Şimdi Ara

CARREFOURSA VESTEL LCD 799 TL**KREDİ KARTINA 12 TAKSİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Carrefoursa Vestel Millenium 32826 32' lcd 799 TL
    Crea Tierra 42' lcd (106 EKRAN) 1.399 TL

Axess ve Maksimum kartlara ''VADE FARKSIZ'' 12 taksit.....

Arrıntılar.....www.carrefoursa.com.tr .....

• Ben de takip ediyorum ama yorum yapan arkadaşalr genelde olumsuz konuşuyor vestel ve millenium hakkında.. ben ucuz yollu bir lcd tv arıyorum oturma odası için.. iş görmezmi sizce?
  • sd yayın için kullancaksan bence iş görür arkdsasım niye görmesin ama zaten vesteller o fiyatlarda yani cok sıcak bir durum diil kullanlar var memnun olanlarda olmayanlarda
  • SD için düşünüyorum .. zaten salonda plazma var.. oturma odasında digiturk için maksat..
  • karfurda bir aidata var 850 lira olması lazım oda işini görebilir aslında
  • Gördüm ama markasına güvenemedim..
  • Sd yayın için işini görür.HD için de... En azından Aidata dan daha avantajlıdır . Neden ???Servis açısından.

Carrefoursalarda cihazlara görüntü veriliyor...Diğer cihazlarla yanyana ..en azından kabaca görüntüyü karşılaştırabilirsin.

Peşin fiyatına 12 taksit çok önemli bir avantaj. Birçok satıcı 6 taksiti geçirmiyor ya da fark istiyor. Burada Axess ya da Maximum a vade farksız 12 taksit.

Bu modelin Vestel satıcılarında olacağını pek sanmıyorum. Vestel bayilerinde satılan bir ürünü Carrefoursa ya vermez. Vestel bayilerinde genelde biraz daha üst sınıf 1.000 TL ve üzeri fiyatlı modeleri satılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6000 TL'LİK MEDİA MARKT ÇEKİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler..Çarşamba günü sürermi kampanya..sürerse yuzde 5 carrefour kart indirimi de olur mu bu fiyattan? Öyle olursa 40 lira ekstra indirim demek olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 21 Mart 2009; 18:49:57 >
  • http://www.carrefour.com.tr/urundetay.asp?ProdId=27861

Ürün tam linki de bu.. Kontrastı düşük değil mi biraz?
  • Bütün olumsuz yorumlar neden silinmiş anlayamadım...

Her ne kadar uygun gibi görünse de bu ürünün kalitesi kesinlikle bu fiyatı haketmiyor. Almayı düşünen arkadaşlara ise 100-200 daha verip kalitesini ispatlamış bir ürün almalarını tavsiye ederim.
  • 799 ytl ye hemde bunun üzerinden 40ytl indrili hemde taksitli bence cok güzel bir fiyat.

beyaz esya bence sans işi birazda arkadaslar. ben 2 yılı askındır vestel lcd tv kulanıyorum . hic bir problem yasamadım su ana kadar. hem türk malı türkün malı sloganı taraftarıyım. her ne kadar mecbur kalıp bazı yabancı marka eşyalar almış olsakda....
  • vesteli beyaz esya ve lcd ile kıyaslamayın lcd de 700-800 arası satılıyor verin 100 daha 900 tl civarında adam akıllı bir lcd alırsınız
  • 900 liraya adamakıllı lcd linki verebilirseniz sevinirim??
  • Mediamarkt da Samsung 3 serisini 989 TL na satıyorlardı..LG nin de benzer özellikte lcd si 1.000 TL civarında.Toshiba da Carrefousa da 990 TL na satılıyordu.(Kalmamış ya da fiyatı değişmiş olabilir)Bunlar 10.000-15.000 kontrast a sahip lcd ler.Mediamarkt Teknosa carrefoursa da bir gezi yaparsanız...Piyasanın resmini alırsınız.

Bu arada lcd aldıktan sonra kablolu yayın kullanıyorsanız ..Mutlaka Teledünya geçin derim. 35 TL kurulum 30 TL alıcı ücreti .Aylık 9.5 TL. Ama yayın digital ve yayın kalitesi çok daha iyi oluyor. HD seçeneği de var ..Onun alıcısı 210 TL.
  • Mediamarktı bilmiyorum ama dediğiniz seriler çoğu yerde 1100-1200 arası..
  • Peki kontrast oranı nasıl sizce yeterlimi bu tvnin sd yayınlar için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.