Şimdi Ara

Carrefoursa Balık İndirimi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
14
Favori
24.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Migrosta da dilim bu fiyataydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Eğer ambalajda değilde açıkta satılan somon balığından bahsediyorsanız Migros hiçbir zaman açıkta satılan somon balığını dilim fiyatıyla satmadı en son aynı carfurdaki gibi kg'mı 699 TL idi orada da indirime girdi Geçen hafta 399 oldu sanırım almıştım.

• norveç somon dilimde 800 tl'ye 250 tl indirim gelmiş, kilosu 300 tl altına geliyor. Bu fiyata bir daha bulunmaz.

Carrefoursa Balık İndirimi

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktasjk05

norveç somon dilimde 800 tl'ye 250 tl indirim gelmiş, kilosu 300 tl altına geliyor. Bu fiyata bir daha bulunmaz.

Carrefoursa Balık İndirimi

Son gelen somonları beğenmedim hangi ülkenin ise artık eskiden menşei etikette yazıyordu artık yazmıyor şikayette bulundum zorunlu belirtmeleri lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

şikayete cevap geldi mi hocam ?

Türk somonu olanı son aldığımda iyiydi ama Norveç somonu yedikten sonra hafif rahatsızlık vermişti, bunlar Norveç ayağına Mudanya'da çiftlikte yetiştiriyor olmasın ? (Norveç'te doğdu, Mudanyalı oldu Carrefoursa Balık İndirimi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 21 Ağustos 2025; 12:46:32 >
  • Carrefour'da Türk somonu fiyat 279 tl, Migros'ta 250 tl, 6 kilo attım sepete (3er 3er ekletiyor), 200 lira da bugüne özel indirim verdi.

ayrıca 1000e 200 ya da 100 money verdiği kodlar da var.

https://mini.donanimhaber.com/migros-kod-paylasimi--159270404-262

6 kilo 1200 civarına geldi, kilo 200 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 21 Ağustos 2025; 13:0:39 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.