Şimdi Ara

CARREFOURSA'DA BU HAFTASONU TOSHIBA NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toshiba Satellite L505-13U Dizüstü Bilgisayar

1399 TL
    Üstelik 12 Taksit fırsatıyla!

13 Haziran Pazar günü akşamına kadar Carrefour Axess veya Carrefour Plus karta %10 (139,90 TL) Plus Para Hediye!

Toshiba Satellite L505-13U
    Intel Core i3-330M 2.13 GHz işlemci
    2 GB DDR3 Bellek
    320 GB Sabit disk
    DVDRW
    Ati M Radeon 5165 1 GB Ekran kartı
    15.6" HD Led ekran
    Bluetooth
    Webcam
    Kart okuyucu
    HDMI çıkış
    Windows 7 Home Premium işletim sistemi

CARREFOURSA'DA BU HAFTASONU TOSHIBA NOTEBOOK

• sadece bumu var.packard bell falan varmı.
  • http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27419

Carrefour'dan daha önceki gibi fırsatları bekliyoruz, böyle fırsatlar yakışmıyor.
  • Gerçekten hayal kırıklığı oldu bende bekleyelim bakalım dolar biraz daha düşsün
  • 2gb ram bu pcye uymamış 4 olsa süper fırsat olurdu
  • bunun dışında ürünlerde vardır bence, geçen sefer Packard Bell söylenmemişti ama 845 tl ye satılmıştı. Yakınlarda Carrefour varsa uğramak lazım bence.
  • giden gören arkadaşlar var mı mağazalarda başka elektronik ürünlerdede indirim var mıydı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben bu ürünü aldım tek eksiği 2 gb raminin olması ki o da yükseltilebilir...

başka bir fırsat göremedim carrefourda ancak carrefour plus kartınız varsa her üründe hafta içinde kullanabileceğiniz %10u kadar para hediye ediyor.

yani 140tl lik harcama yapabileceğim carrefourdan
  • gayet pahalı..

http://forum.donanimhaber.com/m_40451939/tm.htm

burdaki samsunga bakın
  • şansa bak ya toshiba gibi bir marka bu fiyata enteresan bu makinanın fiyatı 2-3 yıl sonra anca bu fiyatlarda satılır,bence çok güzel bir fiyat param olsa kesin alırdım bende bi toshiba var eski model 6 sene oldu,görüntüsü 0 gibi halen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

şansa bak ya toshiba gibi bir marka bu fiyata enteresan bu makinanın fiyatı 2-3 yıl sonra anca bu fiyatlarda satılır,bence çok güzel bir fiyat param olsa kesin alırdım bende bi toshiba var eski model 6 sene oldu,görüntüsü 0 gibi halen...

o kadar da değildir be hocam :)
  • Merhaba arkadaşlar

Bir konu kafama atakıldı.Bu ürünü alırsak ve kendimiz hemen 2 gb ram ilave yapmak istersek garanti bozulur mu acaba ? İlla servisine mi yaptırmak gerekir ram ilavesini.
  • Yukarıda yazdığım konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa acil cevap yazarsa sevinirim.Şayet garanti sorunu olmuyorsa gidip alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Yukarıda yazdığım konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa acil cevap yazarsa sevinirim.Şayet garanti sorunu olmuyorsa gidip alacağım.

hocam ürünü servis müdahale ederse garanti devam eder.. yok sen veya bir başkası açar içini ram takviyesi yaparsa servis dışı kalır.. bu bütün ürünlerde böyledir zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Yukarıda yazdığım konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa acil cevap yazarsa sevinirim.Şayet garanti sorunu olmuyorsa gidip alacağım.

hocam ürünü servis müdahale ederse garanti devam eder.. yok sen veya bir başkası açar içini ram takviyesi yaparsa servis dışı kalır.. bu bütün ürünlerde böyledir zaten..

Bu kötü oldu işte ,ram yükseltmek için servise versek hem maliyeti yüksek olacak hem uzun süre beklemek gerekecek.
    Ram'i kendimiz taksak 2 yıllık garanti yanacak ,yani cihazın bir cazibesi kalmıyor.
    Halbuki ekran kartı ve işlemci güzel marka ekonomik olsun ve ileride ram yükseltilebilme mantığıyla böyle bir ürün çıkartmış fakat işe yaramıyor.

İlginize teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Bu kötü oldu işte ,ram yükseltmek için servise versek hem maliyeti yüksek olacak hem uzun süre beklemek gerekecek.
    Ram'i kendimiz taksak 2 yıllık garanti yanacak ,yani cihazın bir cazibesi kalmıyor.
    Halbuki ekran kartı ve işlemci güzel marka ekonomik olsun ve ileride ram yükseltilebilme mantığıyla böyle bir ürün çıkartmış fakat işe yaramıyor.

İlginize teşekkür ederim.

her bilgisayar da böyle değil. hiç bir kapağı açılmasın diye orasına burasına bant yapıştırdılarsa tabiki o bantları çıkarmayın.ama benim A200 ün hiçbri yerinde bant yoktu ve ram takviyesini ben kendim yaptım.daha sonra servislik olunca da taktığım ram ı söküp ilk aldığım günkü gibi teslim ettim.tabi bu işlemleri yaparken vidasını ve kapağını zedelememeye dikkkat ettim, her ihitmale karşı.servise gittiğinde hiçbir sorun çıkmadı.
    ayrıca benim gittiğim servis isterseniz ram takviyesini biz ücretsiz yapabiliyoruz demişti.

ürünün ekran kartı güzele benziyor.fiyatı da uygun.ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.