Şimdi Ara

carrefour lastik kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum alışveriş merkezinde 4 adet lastik alana 26'' bisiklet hediye....briston 195/60/15 88H 205 tl.....fiyat piyasadan 15-20 lira fazla gibi....lastik değiştirme zamanım geldi sayılır....en geç 1 sene içinde lastiklerimi yenilemeliyim.....kampanya ve lastik hakkındaki görüşleriniz lütfen...bu arada araç lacetti sedan.......

• Fiyatın İçine Dahil İndirimsiz Bisiklet Fiyatı :))
  • kardeş carrfour tamamen amüşteiryi aldatıyor. bayilerde daha ucuza bulabilirsiniz.
  • :)) yok yahu o kadar da değil...bisikletin fiyatı 160 tl....ortalama 4 lastik için 80 tl fazla versem indirim 80 tl eder...ha bir de carrefourda çarşambaları halk günü...%5 indirim var...800 %5 40 tl de ordan cepte.....ama kararsızım yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kardeş carrfour tamamen amüşteiryi aldatıyor. bayilerde daha ucuza bulabilirsiniz.

teşekkürler...ben de o yüzden yarın bir de bayilerde soracam...nettten baktım...195/60/15 88H deyince tek lastik mi olur...yoksa aynı markanın bu özelliklerde farklı fiyatlarda lastikleri olur mu acaba
  • quote:

kardeş carrfour tamamen amüşteiryi aldatıyor. bayilerde daha ucuza bulabilirsiniz.

+1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_petek

quote:

kardeş carrfour tamamen müşteriyi aldatıyor. bayilerde daha ucuza bulabilirsiniz.

teşekkürler...ben de o yüzden yarın bir de bayilerde soracam...nettten baktım...195/60/15 88H deyince tek lastik mi olur...yoksa aynı markanın bu özelliklerde farklı fiyatlarda lastikleri olur mu acaba

bayilere telefon açıp sorun birde alırken pazarlık yapın 15-20 arası fiyat kırarsınız lastik başına. dediğinizi anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CARREFOUR ALIŞVERİŞ ÇEKİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.