Şimdi Ara

carrefoursa'da yaşadığım ilginç olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz markette olsanız aşağıdaki resmi görünce ne anlarsınız.

kimimiz 6lısı 0.70 Tl der kimimiz içinekilerin tanesi 0.70Tl der. Eğer içindekilerine tanesi 0.70 ise aşağıdaki resim niye öyle peki.

olay şu bugün carrefour a gitmiştim Beypazarındaki etiket dikkatimi çekti. Hiçbirşey yazmıyo etiket açık ve net bence 6lı maden suyu 0.70Tl böyledir diye düşünerek kasadan geçirdim. ama Tabiki 0.70Tl çıkmadı 0.55*6=3.30Tl çıktı. Bende bunun böyle olmaması gerektiğini iddia ederek Danışmaya gittim. Ordaki bey de içindekilerinin tanesinin 0.55Tl olduğunu aslında 0.70iken 0.55Tl ye aldığımı söyledi. Bende Nestle suyu gösterdim dedim ki bak burda 2tane ürününü birleştirip tek ürün yapmışsınız ve bu bir adet olmuş ve 4tl demişsiniz. Beypazarındada aynı durum var. 6tane ürünü bir yapmışsınız ve tek bir ürünü yapmışssınız hatta sağ köşedede adet yazıyor.
    Dediklerime aldırmadılar tabi iade alalım dediler.

Siz ne diyorsunuz. Sizce bu etikette 6lısını 0.70Tl yoksa tanesi mi 0.70Tl

• Dediğinde haklısın.
  • 6'lı soda 70 kuruş eder mi sence?
  • Cast Away kullanıcısına yanıt
    Eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

6'lı soda 70 kuruş eder mi sence?

Tanesi 70 kuruş eder mi?

• Sonuna kadar haklısın sen. Ben migros'ta çalışırken etiketin altında ne yazarsa o fiyattan vermek zorunda olduğumuzu müdürlerimiz söylemişti ve dikkatli olmamızı istemişti aksi halde maaşlarımızdan keserim demişti farkı. Burda ise hiçbir açıklama olmadan yazmışlar 0,70 kuruş ve o ürünün üstüne kocaman koymuşlar. Bu konuda her zaman tüketi haklıdır . Şuan uğraşıp şikayet ederseniz kazanırsınız ama uğraşmaya değer mi bilmiyorum .
  • Arada bir fark var,

Nestle kendisi kampanya yapmış ve ürünün ikisini birleştirip tek ürün diye satıyor. Carrefour da fiyatı ona göre yazmış.

Fakat beypazarı nda öyle bir durum yok. o sodaları paketten çıkarıp tek de satabilir, paket halinde de. O yüzden adet fiyatını belirtmiş.

Yani sen nestle paketinden bir tanesini çıkarıp alsan da 4 lira, nestle nin kampanyası dahilinde ikisini bir alsan da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün yaşadığım olay
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adet yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Arada bir fark var,

Nestle kendisi kampanya yapmış ve ürünün ikisini birleştirip tek ürün diye satıyor. Carrefour da fiyatı ona göre yazmış.

Fakat beypazarı nda öyle bir durum yok. o sodaları paketten çıkarıp tek de satabilir, paket halinde de. O yüzden adet fiyatını belirtmiş.

Yani sen nestle paketinden bir tanesini çıkarıp alsan da 4 lira, nestle nin kampanyası dahilinde ikisini bir alsan da.

Iyi kivirmissin ama sodanin adet fiyati 70 degil 55 kurus

• Kaflip K kullanıcısına yanıt
    Kıvırma değil. Carrefour un sürekli yaptığı bir şey. Böyle paket ürünlerde içindeki ürünlerin tek fiyatlarını yazarlar genelde. Eğer paketi kampanya dahilinde satılmıyorsa.

Çikolatalı gofretin paket halinde satılanlarında da aynı şekilde etiket yapıyolardı.

Beypazarı sodanın tek fiyatı nedir bilmiyorum bu arada.
  • Bugun boynerden etiketinde 130 tl yazan pantolon aldim. Kasa da 200 cikti. Ben de etikette 130 yaziyor bakin dedim. 130'a aldim.

• haklısın hocam
  • Kocaman adet yazıyor orada.
  • Alttakinde de tanesi 4 liradır belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

6'lı soda 70 kuruş eder mi sence?

eder yada etmez oraya yazdıysan o fiyattan vereceksin. senin gibilere 32'li tuvalet kağıdının fiyatını 32'yle çarparlar inşallah kasada.

Okumayı biliyorsan "ADET" yazısını da görmüş olmalısın.Beddua okuduğun için de şikayet edildin.Önce terbiyeli ol.
  • Yaptıkları mantıksız. 6 yı paketleyip koymuşsun adet fiyatını gireceğine paket fiyatını girmesi lazımdı o etikete. Bunlar müdür falan oluyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 5 Ekim 2016; 9:29:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen ben böyle bir manzarayla karşılaşsam sodaların tanesinin 70 kr olduğunu anlayabilecek kadar zekalı olduğumu düşünüyorum.
  • 0.70 e 6lı soda satsalar 0.70 i yesen daha faydalı olur. 0.70 e sodamı olur 6lı mide felan deler herhalde tabi bu işin şakası bencede total fiyat yazılmalı
  • Sen iyice emekli amcalara bağlamışsın olayı :)
  • Gün geçmiyorki yeni ölücülerle karşılaşmayalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.