Şimdi Ara

CarrefourSA İthal Somon Kg/24.99 TL(Eskişehir Vega Avm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün alışveriş yaparken gördüm skt 17.08.2020 gözüküyor. CarrefourSA İthal Somon Kg/24.99 TL(Eskişehir Vega Avm)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Oha, çok iyi. Bir de ayıklanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jestercat kullanıcısına yanıt
    Sordum neden böyle diye, bugünlük sadece dediler yarın yeniden artacakmış fiyatı. Ama biraz ufak geldi dilimler yerli somon diye satılanlardan da olabilir.

• Hocam bedava yav orda olsam 3 kilo alırdım

• Yerli bile olsa çok iyi.

• Bedava

• imkansız norveç sonu o fiyata. 80 90 dan aşağı yok. üstünü çzidikleri 59 bile aşırı ucuzklen 24 bedava. resimlerden çok belli olmuyor ama yerli somun mu acaba. gerçi ithal yazıyor.

normal fiyatı 94 filetosunun
    www.carrefoursa.com
    İthal Norveç Somon Fileto #30168994 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/ithal-norvec-somon-fileto-p-30168994

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 16 Ağustos 2020; 18:23:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal fiyatı 59 olduğuna göre ithal olması imkansız. Yerli karadeniz somonudur. Ama yine de fiyat çok iyi. Denk gelse 4-5 kilo alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım kardeş 3 kilo teşekkürler

• Karfurda pek balık devirdaim olmuyor galiba.Uzun süre beklemiş olabilir

• 90 eurodan aşağı somon yiyen somon yedim demesin.
  • Carrefour dan somon alıp ailecek zehirlenmiş biri olarak aman dikkat derim...

• Yerli somon o. Reyon görevlisi ya kurnazlık ya da yanlışlık yapmış. Fakat denemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim dış görünüm alabalık içi kıpkırmızı lezzeti de ithal somonu aratmıyor. Bizimkiler Karadenizde üretiyorlar. Ben 2-3 ayda peyderpey 4-5 kg stok yaptım bulursanız kaçırmayın derim.

• istanbulda bulabilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samur45

Yerli somon o. Reyon görevlisi ya kurnazlık ya da yanlışlık yapmış. Fakat denemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim dış görünüm alabalık içi kıpkırmızı lezzeti de ithal somonu aratmıyor. Bizimkiler Karadenizde üretiyorlar. Ben 2-3 ayda peyderpey 4-5 kg stok yaptım bulursanız kaçırmayın derim.
    Zaten Karadeniz somonu dedikleri tür alabalığın türüydü.
    cnn türk
    Norveç somonu yerine Karadeniz alabalığı - Sayfa 1
    https://www.cnnturk.com/saglik/norvec-somonu-yerine-karadeniz-alabaligi?page=1

Yani somon ismi kalmış yoksa Karadeniz alabalığı asıl ismi.

• heryede var mı?

birde bu gün devam ediyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 18 Ağustos 2020; 11:11:53 >
  • Bakanlık kararıyla Karadeniz yetiştirme alabalığının adını "Türk Somonu" diye değiştirdiler. Yiyene afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urikasit -- 18 Ağustos 2020; 11:27:51 >
  • indirilmemiş fiyatı da çok uygun :) biz denizlide 80-90 ₺ bandında stılıyor genelde indirim olursa 60 ₺ye alırsak şükür ediyoruz
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    ben sizin denizlide olduğunuza inanmıyorum :) ben bahsettiğim 4-5 kg stoğu 25-30 aralığından Teraspark Carrefour dan yaptım zaten. haftasonu göremedim yalnız stok bitmiş olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.