu cihaz için bir Sd kart alacağım. maks kaç gb desteklediğini deneyen var mı acaba? bir de SDHC kartı destekliyor mu yoksa standart Sd kart mı almak lazım?

rivayete göre 8 gb ' a kadar çıkanlar var, ama 512 mb yada 1gb bir kartta işinizi görecektir.. kanımca cihazda bu şekilde rahat çalışacaktır..
  • ben 4gb sdhc kart aldım..cartel kartı gördü..ama igo dosyalarınıvs içine kopyaladım..ancak neden bilmiyorum çalıştırmadı...hatta pc'me taktığımda 4 gb kartı da görmedi..araştırdım ama bulamadım..bari pc görseydi yawhu :):) bilen var mı arkadaşlar? yoksa mal elimde kaldı :)
  • bende 4gb sdhc kart taktım. cartel gördü.
    ama ben içine igo yüklemedim. igo normal hafızada. ben bu kartı mp3 için kullanacağım. ig' yu karta yüklemenin bir anlamı yok diye düşünüyorum. yanlışmıyım?
  • Gördüğüm kadarıyla yüksek boyutlu videoları sorunsuz bir şekilde seyredebiliyorsnunuz... Bu güzel haber ama ben neden kesintisiz seyredemiyorum onu anlamadım.

Acaba 512 mb sd kart kullanıyor olmamdan kaynaklanabilir mi?

Fark eder mi ?
    ya da hangi uzantılı videoları oynatmakta zorlanır ? bu da önemli mi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.