Şimdi Ara

Carrefour'da jean pantolonlar Lee Coper 69,99 Loft 49,99 TL (Adana)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    carrefour karta indirim yapmışlar.
    Lee coper 69,99
    Loft 49,99
    fiyatları bence güzel, üretim yeri Mısır.Carrefour'da jean pantolonlar Lee Coper 69,99 Loft 49,99 TL (Adana)

• 30-36 beden benim tek bacağıma girmez :)

fakat uyanlar için sıcak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    30 ila 36 arasında her beden var demek istemiş bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim mi modeller yarın gidip burdaki karfura bakayım ona göre
  • slim kalıplar elastan içeriyor, normal kalıplar %100 pamuk.
    ben normal kalıpta 34 beden aldım, aldığım yerde 38-40 bedenler bile vardı.

Düzeltme: Loft için beden fazla yok dediği gibi 30-36 arası, ama lee coper da 40 bedene kadar bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 9 Mayıs 2019; 22:53:13 >
  • Ankara Cepa da da vardı 1 ay önce.

• Loftlar eski seri mi? arka cepteki desen yatık ( şeklinde mi yoksa desensiz düz mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gri var mı?
  • Adana'daki mağazasına gittim. Lee Cooper'ın kumaşı yerli üretim Lee Cooper'lar (Boyner'den geçen yıl aldığım ve incelediğim) kadar kaliteli değil ama fiyatına göre normal. Beden çeşidi fazla. Renk seçeneği var ama lacivert ağırlıkta. Sarı renk iplikle dikişli siyah ve koyu gri renk çok az. Dar kesim (slim fit), normal kesim boru paça (straight) ve yüksek bel boru paça (high rise straight) olarak bolca var. Model adları Harry straight, Jogger slim fit, yanlış hatırlamıyorsam Harry high rise straight idi, internetten görsellere bakabilirsiniz. Yalnız dediğim gibi kumaşı pek içime sinmese de yolunuz düşerse gidip bakın derim.

Loft ise kumaş anlamında pek hoşuma gitmedi, Lee'den kötüydü, almadım. Tek renk seçeneği vardı ve beden de görece azdı.

Mağazada aklıma gelmediği için fotoğraf çekemedim.

EKLEME: Evde 2 ürünün etiketlerine bakarken fark ettim; Carrefoursa'dan aldığım "Lee Cooper Originals" iken Boyner'den alınan "Lee Cooper East London" olarak belirtilmiş. East London yazanın etiketinde web adresi leecooper-turkey.com yazarken Originals olanda ise leecooper.com.tr yazıyor ancak bir önce yazdığım adrese yönlendiriyor otomatik olarak. Sanırım bu durumda Carrefoursa'da satılan mallar eski seri üretim. Daha önce de Rodi Mood mağazası kapandıktan bir iki yıl sonra Rodi kot pantolonları satmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 10 Mayıs 2019; 18:10:46 >

• Loft kot pantolon kalitesi nasıl?

• İstanbulda her hangi bir carrefour gitsem var mıdır? Nasıl ögrenirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.